Nick Blue 26 Napisano Mart 12, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan DR350 ima 113 kg suv, a DR350SE (sa anlaserom) ima 133kg suv, pa ti vidi... Znaci 140 sa uljem i nesto benzina. Isto je tezak kao LC4. XR400 je bolji motor za off road zbog veceg obrtnog momenta i boljeg ogibljenja. A DR je prilagodjeniji za asfalt, ima 6 brzina i anlaser. Ovo poslednje je jako vazno za off road motor. Ko nije probao- ne zna... Ispada da je anlaser 20 kg ??? LC4 se pojavio desetak godina posle što je mnogo vremena u moto industriji tako da poređenje nije najadekvatnije. Šta je KTM imao da ponudi 4 takta u 1990. godini ? Da ne bude nesporazuma KTM je mercedes u cross/enduro svetu po mom mišljenju. Sve su to igracke,u odnosu na ovaj motor... ;D Mozes li postaviti i jednu sliku ili video bez vode? ;D ;D ;D Razmisljao sam sta ako dodete na ljeto na voznju kod mene ,obrukacu se ,nema rijeke prije Drine ;D Ma da, po celom forumu pušta potoke, reke... počećemo kajake da veslamo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Mart 12, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sve su to igracke,u odnosu na ovaj motor... ;D Ovo vraski lici na TW, ovako odozada. Jel' moguce da ima i ta rijetkost na BG table? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Mart 12, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Sve su to igracke,u odnosu na ovaj motor... ;D Ovo vraski lici na TW, ovako odozada. Jel' moguce da ima i ta rijetkost na BG table? ;D Bravo ! Reče Ivan da jeste TW 125. Ima jedna devojka iz Zemuna (pilot) vozi isti model. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Mart 12, 2010 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna kopnena. Ako obratite paznju,videcete da je u to vreme,moj Kadet bio opremljen,najsavremenijim kocionim sistemom. ;D K.I.T Sistem... Da se ja pitam ja bi ovuda proterao motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Mart 12, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna kopnena. Ako obratite paznju,videcete da je u to vreme,moj Kadet bio opremljen,najsavremenijim kocionim sistemom. ;D K.I.T Sistem... Da se ja pitam ja bi ovuda proterao motor... A to reklamiraš domaće a naše - za sve je kriva industrija piva ;D A da li bi mogao da proteraš preko brvna na drugoj slici ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Mart 12, 2010 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan I pivo je BG! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Mart 12, 2010 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Mart 13, 2010 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Ispada da je anlaser 20 kg ??? Izvinjavam se, slovna greska, dakle: suv 122kg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
frane 0 Napisano Mart 14, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: Split- HR Prijavi odgovor kao problematičan DR350 ima 113 kg suv, DR350SE (sa anlaserom) ima 133kg suv pa ti vidi... Znaci 140 sa uljem i nesto benzina. Isto je tezak kao LC4. XR400 je bolji motor za off road zbog veceg obrtnog momenta i boljeg ogibljenja. A DR je prilagodjeniji za asfalt, ima 6 brzina i anlaser. Ovo poslednje je jako vazno za off road motor. Ko nije probao- ne zna... Tako je, tio sam ja mu to napisat u mom prvom postu, ali da ne kvarim doživljaj... ;D ;D Ispada da je anlaser 20 kg ??? Nije tu samo alnaser, tu je i bendix, akumulator, CDI, regler, instalacije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Mart 14, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ispada da je anlaser 20 kg ??? Izvinjavam se, slovna greska, dakle: suv 122kg. Opušteno, ne prodajemo ga na kilo DR350 ima 113 kg suv, DR350SE (sa anlaserom) ima 133kg suv pa ti vidi... Znaci 140 sa uljem i nesto benzina. Isto je tezak kao LC4. XR400 je bolji motor za off road zbog veceg obrtnog momenta i boljeg ogibljenja. A DR je prilagodjeniji za asfalt, ima 6 brzina i anlaser. Ovo poslednje je jako vazno za off road motor. Ko nije probao- ne zna... Tako je, tio sam ja mu to napisat u mom prvom postu, ali da ne kvarim doživljaj... ;D ;D Ispada da je anlaser 20 kg ??? Nije tu samo alnaser, tu je i bendix, akumulator, CDI, regler, instalacije... Mislim da i DR 350 cross varijanta ima akumulator ? Slažem se da ima sve navedeno ali to zajedno nema više od 5 kg. Akumulator nema više od 1 kg provereno. Koliko god da je težak meni savršeno odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Mart 14, 2010 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Nemate milosti prema izlapelom coveku! "Luda baba" je moj dobar drugar, a da vidis kako tek sabiram!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Mart 15, 2010 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Dugo sam se lozio na taj motor, medjutim u to vreme, kao i danas , ga je bilo tesko naci, za sve vreme potrage nasao sam jedan u Bgd. koji je nesto bio sumnjiv sa tehnicke strane. Posle sam se odlucio za Afriku i eto ... Htedoh reci da je Suzuki DR 350 mnogo lep i cenjen motor ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Mart 15, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Nemate milosti prema izlapelom coveku! "Luda baba" je moj dobar drugar, a da vidis kako tek sabiram!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ma samo opušteno. Nema probleeemaa (što reče Radovan III) Pazi kako sabiraš u realnom svetu Dugo sam se lozio na taj motor, medjutim u to vreme, kao i danas , ga je bilo tesko naci, za sve vreme potrage nasao sam jedan u Bgd. koji je nesto bio sumnjiv sa tehnicke strane. Posle sam se odlucio za Afriku i eto ... Htedoh reci da je Suzuki DR 350 mnogo lep i cenjen motor ;D Hvala. Ja se i dalje ložim na DR 350. Teško ih je naći i visoko se cene napolju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Mart 17, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Jedan lep primerak iz 1996. godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Jun 27, 2010 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan evp malo da obnovim temu ;D nije na odmet Ako bi kupovao Suzuki DR 350 kod nas,na sta bi trebao da obratim panju...?? preko mogu lakse da se nadju nego kod nas,ali tu je uvek cimanje oko carine prenosa,registracije..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Jun 27, 2010 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako bi kupovao Suzuki DR 350 kod nas,na sta bi trebao da obratim panju...?? na sta da obratis paznju, kad ih kod nas NEMA! ako se i pojave, prodaju se brzinom munje... mada, retko kad se pojavi zverka, a to je '92 - '93 SHC model (napred USD vila,stelovanje kompletnog ogibljenja, pa visine, bez anlasera i ostalih sranja,...) pustio sam ga da visi u oglasima i ceka me citavih sat i po. jos samo da mu obujem pristojne gumaje. stvarno, imao sam 600-tki klipana dosta, XL, XT, DR, KLR, al ovom 'polutanu' skidam kapu... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Jun 27, 2010 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan pustio sam ga da visi u oglasima i ceka me citavih sat i po. jos samo da mu obujem pristojne gumaje. sta ti imas takav model? znaci ne gine mi uvoz ;D skoro je neki DR 350 bio na oglasima za 1300 jevreja....to je bas onako realno primamljiva ponuda..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Jun 28, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ako bi kupovao Suzuki DR 350 kod nas,na sta bi trebao da obratim panju...?? Kao i kod bilo kog polovnog motora - na sve : zvuk agregata, potrošnju ulja, ram, volan, kako koči, kako se kreće... Ima textova na forumu na istu temu. Kod nas ih ima jednocifren broj komada u celoj Srbiji. To je najveći problem. znaci ne gine mi uvoz ;D skoro je neki DR 350 bio na oglasima za 1300 jevreja....to je bas onako realno primamljiva ponuda..... Na cene sa stranih sajtova treba dodati još oko 700 - 900 EUR za sve prateće troškove uvoza. Taj 1993 god. za EUR 1300 je imao generalnu u Makedoniji, ne zna se koliko je tačno prešao, izgled mu je dosta izmenjen. Ako se zna koliko su to izdržljive mašine jasno je da mu je duša uzeta. pustio sam ga da visi u oglasima i ceka me citavih sat i po. jos samo da mu obujem pristojne gumaje. stvarno, imao sam 600-tki klipana dosta, XL, XT, DR, KLR, al ovom 'polutanu' skidam kapu... Gde si našao ovog DR-a ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Jun 28, 2010 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan ima ih jednocifreni broj??????? au covece,pa to je luudoo.....preko sam nasao najeftinijeg za 900 eur i to u nemackoj..... U Srbiji pored tebe sa foruma znam da ga MladeR ima......pa eto to govori koliko je dobra masina.....ovih 600 kubika ima koliko hoces... zar 700 do 900 eur kostaju sve dadzbine iako je motor 350 kubika i na primer 15 godina star...?? covece.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Jun 29, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan MlaDeR je oduševljen tim modelom. U BG-u ima 3-4 komada. Taj od 900 EUR je verovatno u lošem stanju - za delove. U Nemačkoj su na ceni - vrlo malo gube vrednost - kada se na mobile.de pojavi neki dobar malo jeftiniji plane isti dan. Da bi uvezao motor sa stranog sajta - moraš imati nekog pouzdanog u Nemačkoj npr. Carina je 5% ali na katalošku vrednost naše carine što znači da ga oni rebnu kako im se hoće ali bar 150-200 EUR, kada to sabereš na katalošku cenu i carinu onda ide 18% PDV, usluga prevoza je oko 200-300 EUR, usluga špeditera oko 100 EUR. Prva registracija je oko 150 EUR. DR 650 je dobar motor - putni enduro, teži je bar 30 kg, troši više (5-6L), registracija je 16-17.000... Meni se sviđaju i DR 650. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Jun 29, 2010 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan taj od 300 sam nasao na mobil.de ..... a coveka vec imam u Nemackoj,tako da cu ako uzimam najverovatnije uzimati odande.... pa to je to,sve ukupno za prevoz i dadzbine izadje oko 700, 800 evra.... Ja razmisljam da uzmem DR 350 jer mi treba za off road,ali ne sad toliko zahtevni,a opet bi voleo da putujem malo po srbiji ;D.....svideo mi se od ranije a jos kao klinac slusam da su te masine ne unistive i da su vrlo dobri motori..... e sad sklapam plan kako cu doci do nekog DR....ovde kod nas ili da svaki oglas pratim pa kad izadje neki DR 350 odma idem po njega ne pitam za cenu ;D ili da sednem na grbacu nekom od srpskih vlasnika da proda svog dr meni.... a preko jedino da ga uzmem u nemackoj i zajebavam se oko placanja....sto je po mom misljenju mnoooogooo zahtevan i zajeban posao :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Jun 30, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan DR 350 može da ti pruži to što tražiš. Na cenu sa mobile.de moraš dodati 700-900 EUR po sadašnjim uslovima uvoza. Pratio sam oglase 4 meseca dok nisam našao svoj motor. Dešavalo mi se više puta da pošaljem link uvozniku a motor se proda istog dana kada ga stave u oglas. U svakom slučaju moraš pratiti oglase i skupiti dovoljno novca. Bolje je u startu dati malo više za bolje očuvan motor. Ako ne nađeš ovde onda mora Nemačka ili Italija(jeftiniji su ali lošije održavani) taj od 300 sam nasao na mobil.de ..... Kako za 300 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Jun 30, 2010 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan moja greska...900 evra.... Pa tako najeftiniji su,sad sam gledao na italijanskim i nemackim sajtovima oko 1000 evra... To sam sad poceo da radim skupljam kintu i kad skupim negde priblizno okvirnu kintu pocecu da cesljam oglase u nadi da cu naci mog DR...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2386 Napisano Jun 30, 2010 Andragog, 4964 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Bio je jedan bledo plavi u Aleksandrovcu za 1100 e na ime, sa USD i kros gumama, umakao mi je za jedan dan .Moze on da se lako natera i na 40 ks, !!! Ja sam visok 187 ne znam da nije malo mali motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Jul 1, 2010 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Izasao jedan na moto berzi...... 1994 god, u ful stanju 2200 eur...... http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=67992&trazi=1&ur=1&model=0&m=Suzuki-DR-350S e da imam 2 soma eur sad bi isao da ga pazarim ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...