Losmi Capo 571 Napisano Mart 2, 2010 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Po preporuci mnogih iskusnih bajkera i majstora koji mi odrzava motor danas sam kupio BARDAHL ulje na Tosinom bunaru br 95,i ako jos uvek nisu zvanicno poceli da prodaju u maloprodajnom objektu-marketing i prvo pojavljivanje na srpskom trzistu ce biti na sajmu ove god koji traje od 8-14 marta za one koji su slucajno zaboravili, momci su bili zaista fer i korektni i za sat vremena mi organizovali 5l ulja iz magacina koji se nalazi gde i predstavinstvo u Batajnici,a ulje ce u maloprodaji biti po ceni od 890 dindzi sto je po meni sasvim korektna cena,u pitanju je sintetika 10-40. Da napomenem da zaista nemam nikakve veze ni interes da ih reklamiram ali su me iznenadili koliko su bili pristupacni i hitri da mi dostave ulje za sat vremena. Tel je 011 2602 769,Tosin bunar 95. SVE POHVALE!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Mart 2, 2010 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Sintetika 10-40? Ne zvuci lose uopste za 890 dindzosa... Spominjalo se ulje negde na forumu i koliko me pamcenje sluzi,nisam cuo nista lose.Generalno je kod nas problem falš ulja. Ako je predstavnik onda nema frke. Raspitacu se pa mozda se i odlucim na sajmu za Bardahl Hvala na informacijama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Mart 2, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Najverovatnije ipak polusintetika. Loshmi, daj tacnu oznaku ulja sa kutije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Mart 2, 2010 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Cisto informativno,imaju takodje u ponudi jakne,filtere,kacige...a najvise sam se iznenadio kad sam ih pitao za mog Caponorda da li imaju plocice,momak je odgovorio- DA,sto je otprilike retkost da za taj model motora koji je redak u Srbiji imaju na stanju tj.u prodavnici i to po ceni od 2500din. po disku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Mart 2, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Ako pise synthetik to je kod nas polusintetika Ako pise Full synthetik to je kod nas sintetika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Mart 2, 2010 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko,i ja sam se zacudio da je sintetika ali sam ulje odneo kod majstora Nese-Zareta, kod plavog mosta i dok smo gledali u flasu ulja oboje smo konstatovali da pise sintetika,provericu sutra jos jednom sa njim pa cu napisati ovde tacnu oznaku,znam da je jos pisalo da je ulje za sport-turer masine i takodje za on-of road,da ne duzim sutra proveravam i stvaljam tacnu oznaku ulja...mada cek da vidim mozda i sad nekako postavim,odoh na sajt! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Mart 2, 2010 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Po ceni bi pre rekao ipak da je polusintetika jer je nemoguce da bude od 30 do 50% jeftinije u odnosu na druga ulja na nasem trzistu a Bardahl se ipak rangira u visokom kvalitetu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Mart 2, 2010 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Tomerc ako je tako onda je polusintetika,pise sintetic,oznaka ulja je xtc c60 10w-40. Lalajko,izvini za gresku,Tomerc hvala! Verujem da imaju i sintetiku,nisam ih pitao,ja imam obicaj da sipam 10-40 na prolece a 15-50 leti,ali imate sve na sajtu www.compp.co.rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Mart 2, 2010 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan SAE je takodje oznaka za polusintet. Sto rece majstor Brka,tesko da je to cena za full, ali bilo kako bilo cenim da je ulje original i to mi dosta u ovoj poplavi divče-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Mart 2, 2010 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Kakvih sr.nja ima na trizistu,slazem se,kazem,konsultovao sam se sa par ljudi koji ga vec godinama trose,kazu da su super zadovoljni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Mart 2, 2010 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Nikada do sada nisam koristio Bardahl ulja u svojim motorima ali psoto vec saradjujem sa firmom Compp planiram na sajmu da uzmem ulje za moj motor i ako mi se pokaze dobro, sto iskreno mislim da hoce, planiram da ih ubacim kod mene u radnju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stojkor6 1 Napisano Mart 2, 2010 U prolazu, 37 postova Lokacija: Zajecar Prijavi odgovor kao problematičan Bardhal je vrhunsko ulje iz amerike i mnogo je jeftino tamo 5$ litar,ja samo to ulje koristim donosi mi drug iz USA,sa im uljem predjes 10.000 i ono je kao da si ga sada sipao...Sve pohvale za ulje,jel je u metalnim limenkama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Mart 2, 2010 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan SAE je takodje oznaka za polusintet. :o :o :o http://en.wikipedia.org/wiki/SAE_International Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Mart 3, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Da ste vi svi živi i zdravi, Bardahl se kod nas pojavio još pre 30 godina. Odlični aditivi za ulja, gorivo i mazivo. Ulja nisam koristio ali sam redovno sipao njihov octane booster i pri promeni ulja sam sipao njihov aditiv sa molibden sulfatom. Svaki motor za koji sam koristio Bardahl aditive je prelazio grdne kilometraže bez vidnih tragova trošenja i habanja. Ako su im ulja dobra kao aditivi, a nema razloga da nisu, onda je to pravi izbor. Čisto sumnjam da će neko kod nas falširati tu firmu jer je malo poznata (osim kod malog broja matoraca ;D ;D ;D) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Mart 3, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan SAE je takodje oznaka za polusintet. ne znam odakle ti ova pausalna izjava?? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 3, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan aj konkretno jel ima ta firma full sintetiku za R-ove i koliko je para? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Mart 3, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Tomerc ako je tako onda je polusintetika,pise sintetic,oznaka ulja je xtc c60 10w-40. Lalajko,izvini za gresku,Tomerc hvala! Verujem da imaju i sintetiku,nisam ih pitao,ja imam obicaj da sipam 10-40 na prolece a 15-50 leti,ali imate sve na sajtu www.compp.co.rs http://www.kompp.co.rs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Mart 3, 2010 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Imaju full sintetiku,imas post iznad sa internet adresom pa pogledaj sta te zanima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Mart 3, 2010 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan SAE je takodje oznaka za polusintet. ne znam odakle ti ova pausalna izjava?? moja greska! Nepaznja! SAE (Society of Automotive Engineers) viscosity grades Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freetruck 3 Napisano Mart 3, 2010 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 4, 2010 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan vec 4 godine koristim Bardhal 10/40,mijenjam svakih 10 000km,i super sam zadovoljan,istina,ja ga kupujem u Italiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Mart 4, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan vec 4 godine koristim Bardhal 10/40,mijenjam svakih 10 000km,i super sam zadovoljan,istina,ja ga kupujem u Italiji S' obzirom da prelazis "samo" 60.000km godišnje morao si da predjes na neko jeftinije ulje - inače bi bankrotirao ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Mart 4, 2010 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan vec 4 godine koristim Bardhal 10/40,mijenjam svakih 10 000km,i super sam zadovoljan,istina,ja ga kupujem u Italiji Koja je tacno oznaka tog ulja koje koristis!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 4, 2010 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan vec 4 godine koristim Bardhal 10/40,mijenjam svakih 10 000km,i super sam zadovoljan,istina,ja ga kupujem u Italiji S' obzirom da prelazis "samo" 60.000km godišnje morao si da predjes na neko jeftinije ulje - inače bi bankrotirao ;D ;D ima i toga ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 4, 2010 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan vec 4 godine koristim Bardhal 10/40,mijenjam svakih 10 000km,i super sam zadovoljan,istina,ja ga kupujem u Italiji Koja je tacno oznaka tog ulja koje koristis!? BARDAHL 10W-40 SYNTETIC SPECIAL OIL 4 TEMPI XTC C60 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...