Jump to content

Moto Zajednica

Probiker obuca - velichina i kalup

Recommended Posts

• Drug član, 2285 postova
  • Motocikl: Honda Sevenfifty

Ako vec hocete jeftinu touring cizmu, ne bacajte pare na Probiker cizme jer su loseg kvaliteta i nisu kozne, bar ove jeftinije koje sam imao prilike da vidim, a koje 90% ljudi kupuje. Alternativa je domaca touring cizma Gepard. Imam ih vec dve sezone i za te pare sam jako zadovoljan. Cizme su kozne, ne propustaju vodu bar pola sata voznje po kisi, kasnije krenu da pustaju na savovima, tople su i jako udobne. Posle dve sezone se nista nije odlepilo, izdeformisalo i pokvarilo sem rajfeslusa koji se pokidao nakon par zakopcavanja, namestio drugi kod obucara i od tada je sve ok.

Moja topla preporuka za ove cizme, a i sto bi davali pare svabama za losiju robu kad kod nas ima bolje za iste pare. Jedino sto su ruznije od Probiker cizama :)

E pa moje su malo stariji model od ovih sto je GROF kupio,  (full koza) mada ima i slicne takve da se kupe.. BEST BUY

OPET EDIT: 5900 dinara je dzabe za cizmo koja svasta podnosi a full je koza...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 139 postova
  • Motocikl: u potrazi za motorom

Nosimo broj obuce isti i kupio sam Touring ll broj 47 i savrsene su . Taman su malko vece zbog eventualno duplih carapa, mada ja nikad nisam nosio duple u cizmama. Imam ih vec dve sezone i kao nove su. Prosle godine sam vozio 4000 km  na turneji po Evropi i na tom putu me zadesi doooobar pljusak od 300 km.....nigde nisu propustile.

Mislim da su dobre cizme za novac koji planiras da das za njih. Pozz

• Svrati ponekad, 139 postova

Evo da prenesem i svoje iskustvo. Ja sam uzeo Probiker moto patike. Izmerio sam stopalo, i po merama sa Louisovog sajta narucio. Bio sam skeptican ali su mi taman kako treba.

Inace nosim 44 a ove su 45.

• Zainteresovan, 587 postova
  • Motocikl: Liberty 125 Special Edition

Pošto svako ima drugačije stopalo, pogotovo gornji deo-tzv ris, nemoguće je na osnovu tuđih standarda i mišljenja kupiti obuću. Ja konkretno imam Probiker Scout ( I ) br. 44 (inače taj broj obuće kupujem ovde) a ove su mi taman komotne po dužini (deblje čarape itd), ALI, pošto imam široko stopalo i visok ris, tačno me tu i stežu (u gornjem delu). Kupio sam Probiker City br. 44 (patike) i bile su mi velike pa sam zamenio za br. 43 i pasuju perfektno. Nisam primetio da je kvalitet "slabiji" od ostalih.

Naravoučenije:

100 ljudi 100 ćudi - 100 žena 200 sisa  :D

P.S. Te čizme su odlične (barem meni)...

• Drug član, 1366 postova
  • Motocikl: Orion craus 49

Kupio sam Probiker City br. 44 (patike) i bile su mi velike pa sam zamenio za br. 43 i pasuju perfektno.

Ocesh da kazhesh da si naruchio velike koje si vratio za manje? Mozhe li to? Ako to mozhe, tj. radi onaj lik od koga svi poruchujete, problem bi trebalo da je reshen. Uzmem 47 i u najgorem sluchaju zamenim za manje. :)

• MK. Sirius - Srbija, 806 postova
  • Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08

A i nije to neka skupa roba, mislim da ako i ne mozes da ih zamenis, lako ces ih prodati na forumu, pa narucis druge.  ;):)

• Zainteresovan, 587 postova
  • Motocikl: Liberty 125 Special Edition

Ocesh da kazhesh da si naruchio velike koje si vratio za manje? Mozhe li to? Ako to mozhe, tj. radi onaj lik od koga svi poruchujete, problem bi trebalo da je reshen. Uzmem 47 i u najgorem sluchaju zamenim za manje. :)

Ma jock bre, te 44 sam prodao ovde 30-ak minuta po postavljanju oglasa i naručio druge... stigle nove za 5 dana i ćao. Sekula (a i svako drugi) bi odlepio od maltretiranja pri zamenama robe tako da to nije u opciji. Prva varijanta funkcioniše provereno  ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja