Dzo 5 Napisano Februar 26, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd - B.J. Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, Imam molbu jednu. Prosle godine sam kupio yamahu FZ6n - s2 i hteo bih fabricke izduve da zamenim sa nekim drugim. Ali tu sam naisao na mali problem. Izduvi u radnjama kod predstavnika kostaju veoma puno a sa mnogim bikerima sto sam pricao, svi su mi rekli da ni slucajno ne kupujem u radnji da to moze mnogo jeftinije da se nadje cemu sam i ja sklon jer pare za te u radnji sigurno nemam. Elem ja sam se trudio i pokusavao da se raspitam gde bi mogao da nadjem tako nesto i nije mi bas poslo za rukom. Pa se moja molba odnosi na to da mi kazete ako slucajno znate da li ima tih auspuha kod nas ispod ruke i gde bi oni eventualno mogli da se nabave. Puno hvala svima u napred i veliki pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Februar 26, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=31010.0 Pogledaj ovde! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Februar 27, 2010 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, Imam molbu jednu. Prosle godine sam kupio yamahu FZ6n - s2 i hteo bih fabricke izduve da zamenim sa nekim drugim. Ali tu sam naisao na mali problem. Izduvi u radnjama kod predstavnika kostaju veoma puno a sa mnogim bikerima sto sam pricao, svi su mi rekli da ni slucajno ne kupujem u radnji da to moze mnogo jeftinije da se nadje cemu sam i ja sklon jer pare za te u radnji sigurno nemam. Elem ja sam se trudio i pokusavao da se raspitam gde bi mogao da nadjem tako nesto i nije mi bas poslo za rukom. Pa se moja molba odnosi na to da mi kazete ako slucajno znate da li ima tih auspuha kod nas ispod ruke i gde bi oni eventualno mogli da se nabave. Puno hvala svima u napred i veliki pozdrav U većini radnji su u ponudi izduvi renomiranih svetskih proizvođača. Cenu su im takve kakve su. Zbog dve odlične radionice iz Ade mi i ne držimo te skupe izduve već smo napravili dogovor sa jednom od dve radionice i imamo izduve po istim cenama kao što ih i oni prodaju. Dakle, ipak može u nekim prodavnicama da se nađe povoljno dobar izduv. Neke od njih šalju i brzom poštom, a u nekima možeš da pazariš i na rate čekovima. Procunjaj malo po banerima gore ili mi pošalji PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Februar 27, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Imas malo jeftinije izduve i po katalozima, ali zavisi koliko si spreman da das para. Najjeftinija opcija su ti izduvi iz Ade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzo 5 Napisano Februar 28, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd - B.J. Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Prvo da se zhvalim za savete. Sto se tice auspuha iz Ade neznam...procitao sam link koj mi je dao lalajko i procitao sam svih 27 strana i sve komentare svih ljudi ne deluje mi lose ali opet ne znam...izgleda kao da sam neverni toma hehe jedno je sigurno a to je da nisam sve ono video kako izgleda lagano bi neko mogao da mi zavali auspuh iz ade kao original Akrapovic....Ja sa svim ljudima sto sam pricao koji imaju firmirane auspuhe, niko od njih nije otisao u prodavnciu i kupio ih svi su imali neku kombinaciju koja ih je izasla mnogo jeftinije e sad....ili oni mene lazu pa imaju auspuh iz Ade sa nalpnicuom ili su se svi snasli ne znam kako a je ne umem nikako jbg. Ako neko ima jos neki savet ili ideju neka pomogne puno hvala svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1898 Napisano Februar 28, 2010 Drug član, 2870 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.auspuff-shop.de/mbs-site/home.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Februar 28, 2010 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Prvo da se zhvalim za savete. Sto se tice auspuha iz Ade neznam...procitao sam link koj mi je dao lalajko i procitao sam svih 27 strana i sve komentare svih ljudi ne deluje mi lose ali opet ne znam...izgleda kao da sam neverni toma hehe jedno je sigurno a to je da nisam sve ono video kako izgleda lagano bi neko mogao da mi zavali auspuh iz ade kao original Akrapovic....Ja sa svim ljudima sto sam pricao koji imaju firmirane auspuhe, niko od njih nije otisao u prodavnciu i kupio ih svi su imali neku kombinaciju koja ih je izasla mnogo jeftinije e sad....ili oni mene lazu pa imaju auspuh iz Ade sa nalpnicuom ili su se svi snasli ne znam kako a je ne umem nikako jbg. Ako neko ima jos neki savet ili ideju neka pomogne puno hvala svima Nemas razloga da budes neverni toma, da izduvi iz Ade ne valjaju, veruj mi, davno bi bili napljuvani na forumu, a ja do sada nisam naisao ni na JEDAN los komentar. Na forumu sa 9500 clanova to ipak nesto znaci. Takodje kupujes nesto sta znas sta je i direktno od proizvodjaca, pa ne moze niko nista da ti uvali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano Februar 28, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan imas tu negde u oglasima......prodaje IVTA,jedan bos i jednu yoshimuru..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 28, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan imas jos jeftinije produkt made in China sinoc sam nesto gledao za svaki motor u karbonu sa cevkom i selnom 79 evra za bagatelu a titanijumski je 100 evra ima ih i od prohroma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 28, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan evo i linka http://cgi.ebay.de/Auspuff-GP-Carbon-Kawasaki-Z-750-Z750-04-06-EX15_W0QQitemZ220541286880QQcmdZViewItemQQptZMotorrad_Kraftradteile?hash=item335948f9e0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Februar 28, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ovo as i ne bi moglo na fz6 da ide jer su izduvi za yamahu slicni izduvima za moj motor. I posto idu dva topa neophodno je izdvojiti malo vise para. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Februar 28, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Nemas razloga da budes neverni toma, da izduvi iz Ade ne valjaju, veruj mi, davno bi bili napljuvani na forumu, a ja do sada nisam naisao ni na JEDAN los komentar. Na forumu sa 9500 clanova to ipak nesto znaci. Takodje kupujes nesto sta znas sta je i direktno od proizvodjaca, pa ne moze niko nista da ti uvali. Bas tako. Posle toliko ugradjenih topova bez i jednog loseg iskustva, mislim da nema mesta sumnji u Robertove proizvode. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Mart 1, 2010 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan ....ili oni mene lazu pa imaju auspuh iz Ade sa nalpnicuom ili su se svi snasli ne znam kako a je ne umem nikako jbg. Bravo matori, provalio si ih . Pa i ovde na forumu uglavnom kad ljudi montiraju auspuh od "privatnika" stave nalepnicu Akrapovic, eventualno Yoshimura, jer im je "tako lepse", a ne ne daj boze da se pomisli da je to stvarno akrap Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzo 5 Napisano Mart 4, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd - B.J. Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se svima zhavalim na savetima i predlozima....gledao sam proveravao cene i dosao do zakljucka da ili treba sa jedne strane kupiti original auspuh iz ovlascene radnje za prodaju ili treba uzeti ove iz ade nista drugo. Leo vinci za moj motor aluminijum je 46.000 dok takvi iz ade izlaze oko 15.000-17.000 (proverio kod roberta) msilim da je razlika u ceni izuzetna i mislim da cu se odluciti za robertovu varijantu jer stavrno nemam toliko novca. Jos jednom bi se svima zhavlio na ucescu u temi i pomoci veliki pozdrav svima !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Mart 5, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan ....ili oni mene lazu pa imaju auspuh iz Ade sa nalpnicuom ili su se svi snasli ne znam kako a je ne umem nikako jbg. Bravo matori, provalio si ih . Pa i ovde na forumu uglavnom kad ljudi montiraju auspuh od "privatnika" stave nalepnicu Akrapovic, eventualno Yoshimura, jer im je "tako lepse", a ne ne daj boze da se pomisli da je to stvarno akrap Zaboravili ste samo da svaki originalni Akrap ima i seriski br. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...