spdzlla 0 Napisano April 9, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Sa GPone sajta nam stize odlican video o MotoGP pneumaticima, pogledajte: http://www.youtube.com/watch?v=OK9D69hTjZo&feature=player_embedded Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano April 13, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Crash.net prenosi da se Simon Andrews koji je menjao Chris Vermeulena u Kawasaki SRT-u, povredio u drugoj trci runde koja je vozena u Valensiji. Andrewsu je dijagnoziran prelom pete ali se jos uvek ne zna da li ce voziti rundu u BSB-u, koja se ovog vikenda vozi na Thruxtonu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano April 13, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Crash.net nas informise da je Sheridan Morais blizu dogovora da vozi trecu fabricki podrzanu Aprilia masinu na svom domacem terenu na stazi Kyalami, Juzna Afrika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano April 13, 2010 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Crash.net nas informise da je Sheridan Morais blizu dogovora da vozi trecu fabricki podrzanu Aprilia masinu na svom domacem terenu na stazi Kyalami, Juzna Afrika. Sta ce im on, nije se bas nesto pokazao na hondi? Da Aprilia ima bolje vozace bila bi do sada ubedljivo prva, nadao sam se da ce Calmier biti bolji, a Max se boji da bude prvi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano April 13, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Crash.net nas informise da je Sheridan Morais blizu dogovora da vozi trecu fabricki podrzanu Aprilia masinu na svom domacem terenu na stazi Kyalami, Juzna Afrika. Sta ce im on, nije se bas nesto pokazao na hondi? Da Aprilia ima bolje vozace bila bi do sada ubedljivo prva, nadao sam se da ce Calmier biti bolji, a Max se boji da bude prvi. I meni je cudno ali je mozda samo marketinski trik u pitanju. Ne znam koliko je Morais popularan kuci. Sezona je duga, licno bih voleo da vidim Maxa kao sampiona, posle Portimaoa zaista mislim da moze da bude i vise nego ozbiljan kandidat za nju, a i prica se da se zestoko naostrio. Ostaje nam da vidimo i navijamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano April 13, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Visordown prenosi da je petostruki 500cc sampion Mick Doohan ozbiiljno razmisljao o povratku u MotoGP. Doohanu je prisao sa ovim predlogom satelitski Honda tim kome je bio potreban vozac, a ono sto mu je doslo kao olaksanje je povratak na scenu njegovog prijatelja Michaela Schumachera. Impresivni Australijanac sada ima 44 godine, povukao se 1999 zbog povrede, u karijeri ima 54 pobede u 137 GP-a. "Rekao sam im da mi daju malo vremena da razmislim o tome", rekao je Doohan. "Ne mislim da bi mi trebalo dugo da budem brz - nisam zaboravio kako se vozi motor." "Zaista mi je laknulo kada je tim pronasao nekoga, a ja sam tada mogao da prestanem da mislim o tome." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3331 Napisano April 13, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5464 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Wauuu , imash pivo za vijest a paket ako se vrati!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano April 13, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Wauuu , imash pivo za vijest a paket ako se vrati!!! Dogovoreno za paket, posto sam pivo vec zaradio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3331 Napisano April 13, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5464 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Dace bog da bude paket!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano April 14, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Crash.net nas informise da ce se Jorge Lorenzo i Angel Nieto pojaviti na Isle of Man TT kao predstavnici Dainesea koji je vec trecu godinu zvanicni partner TT-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano April 14, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Sa GPone nam stize informacija da ce se istraga o Apriliinom agregatu opet otvoriti. Koliko smo upuceni, problem je sto su kod agregata bregaste osovine pogonjene zupcanicima umesto kaisa. Proslog vikenda u Valensiji su proizvodjaci trazili sastanak sa Infrontom da bi razgovarali na ovu temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano April 14, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Sa GPone nam stize nesto za fanove James Toselanda, zna se da je odlican pijanista i vozac, ali ovde vidimo da mu se radja i jedan novi talenat, uzivajte: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano April 15, 2010 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad vec nije znao kako se svira M1 klavijatura, sad moze da pjevusi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano April 15, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Procitah jutros u novinama da su se Capirossi i Stoner sibnuli do Bahrain-a,da daju svoj sud o eventualnom ubacivanju u kalendar jos jedne nocne trke.Znaci pista koja se vec neko vreme koristi za trke formule 1,bila bi osvetljena kao i ona u Qataru i roookaj,snimaj. Izgleda da se i pilotima i "glavonjama" ove nocne varijante dopadaju.Videli ste i sami da publike nema,tako da se sve ovo radi uglavnom za TV gledaoce.Racunica ocigledno postoji,momci su dali svoje O.K,pa je vrlo verovatno da cemo uskoro imati jos jedan vecernji sastanak sa motoGP-om. Ne pominje se godina,ove sezone sigurno ne,jer je kalendar ozvanicen.Za razliku od komsija Madjara,seici iz Bahraina verujem da nece imati problema sa "organizacijom" Jos jedna kratka.Guareschi i Baldolini su vec u sedlu i probaju Ducati u Mugellu.Prvi rezultati zadovoljavajuci,evolucija na pomolu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano April 15, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan MCN nam prenosi da se Ten Kate Honda tim trenutno nalazi u Assenu na dvodnevnom testiranju sa svojim Superbike i Supersport timom. Jonathan Rea ce ovo testiranje rezervisati za dalje razvice elektronike koje je HRC isporucio timu za rundu u Valensiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano April 15, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan GPone nam prenosi da je Paolo Flammini, izvrsni direktor Infront Motorsportsa rekao da ce Valensija ostati u kalendaru i sledece sezone ali da se zbog runde u Juznoj Africi koja napusta kalendar, uglavnom razmislja o nekoj trci koja bi mogla da se odrzi u Aziji, kao npr. negde u Japanu ili Maleziji, a cak se pominje i Novi Zeland o cemu smo ranije izvestili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano April 15, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Sa zvanicnog MotoGP sajta nam stize informacija da je bivsi sampion u kategoriji od 500cc Alex Criville juce u Barseloni predstavio svoju biografiju 'Zivot na dva tocka', originalni naslov je 'Una vida sobre dos ruedas'. Vise mozete saznati ako pogledate link. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano April 16, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Crash.net prenosi da se Chris Vermeulen oporavlja od teske povrede desnog kolena i da se njegov povratak moze ocekivati za rundu u Assenu koja ce se voziti 23-25 aprila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano April 16, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Sa zvanicnog MotoGP sajta dobijamo informaciju da je Valentino Rossi doziveo pad za vreme motokros treninga. Na svu srecu, Valentino je prosao samo sa modricama i sto je veoma bitno bez ozbiljnijih povreda, tako da ce ucestvovati na Gran Prixu Japana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano April 16, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na brzini.Ja evo sad cuh na radiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano April 17, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Crash.net nam daje informaciju da ce se Broc Parks konacno vratiti na stazu u Assenu vozeci za Echo-CRS tim, posto je bio prisiljen da zbog povrede propusti prve tri rude sampionata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano April 17, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Oblak pepela iz vulkana Eyjafjallajökull u juznom Islandu je kao sto znamo zaustavio vazdusni saobracaj sirom Evrope. Ovakva situacija ce potrajati tokom vikenda, a nema nikakvih znakova da se moze popraviti od pocetka sledece nedelje. MotoGP infrastruktura - timovi, vozaci, novinari, osoblje Dorne...se kao sto znamo nalazi u Evropi i iz napravljenog uvoda se vidi da bi Japanska runda zbog pepela mogla da bude ugrozena. Spanski Motocuatro nas informise da je Dorna napravila rezervni plan da bi Japanska runda sampionata mogla da se odrzi. Iz vesti saznajemo da je Dorna rezervisala dva aviona koja bi letom Spanija-Italija-Tokio (preko Turske i Kuala Lumpura) mogla da prebaci za Tokio oko 600 ljudi, sto bi bilo dovoljno da se odrzi ovaj Gran Prix. Veci deo Spanskih kao i svi aerodromi u juznoj Italiji nisu osetili nikakve posledice vulkana, bar ne za sad. Neka tako i ostane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano April 17, 2010 Integrisan, 13050 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje da krenu odmah, govno se širi i nema nameru da stane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano April 18, 2010 Integrisan, 13050 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam gledao vesto na CNN počeli da zatvaraju aerodrome po Španiji. Barselonu prvu. A tamo je dosta timova stacionirano. Možda bude drama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano April 18, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam gledao vesto na CNN počeli da zatvaraju aerodrome po Španiji. Barselonu prvu. A tamo je dosta timova stacionirano. Možda bude drama. Najgore se obistinilo, od GPone saznajemo da je Japanska runda pomerena za 3 oktobar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...