šmizla 130 Napisano Mart 11, 2010 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan a gde ti je taj klub???? mislim, koja je tacna adresa ?! gde naq konjarniku..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Mart 11, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi, ja već rekao Stevi (liku koji je dao ponudu za 6500 din) da štampa, da stopiram dok ne stigne još ponuda ili je to to ? inače, sada imamo i viška kinte, da skupljamo za 2000 komada ili..? šmizlo mislim da je konjarnik negde napisao adresu... valjda u Ustaničkoj 170a ako se sećam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radoica 15 Napisano Mart 11, 2010 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800FI Prijavi odgovor kao problematičan Ma mislim da je to onaj na cosku kod video kulba Zabac...ako se ne varam....pored njega je Jamburger Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Mart 11, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan da da, sedeo sam tu jedared... ako je to to... ako se svi slože može tamo, ako ne dajte predloge... ali mi jr bitnije za nalepnice, neko uje napisao da će dati još neku ponudu.... da je čekamo ili ostaje kombinacija za 6500... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radoica 15 Napisano Mart 11, 2010 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800FI Prijavi odgovor kao problematičan Ma po meni stampaj te za 6500, ako ovako nastavimo nikad necemo zavrsiti.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Mart 11, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Ma po meni stampaj te za 6500, ako ovako nastavimo nikad necemo zavrsiti.. pa kad smo već skupili kintu, štampaj. Ko zna kad ćemo skupiti za 2000. A ako skupimo u nekom razumnom vremenu, lako ćemo opet doštampati tih novih 1000. edit: pa ajte sad ostali, vatajte priključak, skupljajte za još 1000. mi smo odradili kintu za prvih 1000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Mart 11, 2010 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ma po meni stampaj te za 6500, ako ovako nastavimo nikad necemo zavrsiti.. pa kad smo već skupili kintu, štampaj. Ko zna kad ćemo skupiti za 2000. A ako skupimo u nekom razumnom vremenu, lako ćemo opet doštampati tih novih 1000. edit: pa ajte sad ostali, vatajte priključak, skupljajte za još 1000. mi smo odradili kintu za prvih 1000. Tako je, Samo neka stamoa. Dajte dan i vreme kada da se nadjemo, a evo i mog telefona 064 0855 222 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Mart 12, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan AU al` ste vredni... mislio sam da jos smisljate poruku i izgled. ;D Aj` upisi i mene za drugu turu. A jel ste definisali gde lepiti nalepnice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Mart 12, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prva tura: 1. aky 2. gosa 3. scuba 4. jager 5. maxxa 6. konjarnik 7. Najzli ********** Druga tura: 1. šmizla 2. Kengurrr 3. BusMan hajde prvo da definišemo vreme "sastanka" - nalepnice će biti gotove najkasnije do petka sledećeg, onda bi mogli u subotu da se nađemo. tačno vreme... neko radi subotom neko ne radi, pa napišite kada kome odgovara. mesto - opet ja - ako svima odgovara klub konjarnik - onda možemo tamo, ako neko ima neki drugi predlog neka piše... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Mart 12, 2010 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Sledeca subota je OK. Samo neki popodnevni sati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 12, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan pišite i mene al na 500din (nešto sam bolestan, uvatila me paranemija ;D ;D ;D ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konjarnik 6 Napisano Mart 12, 2010 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki 1400gtr - BMW K1300S Prijavi odgovor kao problematičan Posto neki ljudi rade i subotom zasto ne bi ugovorili sastanak za nedelju u 18 h, club konjarnik, ustanicka 170 e. Da li odgovara.Ja castim pice(jednu turu posto cemo se verovatno kratko zadrzati) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Mart 12, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Posto neki ljudi rade i subotom zasto ne bi ugovorili sastanak za nedelju u 18 h, club konjarnik, ustanicka 170 e. Da li odgovara.Ja castim pice(jednu turu posto cemo se verovatno kratko zadrzati) ;D Ja ne zurim nigde, moze i dve. ;D ;D ;D Salu na stranu, samo da bude okupljanje pre 19. tada verovatno putijem... Mada mogu da se nadjem sa nekim pre toga pa da mu dam kintu... Jer jos nista nije sigurno za moj put... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Mart 12, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sledeća subota je 20. a nedelja 21. znači da se nalazimo ranije? ili ćeš se Kengure ti naći sa nekime? a ja bih voleo da se oglasi još neko povodom dana viđanja... ovako izgleda kao da troje ljudi diktira sve a ja to ne volem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Mart 12, 2010 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Moze nedelja 21.03. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Mart 12, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan 0k, onda ovako: Sastana nedelja 21.03. u 18h klub Konjarnik na Konjarniku u Ustaničkoj 170a Kengurrrre kako tebi da otmem harač? Što se tiče podele nalepnica... možemo da ostavim i u Konjarniku, možemo kod Siniše u Ruzveltovoj - kod njega dolazi dosta ljudi, što zbog sajli i servisa što zbog opreme... i ako znate još neko mesto gde bismo mogli... pa onda neka ljudi vide gde ime najbliže da navrate i pokupe koliko već komada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Mart 12, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Sledeća subota je 20. a nedelja 21. znači da se nalazimo ranije? ili ćeš se Kengure ti naći sa nekime? a ja bih voleo da se oglasi još neko povodom dana viđanja... ovako izgleda kao da troje ljudi diktira sve a ja to ne volem... Kako god da se dogovorite. Ja cu u ponedeljak znati sigurno da li idem zbog pasosa. evo moj broj slobodno me kont. 063/620-715 065/390-70-66 Kengur (Nemanja) Bussman javi se, mozemo da se nadjemo i nas dvoje... Inace Beki nam je postao tata ako slucajno ne znas. Sin Lazar buduci bajker. izvinjavavam se za off... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Mart 12, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan 0k javim ti se od nedelje. Pozajmiću ti ja moj pasoš ako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Mart 12, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Ček da umemorišem u pamćenje nedelja, 21. mart u šes na Kljusarniku, Ustanička 170ah. Zapiso. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 12, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ček da umemorišem u pamćenje nedelja, 21. mart u šes na Kljusarniku, Ustanička 170ah. Zapiso. ;D 21 se ide za Palić zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Mart 12, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan 0k javim ti se od nedelje. Pozajmiću ti ja moj pasoš ako treba Daaajjjjjj... ;D ;D ;D Sliku cu sam da sredim. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Mart 12, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Ček da umemorišem u pamćenje nedelja, 21. mart u šes na Kljusarniku, Ustanička 170ah. Zapiso. ;D 21 se ide za Palić zar ne? A? Koji Palić? Ko ide? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 12, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa idu svi... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=49144.0 ja bio ubeđen da ti i Arakis idete takođe ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Mart 12, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Ček da umemorišem u pamćenje nedelja, 21. mart u šes na Kljusarniku, Ustanička 170ah. Zapiso. ;D 21 se ide za Palić zar ne? A? Koji Palić? Ko ide? ??? Pa idu svi... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=49144.0 ja bio ubeđen da ti i Arakis idete takođe ;D Ma opet im njemac cackao po kuci ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1947 Napisano Mart 13, 2010 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za inicijativu! Racunajte i na 1000 dinara od mene. Vidim da je Scuba vec odredjen da skuplja, tako da cu njemu dati parice. Inace, svidja mi se i ideja za GSP. Ostalo je da ih posetimo i dodelimo im licno zahvalnicu za pomoc oko Deda Mraz akcije, pa cu iskoristiti priliku da im predlozim da razmisle o ideji da na autobuse izlepe reklamne tekstove i grafiku koja bi skretala paznju na motocikliste. Hvala na ideji! Cika Busman, ugovaraj sastanak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...