Marko011 2457 Napisano Avgust 10, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan stavio....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Avgust 10, 2010 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan A kako ja da dobijem koju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 10, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Novih nalepnica jos ima..posaljite mi pp sa adresom..pa cemo nesto smisliti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Avgust 15, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Да бацим коску и питам да ли је неко да направимо мајице за безбедност која би била мало провокаторска ? Ја имам неку идеју па да је поделим са вама..... позади силуета моторциклисте до пола са све кацигом како показује средњи прст а поред текст нешто типа ''пијани бахати докле ћеш нас газити'' а напред малим словима око срца опет нешто типа ''волим да живим'' Јел неко заинтересован? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Avgust 15, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Да бацим коску и питам да ли је неко да направимо мајице за безбедност која би била мало провокаторска ? Ја имам неку идеју па да је поделим са вама..... позади силуета моторциклисте до пола са све кацигом како показује средњи прст а поред текст нешто типа ''пијани бахати докле ћеш нас газити'' а напред малим словима око срца опет нешто типа ''волим да живим'' Јел неко заинтересован? zainteresovan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIKA-Viktorija 33 Napisano Avgust 15, 2010 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Kneževac-Beograd Motocikl: zx400r ninja Prijavi odgovor kao problematičan takodje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Avgust 19, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Да бацим коску и питам да ли је неко да направимо мајице за безбедност која би била мало провокаторска ? Ја имам неку идеју па да је поделим са вама..... позади силуета моторциклисте до пола са све кацигом како показује средњи прст а поред текст нешто типа ''пијани бахати докле ћеш нас газити'' а напред малим словима око срца опет нешто типа ''волим да живим'' Јел неко заинтересован? Bez ovoga Dzoks! ;D Cim to vide nasi ljudi instiktivno reaguju i u samoodbrani ce te zgaziti! Je l` sam ti zato trebao? ;D Ja sam smislio nesto drugo, vezano za nalepnice, ne bas toliko za bezbednost, koliko za drugovanje... Dakle: Motoristi kada se sretnu na putu svirnu, blicnu, jave se jedni drugima (iako se licno ne poznaju) i milina... Vozaci automobila to ne cine... Ali dosta bajkera kad ne voze bajk, voze auto... E sad... Pala mi je ideja na pamet da uradimo bajkerske nalepnice po kojima cemo se prepoznavati u saobracaju (to sam video kod ronilaca u Hrvatskoj)... Ne mora nam to biti prioritet (kao ove nalepnice o bezbednosti), ali ono... Dao sam predlog... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica-MIGE 7 Napisano Avgust 19, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd-BANOVO BRDO Prijavi odgovor kao problematičan Да бацим коску и питам да ли је неко да направимо мајице за безбедност која би била мало провокаторска ? Ја имам неку идеју па да је поделим са вама..... позади силуета моторциклисте до пола са све кацигом како показује средњи прст а поред текст нешто типа ''пијани бахати докле ћеш нас газити'' а напред малим словима око срца опет нешто типа ''волим да живим'' Јел неко заинтересован? Bez ovoga Dzoks! ;D Cim to vide nasi ljudi instiktivno reaguju i u samoodbrani ce te zgaziti! Je l` sam ti zato trebao? ;D Ja sam smislio nesto drugo, vezano za nalepnice, ne bas toliko za bezbednost, koliko za drugovanje... Dakle: Motoristi kada se sretnu na putu svirnu, blicnu, jave se jedni drugima (iako se licno ne poznaju) i milina... Vozaci automobila to ne cine... Ali dosta bajkera kad ne voze bajk, voze auto... E sad... Pala mi je ideja na pamet da uradimo bajkerske nalepnice po kojima cemo se prepoznavati u saobracaju (to sam video kod ronilaca u Hrvatskoj)... Ne mora nam to biti prioritet (kao ove nalepnice o bezbednosti), ali ono... Dao sam predlog... pogani,dobra ideja.ja bih jos nesto uradio;recimo nalepnica za haubu sa znakom bjb-a velicine 50x50cm.sta kazes? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Avgust 19, 2010 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Ima vec u bg srebrni (ili sivi) mislimda je citroen saxo sa crvenim bjb simbolima. Isti simboli kao i bjb za motore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Avgust 19, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Да бацим коску и питам да ли је неко да направимо мајице за безбедност која би била мало провокаторска ? Ја имам неку идеју па да је поделим са вама..... позади силуета моторциклисте до пола са све кацигом како показује средњи прст а поред текст нешто типа ''пијани бахати докле ћеш нас газити'' а напред малим словима око срца опет нешто типа ''волим да живим'' Јел неко заинтересован? Bez ovoga Dzoks! ;D Cim to vide nasi ljudi instiktivno reaguju i u samoodbrani ce te zgaziti! Je l` sam ti zato trebao? ;D Ja sam smislio nesto drugo, vezano za nalepnice, ne bas toliko za bezbednost, koliko za drugovanje... Dakle: Motoristi kada se sretnu na putu svirnu, blicnu, jave se jedni drugima (iako se licno ne poznaju) i milina... Vozaci automobila to ne cine... Ali dosta bajkera kad ne voze bajk, voze auto... E sad... Pala mi je ideja na pamet da uradimo bajkerske nalepnice po kojima cemo se prepoznavati u saobracaju (to sam video kod ronilaca u Hrvatskoj)... Ne mora nam to biti prioritet (kao ove nalepnice o bezbednosti), ali ono... Dao sam predlog... pogani,dobra ideja.ja bih jos nesto uradio;recimo nalepnica za haubu sa znakom bjb-a velicine 50x50cm.sta kazes? Ne Mikice... Ne NJB! Ima i ljudi koji nisu sa bjb-a, a bajkeri su... Nadam se da me razumes Mige... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4187 Napisano Avgust 19, 2010 Ne silazi, 6557 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Da, odlična ideja koja bi i nama značilo da se mirnije vozimo kad vidimo saborca za volanom. Može nešto u stilu i ja vozim pa slika motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Avgust 19, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Ima vec u bg srebrni (ili sivi) mislimda je citroen saxo sa crvenim bjb simbolima. Isti simboli kao i bjb za motore. Znamo i čiji je. Raskošna plavuša nick je suvozač Nego, meni se sprala BJB nalepnica pa molim nekoga ako ima jednu da mi je da, proda, pokloni za 8. mart... Inače, majice su bile pominjane i u sklopu tema o skorašnjoj velikoj nesreći na Ibarskoj. Čini mi se da bilo nešto kao precrtana meta sa tekstom "neću da budem meta u saobraćaju". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan73 26 Napisano Avgust 20, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan molim nekoga ako ima jednu da mi je da, proda, pokloni za 8. mart... +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Avgust 20, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Nego, meni se sprala BJB nalepnica pa molim nekoga ako ima jednu da mi je da, proda, pokloni za 8. mart... +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Avgust 20, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Ima vec u bg srebrni (ili sivi) mislimda je citroen saxo sa crvenim bjb simbolima. Isti simboli kao i bjb za motore. Znamo i čiji je. Raskošna plavuša nick je suvozač Nego, meni se sprala BJB nalepnica pa molim nekoga ako ima jednu da mi je da, proda, pokloni za 8. mart... Oceš belu ili žutu ;D Može li unapred....daleko je 8.mart..... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Avgust 20, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Ima vec u bg srebrni (ili sivi) mislimda je citroen saxo sa crvenim bjb simbolima. Isti simboli kao i bjb za motore. Znamo i čiji je. Raskošna plavuša nick je suvozač Nego, meni se sprala BJB nalepnica pa molim nekoga ako ima jednu da mi je da, proda, pokloni za 8. mart... Oceš belu ili žutu ;D Može li unapred....daleko je 8.mart..... ;D Ja cu belu, njemu zutu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Avgust 20, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Avgust 20, 2010 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Dragane ima li jos koja bela ili zuta,nisam probirljiv sto se boja tice ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Avgust 20, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Da, odlična ideja koja bi i nama značilo da se mirnije vozimo kad vidimo saborca za volanom. Može nešto u stilu i ja vozim pa slika motora. Smislicemo nesto... Cim budem imao vremena bacicu se na posao i otvoriti novu temu... Za koji dan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica-MIGE 7 Napisano Avgust 20, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd-BANOVO BRDO Prijavi odgovor kao problematičan treba i meni dve pa ako ima kupio bih rado!!pozdrav Dragane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 20, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ostalo mi je jos malo zutih.. bele su vec raritet.. Utorak Balansero.. Ili Labos/svim danima, osim rano ujutro / Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Avgust 20, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Ostalo mi je jos malo zutih.. bele su vec raritet.. Utorak Balansero.. Ili Labos/svim danima, osim rano ujutro / Pih! Da sam znao da imas da mi doneses u Bataju onaj dan... :-\ Je l` moze to u pismo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 20, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj bre, jel ti dao onaj ustondirani portir tuce zutih? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica-MIGE 7 Napisano Avgust 20, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd-BANOVO BRDO Prijavi odgovor kao problematičan dare,ako hoces,organizuj sa vlajkom preuzimanje nalepnica,ja i onako dolazim u ponedeljak ili utorak u dec pa da ti donesem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Avgust 20, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj bre, jel ti dao onaj ustondirani portir tuce zutih? To sam dobio naravno, ali koliko sam ja shvatio pricamo o BJB nalepnicama, odnosno o logou BJB-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...