uff 13 Napisano Jun 4, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a sta bi sa ovom nalepnicom? Jedina koja ne izgleda sareno i sljecako go da su je cigani ili saobrcajci dizajnirali kad je izbacena iz glasanja? meni se ucinilo da su na 17toj strani nju svi vec izglasali pa nista http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=49317.320 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Jun 4, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan a sta bi sa ovom nalepnicom? Jedina koja ne izgleda sareno i sljecako go da su je cigani ili saobrcajci dizajnirali kad je izbacena iz glasanja? meni se ucinilo da su na 17toj strani nju svi vec izglasali pa nista http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=49317.320 Sad ti hoces da kazes da smo mi cigani i seljaci? Nije izbacena iz glasanja, ubacicemo sve radove na glasanje za koji dan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4235 Napisano Jun 4, 2010 Ne silazi, 6590 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Da izaberemo slogan, al da malo prelistamo predhodne komentare i da ne zaboravimo da pored teksta ide i neki simbol i da to sve treba da stane na relativno malu nalepnicu koja valja da bude jasna i prepoznatljiva sa par metara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Jun 4, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Da izaberemo slogan, al da malo prelistamo predhodne komentare i da ne zaboravimo da pored teksta ide i neki simbol i da to sve treba da stane na relativno malu nalepnicu koja valja da bude jasna i prepoznatljiva sa par metara. Sto se tice slogana, tu vise nema nikakvog prelistavanja, glasanje je pocelo: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=56015.0 A sto se tice dizajna, treba prelistati prethodne komentare da bi dobili savrsenstvo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4235 Napisano Jun 4, 2010 Ne silazi, 6590 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ma nisam ni mislio na dalju dangubu sa tekstom, dosta bilo. Nego samo da se osveži pamćenje za odabir simbola i malo iznetih stavova za Ja i protiv Ja. Mi koji smo protiv, dali obrazloženje zašto, a ovi koji su za su to, potkrepljivali samo svojim ukusom, "sviđa mi se". Voleo bi da neko objasni svoj stav. A ti "čeljade, pošto si se pokazao veoma preduzimljivim, spremi nekoliko varijanti pa da od njih načinimo opet uži izbor posle razgovora pa da glasamo. Meni se jako dopalo ovo "Drug na drumu". Ko revanš, od mene imaš piće ili tanjir u Balanseru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Jun 4, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Ma nisam ni mislio na dalju dangubu sa tekstom, dosta bilo. Nego samo da se osveži pamćenje za odabir simbola i malo iznetih stavova za Ja i protiv Ja. Mi koji smo protiv, dali obrazloženje zašto, a ovi koji su za su to, potkrepljivali samo svojim ukusom, "sviđa mi se". Voleo bi da neko objasni svoj stav. A ti "čeljade, pošto si se pokazao veoma preduzimljivim, spremi nekoliko varijanti pa da od njih načinimo opet uži izbor posle razgovora pa da glasamo. Meni se jako dopalo ovo "Drug na drumu". Ko revanš, od mene imaš piće ili tanjir u Balanseru. Nije problem, sutra ujutro cu da napravim jos neku kreaciju pa da izbacim sve dosadasnje radove (ne samo moje) pa da suzimo izbor sto je vise moguce, pa da onda bacimo glasanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4235 Napisano Jun 4, 2010 Ne silazi, 6590 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan [quote author=pogano_celjade link=topic=49317.msg846347#msg846347 date=1275677839 Nije problem, sutra ujutro cu da napravim jos neku kreaciju pa da izbacim sve dosadasnje radove (ne samo moje) pa da suzimo izbor sto je vise moguce, pa da onda bacimo glasanje... Slušaj, i tanjir i piće, zadovolji mi oči pa nešto na moju ideju . Pošalji mi prvo na pp, da se ne "brukam". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Jun 4, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Nije problem, sutra ujutro cu da napravim jos neku kreaciju pa da izbacim sve dosadasnje radove (ne samo moje) pa da suzimo izbor sto je vise moguce, pa da onda bacimo glasanje... Slušaj, i tanjir i piće, zadovolji mi oči pa nešto na moju ideju . Pošalji mi prvo na pp, da se ne "brukam". Haha, vazi, nema problema. Za hranu i pice nikad nije sramota raditi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4235 Napisano Jun 4, 2010 Ne silazi, 6590 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Haha, vazi, nema problema. Za hranu i pice nikad nije sramota raditi! Nemoj samo da preteruješ, sa radom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 4, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Uff, bez uvrede, ali ova nalepnica izgleda kao da najavljuje horor film..ili putokaz za Drakulin dvorac ;D Plus nije jasno vidljiva i bla bla bla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Jun 4, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan -Hajde da odredimo datum do kada mozemo da dizajniramo...? Maxxo? Do kada mora da sve da bude gotovo? Saradjuj! hehehe, ja bih voleo da u toku sledeće nedelje, a najkasnije u petak 12.06.2010. u 16:21 prosledim izglasanu nalepnicu (u kojoj će biti objedinjeni dizajn i slogan i honda i yamaha, i Zmaj i Klajn i skinsi i hipici) i da mi Steva kaže: "Brate znaš da je rok sedam dana, donosim ti nalepnice za osam..." i da vam ja u ponedljek 21.06.2010. u 08:36 objavim da se kod mene nalazi 1050 komada nalepnica... Pa da se dogovaramo ko će kada, gde i kako da ih preuzme... Uff, bez uvrede, ali ova nalepnica izgleda kao da najavljuje horor film..ili putokaz za Drakulin dvorac ;D Plus nije jasno vidljiva i bla bla bla Naravno da izgleda kao da najavljuje horror film, kad sam je ja pravio ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4235 Napisano Jun 5, 2010 Ne silazi, 6590 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sam metuo u temi za glasanje. "Ovo ću da bacim i u temi pre glasanja jer je ovde već kasno. Neću da citiram nikog da ne bi ulazili u popularne replike a i svi smo delimično i u pravu i u krivu jer nas ima svakakvih mentaliteta i teško je naći univerzalno rešenje, ne mislim na naše lične stavove već na vozače uopšte. Mišljenja sam da nalepnica treba da ide gde god se nešto kotrlja pa čak i u autobusima da čitaju putnici. Na motore obavezno jer oni pobuđuju više interesovanja, sa više znatiželje ili besa se gledaju pa treba iskoristiti taj momenat povećane pažnje. Auti često nose reklamne bezvezarije pa nisu obavezno privlačne da se čitaju ali masovnost nadoknađuje. JA radim nešto, ima čisto informatuvni, neformalni i neobavezujući karakter. Mali broj će se kod nas ugledati na nešto dobro a većina se odlučuje za suprotno. Recimo stanem na semafor prvi uz desnu stranu. Sledeće levo od mene i čitava kolona iza njega a iza mene niko. Migavac mi radi još od predstrojavanja i non stop a većina ga daje tek kad se uvati za volan. Pa što se ne ugledaju na mene ( ne hvalim se ). Tako ja vidim ugledavanje, da je potrebno nešto naopako, ispravno bi bilo staviti JA. Da nije tako, mi bi bili Švajcarska a ne oni. I postoji to naše čuveno kontra inadžijsko koje ćemo učiniti ma kako to bilo loše. Pa nije džabe poslovica "da crkne komšiji krava, ne moram da imam korist al on bar da ima štetu, ma nek imam i ja štetu al samo da on ima veću". Bezobzirnost je masovna kod nas tako da na to dobro JA više će reagovati ma baš me briga kad si lud. Dobro je kod nas postalo sinonim za sramotu. Nas ionako bije da smo bezobrazni tako da nam to nadmeno JA ne popravlja imidž. Mnogi nas mrze zbog onog što smo prvi na semaforu, vidi ga Ja pa Ja, mora ispred svih mam...psovka. Molimo, pored kulturnog obraćanja ima i malo obavezujući, uvlačeći u radnju, značaj. Deluje aktivno na okolinu. JA činim, ne obavezuje druge na to a i mogu se praviti da ne vide, razumeju... Al kad nekom se obrati Molim (ajd i ti) teško da se neko može praviti lud. Primer u busu, svi se prave da me ne vide što JA stojim a kad se obrati Molim za mesto, ustaće odmah više njih. ( nisam još toliko mator a i ne vozim se busom još uvek). Mi treba da ukapiramo da imamo ljude koji ko da nikad nisu videli motor a kamoli vozali. To što je nama jasno kako se treba ophoditi prema 2 točka ne može nam služiti ko vodilja za bilo kakvo očekivanje od njih ma kako bilo ispravno i utemeljeno u zakonu i pravilu saobraćaja. Svi mi koji nismo za JA smo izneli nekoliko razloga zašto tako mislimo a samo par Vas koji ste za JA. Lično, trenutno preovlađujući rezultat doživljavam kao ishod gore iznetih ponašanja, šta ovaj čiča đunta nama soli a juče seo na frija (sa strahom). Na kraju, naša podeljenost potiče još od Kosovskog boja, no da ne idemo u nepotreban of. " Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Jun 5, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pažljivo sam pročitao tekst... I odlučio sam da sačekam šta ćete odlučiti, ja ću proslediti nalepnicu i javiti kada budu gotove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Jun 5, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Uh... Malo sam prepravljao da bi dobili sto savrseniju nalepnicu (bar u mojoj glavi), nadam se da se drug ugac ne ljuti...? A OVA JE URADJENA PO DJUNTINOJ NARUDZBINI! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Jun 5, 2010 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Prva je definitivno najbolja!ako sad to ista znaci zbog onog glasanja!!Zbog nje bi i skinuo ovu prethodnu sa kola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4235 Napisano Jun 5, 2010 Ne silazi, 6590 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Prve dve jesu orignalne zbog odlične animacije motorcikla i samim tim lepe za oko.Da sam u Nemačkoj, metuo bih neku od prve 2 bez razmišljanja. A R. Ne favorizujem svoju ideju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4235 Napisano Jun 5, 2010 Ne silazi, 6590 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Darko, imaš duboki tanjir u Balanseru. Svaka čast za brze i lepe kreacije. Hvala, ne samo za "moju". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Jun 5, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Ubacio sam cak 11 nalepnica u glasanje, izvini Djunta, nisam mnogo suzavao. ;D Hteo sam da se ukljuce i ljudi koji do sada nisu, pa da ne bi lutali ovde po stranicama, tamo su skoro svi radovi... GLASANJE ZA DIZAJN: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=56041.msg846735#msg846735 GLASANJE ZA SLOGAN: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=56015.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4235 Napisano Jun 5, 2010 Ne silazi, 6590 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ma sjajno i alal ti vera za preduzimljivost. Sad ćemo izabrati nešto pa ako treba i malo stilizovati pre same štampe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Jun 5, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Ma sjajno i alal ti vera za preduzimljivost. Sad ćemo izabrati nešto pa ako treba i malo stilizovati pre same štampe. Hvala na hvali. ;D Gle ono, ja onu nalepnicu 11 stavio radi reda, a mnogi se ufatili za nju... :-\ Po meni 2 ili 3... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4235 Napisano Jun 5, 2010 Ne silazi, 6590 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Gle ono, ja onu nalepnicu 11 stavio radi reda, a mnogi se ufatili za nju... :-\ To govori o defetističkom stavu, smatranjem ne svrsishodnim bilo kakvu akciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 5, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pazi gosn. Djuntina narudzba nije losa.. Kada bi se smanjio stop, povecala slova..i malo bolje odradilo unitrasnost trougla.. Nije me mrzelo nocas da pustim drugarima sa spiska pp-ove..Ipak ima more tema i covek ne vidi sve.. Bice ovo jedna dobra nalepnica, akcija se siri i mogucnosti povecavaju..Sad kad se neko iznervira i izbaci novi dizajn... Zezam se, super nam je zezanje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Jun 5, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Uh... Malo sam prepravljao da bi dobili sto savrseniju nalepnicu (bar u mojoj glavi), nadam se da se drug ugac ne ljuti...? Naravno da se ne ljutim druzhe Pogani, chak i poshtujem doradu. Sve ovo radimo zbog istog cilja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Jun 5, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Uh... Malo sam prepravljao da bi dobili sto savrseniju nalepnicu (bar u mojoj glavi), nadam se da se drug ugac ne ljuti...? Naravno da se ne ljutim druzhe Pogani, chak i poshtujem doradu. Sve ovo radimo zbog istog cilja. Naravno. Cak i da bude izabrana tvoja verzija nalepnice (2) mislim da ipak treba oiviciti crnom linijom skroz... Razmisli... Odoh ja malo u zezanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4235 Napisano Jun 5, 2010 Ne silazi, 6590 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Pazi gosn. Djuntina narudzba nije losa.. Kada bi se smanjio stop, povecala slova..i malo bolje odradilo unitrasnost trougla.. Nije me mrzelo nocas da pustim drugarima sa spiska pp-ove..Ipak ima more tema i covek ne vidi sve.. Bice ovo jedna dobra nalepnica, akcija se siri i mogucnosti povecavaju..Sad kad se neko iznervira i izbaci novi dizajn... Zezam se, super nam je zezanje ;D Pa otprilike sam i ja Darku dao takve sugestije. E sad dal će da uradi ne znam, ja svakako mogu da pojedem 2 duboka tanjira i Balanseru. Odlična je akcija ne samo po cilju već kako zaista dobro i konstruktivno razgovaramo. Ko se ljuti, dobije ljuti (tanjir u utorak). A nov dizajn, što da ne, možda metemo i hvala nalepnicu nekad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...