đunta 4250 Napisano Maj 28, 2010 Ne silazi, 6600 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Nemam puno vremena do noćas. Naopako motor u truglu je po meni odličan prikaz. Ja bi ispred njega dodao znak stop i ond je ceo smisao poruke jasan, pazite na motor, zaustavljajte se a ako ne može doćo do posledice, prevrnutog motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano Maj 28, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan 4 predlog definitivno ... samo mora da bude JAKO JAKO JAKO uocljiva zuta boja ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4250 Napisano Maj 28, 2010 Ne silazi, 6600 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan edit Samo bi umetnuo znak stop negde. Moramo da imamo na umu da ovo nije nalepnica za nas i da se ne rukovodimo time što je nama jasna i kako bi mi hteli da vidimo poruku, već da se radi za "debile". Nekad kad sam imao butik, naučili su me, nemoj da uzimaš robu koju bi ti nosio i po tvom ukusu već prilagodi izbor tuđem ukusu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano Maj 28, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan ovaj ... da sad ne unosim preteranu pometnju a šta mislite da se trougao rotira za 180 stepeni ... pa da bude kao znako koji kaze motori imaju prednost ... nije loša ideja a videh je na diskaveriju negde su stavili znak takav da bi neke zivuljke mogle da neometano prolaze ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Maj 30, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Tema je malo otisla u off ovih dana... Nisam stigao da napravim jos neku kreaciju... Cudi me da niko drugi takodje nije stigao...ali dobro, sutra-prek`sutra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano Maj 30, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan ja da umem napravio bi nesto ... ovako mogu samo da hvalim ili kudim ruku umetnika delo ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Maj 30, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan ja da umem napravio bi nesto ... ovako mogu samo da hvalim ili kudim ruku umetnika delo ... Hoces da ucis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano Maj 30, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan nemam talenat za dizajn .. da imam pravio bi sajtove, al ne umem da crtam niti da omislim ... tu sam malo ‚‚kabast‚‚ na tu kulturu, umetnost, poeziju itd.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Maj 30, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo sad nesto konkretno bez off-ovanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 2, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, bacite nekad negde link ka ovoj temi! Siguran sam da ima jos obrazovanih i talentovanih ljudi za ovu nasu akciju..Kada bi se omasovila..povecali bi se i ucinci iliti rezultati! Clanovi i ne znaju za ovu temu, a rado bi zalepili nalepnicu na vozilo pa i komsijino.. Lako je tipkati po tastaturi, teze je isterati stvar iz reci u dela.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Jun 2, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Još jedno obaveštenje, mogu da se koriste i fluorescentne boje! Steva je nabavio farbu, ali zbog toga mogu da izađu malo skuplje... Pa možemo i to da uzmemo u razmatranje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Jun 2, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, bacite nekad negde link ka ovoj temi! Siguran sam da ima jos obrazovanih i talentovanih ljudi za ovu nasu akciju..Kada bi se omasovila..povecali bi se i ucinci iliti rezultati! Clanovi i ne znaju za ovu temu, a rado bi zalepili nalepnicu na vozilo pa i komsijino.. Lako je tipkati po tastaturi, teze je isterati stvar iz reci u dela.. To nije lose, ali mislim da nema potrebe. Tesko je ziveti i raditi u maloj bari punoj krokodila... Moje licno misljenje je da do sada vec ima nalepnica koje su OK! Sto vise pricamo i kombinujemo to smo dalje od stampanja... Sta fali onim prethodnim radovima? Meni su ok, samo treba uraditi male korekcije, kao sto je mislim maxxa rekao da se skine onaj sjaj sa znaka (iako ne znam zasto), da se MOZDA promeni text itd... >>Sve u svemu to je u sustini to!<< Ok je, pokusacu da uradim jos neki rad, ali ne znam kada cu stici, mozda za 3 dana...mozda ranije... Mada mislim da nema potrebe ali ok. Jbg, uvalili mi dodatne smene... Još jedno obaveštenje, mogu da se koriste i fluorescentne boje! Steva je nabavio farbu, ali zbog toga mogu da izađu malo skuplje... Pa možemo i to da uzmemo u razmatranje... A kako mi da obojimo fluorescentnom bojom? ;D Kako to funkcionise? -Ti mu kazes sta treba da bude fluorescentno i to tako bude, ili bi mi to morali da obojimo u sivo u fotosopu i to ce biti fluorescentno ili kako? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 2, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Nalepnica je tu..manje vise..Jos malo.. Kapiram da je sto babice kilavo dete, ali: ciljam na ukljucenje vise ljudi u akciju..Tako je iz ove teme otisao baner u halooglase a to je nicim izazvana stvar..Eto covek je tako mogao da pomogne nasoj zajednici i super! Sutra ce mozda neko iz gsb-a ili mupa supa otkud znam moci jos malo da pomogne..I tako se stvar krece..a u interesu je svih nas.. I uglavnom nas ne vole..Bahati motociklista je obicno pred ocima normalnog coveka.. Jer smo nenormalni cim vozimo motorin..Ili nismo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Jun 2, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Dosta za danas... I moja favoritkinja, delimicno editovana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Jun 2, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan A kako mi da obojimo fluorescentnom bojom? ;D Kako to funkcionise? -Ti mu kazes sta treba da bude fluorescentno i to tako bude, ili bi mi to morali obojimo u sivo u fotosopu i to ce biti fluorescentno ili kako? ;D hehehe, ma da - obojimo npr ovo zuto, a njemu kazemo da umesto obicne zute stavi fluorescentnu zutu i eto definitivno, ili poslednja ili predposlednja! sto se mene tice.. glasajmo, do kraja nedelje da imamo odluku, i sledece da imamo nalepnice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Jun 2, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan A kako mi da obojimo fluorescentnom bojom? ;D Kako to funkcionise? -Ti mu kazes sta treba da bude fluorescentno i to tako bude, ili bi mi to morali obojimo u sivo u fotosopu i to ce biti fluorescentno ili kako? ;D hehehe, ma da - obojimo npr ovo zuto, a njemu kazemo da umesto obicne zute stavi fluorescentnu zutu i eto definitivno, ili poslednja ili predposlednja! sto se mene tice.. glasajmo, do kraja nedelje da imamo odluku, i sledece da imamo nalepnice! Cekaj, ti mislis na ovaj znak (poslednja) i na ovu tablicu (predposlednja)? Kako to kad uopste nemaju nista zajednicko? A sto ne postavis glasanje? Ti ili uff, vi ste valjda glavni i odgovorni sto se tice ove teme... Tacnije treba 2 glasanja: 1. Za Dizajn. 2. Za tekst. P.S. Nema vise odsjaja na znaku... Si vid`o? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 2, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno poslednja.. E sad dal je bolje jarko zuta, ili da sljasti..? I dal JA ili MOLIMO? Molimo je bas onako fino..dok Ja pa ja pa sta? me boli ga ..uvo sto ti pazis! Ja bas necu zinat! Ovako nije tesko biti fin..dok ne zasluze lupanje po krovu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jun 2, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan I dal JA ili MOLIMO? Ovo drugo, u svakom slučaju. Ne možeš nikome narediti, ali možeš lepo zamoliti. A sad, ako TI paziš na motoriste i to mi saopštavaš, šta mene boli tuki za to što TI paziš... ničim me ne pozivaš da i ja to činim... Ajd možda fantaziram, ali ja to tako vidim.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Jun 2, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan pogani, da da, bas te dve! pa neka nemaju, ne moraju da lice jedna na drugu, nego da lice na ono sto treba videh da nema, sad je po meri sto se tice teme, uff je glavni, ja sam samo blagajnik. kad smo kod toga, danas je zemunac doneo jos soma! kada odlucimo koju nalepnicu saljem Stevi pa da on kaze cenu, pa da vidimo sta i kako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Jun 2, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Moze i bilo ko da postavi anketu... Ako neko ima vremena da ispregleda dosadasnje radove i dosadasnje textove, neka napravi anketu i neka nam da link u ovoj temi... A sto se tice fluorescentne boje mislim da jednostavno ne ide na nalepnicu ovog tipa... Jedino neke sljokice u ovu zutu da se ubace, ali bitno je da ostane zuta ili joj se gubi smisao... Mozemo i da ubacimo srafove na coskove pa da sljaste?! Ili da se oivici ovaj crni ram sa malo nekim sjajem...? ;D -Odoh ja sad u off, pa se (nadam se) cujemo sutra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Jun 2, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Podizhem ulog. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Jun 3, 2010 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ugac meni se ova tvoja nalepnica jako svidja !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Jun 3, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ugac! Raste tenzija, raste tenzija... ;D Imacemo mi i za treci i za cetvrti krug stampanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Jun 3, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan ole oleeeee sada je tema u potpunosti živnula, ugac svaka čast ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIKA-Viktorija 33 Napisano Jun 3, 2010 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Kneževac-Beograd Motocikl: zx400r ninja Prijavi odgovor kao problematičan ja sam za predlog ugac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...