Jump to content

Moto Zajednica

Nalepnice-bezbednost

Recommended Posts

• Ne silazi, 6600 postova
  • Motocikl: đački pešački

Nemam puno vremena do noćas. Naopako motor u truglu je po meni odličan prikaz. Ja bi ispred njega dodao znak stop i ond je ceo smisao poruke jasan, pazite na motor, zaustavljajte se a ako ne može doćo do posledice, prevrnutog motora.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 6600 postova
  • Motocikl: đački pešački

edit

Samo bi umetnuo znak stop negde. Moramo da imamo na umu da ovo nije nalepnica za nas i da se ne rukovodimo time što je nama jasna i kako bi mi hteli da vidimo poruku, već da se radi za "debile". Nekad kad sam imao butik, naučili su me, nemoj da uzimaš robu koju bi ti nosio i po tvom ukusu već prilagodi izbor tuđem ukusu.

• Svrati ponekad, 331 postova

ovaj ...

da sad ne unosim preteranu pometnju

a šta mislite da se trougao rotira za 180 stepeni ...

pa da bude kao znako koji kaze motori imaju prednost ...

nije loša ideja :) a videh je na diskaveriju negde su stavili znak takav

da bi neke zivuljke mogle da neometano prolaze ...

• Svrati ponekad, 273 postova
  • Motocikl: Suzuki RF600R

Tema je malo otisla u off ovih dana... Nisam stigao da napravim jos neku kreaciju... Cudi me da niko drugi takodje nije stigao...ali dobro, sutra-prek`sutra...

• Svrati ponekad, 331 postova

nemam talenat za dizajn .. da imam pravio bi sajtove, al ne umem da crtam niti

da omislim ... tu sam malo ‚‚kabast‚‚ na tu kulturu, umetnost, poeziju itd..

• Advanced DJ Member, 4305 postova
  • Motocikl: Šarulja queen RD04

Ljudi, bacite nekad negde link ka ovoj temi!

Siguran sam da ima jos obrazovanih i talentovanih ljudi za ovu nasu akciju..Kada bi se omasovila..povecali bi se i ucinci iliti rezultati! Clanovi i ne znaju za ovu temu, a rado bi zalepili nalepnicu na vozilo pa i komsijino..

Lako je tipkati po tastaturi, teze je isterati stvar iz reci u dela..

• 侍, 671 postova
  • Motocikl: Honda XRV 650

Još jedno obaveštenje, mogu da se koriste i fluorescentne boje! Steva je nabavio farbu, ali zbog toga mogu da izađu malo skuplje...

Pa možemo i to da uzmemo u razmatranje...

Ljudi, bacite nekad negde link ka ovoj temi!

Siguran sam da ima jos obrazovanih i talentovanih ljudi za ovu nasu akciju..Kada bi se omasovila..povecali bi se i ucinci iliti rezultati! Clanovi i ne znaju za ovu temu, a rado bi zalepili nalepnicu na vozilo pa i komsijino..

Lako je tipkati po tastaturi, teze je isterati stvar iz reci u dela..

To nije lose, ali mislim da nema potrebe. Tesko je ziveti i raditi u maloj bari punoj krokodila...

Moje licno misljenje je da do sada vec ima nalepnica koje su OK! Sto vise pricamo i kombinujemo to smo dalje od stampanja... Sta fali onim prethodnim radovima? Meni su ok, samo treba uraditi male korekcije, kao sto je mislim maxxa rekao da se skine onaj sjaj sa znaka (iako ne znam zasto), da se MOZDA promeni text itd... >>Sve u svemu to je u sustini to!<< :)

Ok je, pokusacu da uradim jos neki rad, ali ne znam kada cu stici, mozda za 3 dana...mozda ranije... Mada mislim da nema potrebe ali ok. Jbg, uvalili mi dodatne smene...

Još jedno obaveštenje, mogu da se koriste i fluorescentne boje! Steva je nabavio farbu, ali zbog toga mogu da izađu malo skuplje...

Pa možemo i to da uzmemo u razmatranje...

A kako mi da obojimo fluorescentnom bojom? ;D Kako to funkcionise? -Ti mu kazes sta treba da bude fluorescentno i to tako bude, ili bi mi to morali da obojimo u sivo u fotosopu i to ce biti fluorescentno ili kako? ;D

Nalepnica je tu..manje vise..Jos malo..

Kapiram da je sto babice kilavo dete, ali:

ciljam na ukljucenje vise ljudi u akciju..Tako je iz ove teme otisao baner u halooglase a to je nicim izazvana stvar..Eto covek je tako mogao da pomogne nasoj zajednici i super!

Sutra ce mozda neko iz gsb-a ili mupa supa otkud znam moci jos malo da pomogne..I tako se stvar krece..a u interesu je svih nas..

I uglavnom nas ne vole..Bahati motociklista je obicno pred ocima normalnog coveka..

Jer smo nenormalni cim vozimo motorin..Ili nismo?

• 侍, 671 postova

A kako mi da obojimo fluorescentnom bojom? ;D Kako to funkcionise? -Ti mu kazes sta treba da bude fluorescentno i to tako bude, ili bi mi to morali obojimo u sivo u fotosopu i to ce biti fluorescentno ili kako? ;D

hehehe, ma da - obojimo npr ovo zuto, a njemu kazemo da umesto obicne zute stavi fluorescentnu zutu i eto :)

definitivno, ili poslednja ili predposlednja! sto se mene tice..

glasajmo, do kraja nedelje da imamo odluku, i sledece da imamo nalepnice!

A kako mi da obojimo fluorescentnom bojom? ;D Kako to funkcionise? -Ti mu kazes sta treba da bude fluorescentno i to tako bude, ili bi mi to morali obojimo u sivo u fotosopu i to ce biti fluorescentno ili kako? ;D

hehehe, ma da - obojimo npr ovo zuto, a njemu kazemo da umesto obicne zute stavi fluorescentnu zutu i eto :)

definitivno, ili poslednja ili predposlednja! sto se mene tice..

glasajmo, do kraja nedelje da imamo odluku, i sledece da imamo nalepnice!

Cekaj, ti mislis na ovaj znak (poslednja) i na ovu tablicu (predposlednja)? Kako to kad uopste nemaju nista zajednicko? :D

A sto ne postavis glasanje? Ti ili uff, vi ste valjda glavni i odgovorni sto se tice ove teme... Tacnije treba 2 glasanja:

1. Za Dizajn.

2. Za tekst.

P.S. Nema vise odsjaja na znaku... Si vid`o? :(

Definitivno poslednja..

E sad dal je bolje jarko zuta, ili da sljasti..?

I dal JA ili MOLIMO?

Molimo je bas onako fino..dok Ja pa ja pa sta? me boli  ga ..uvo  sto ti  pazis! Ja bas necu zinat!

Ovako nije tesko biti fin..dok ne zasluze lupanje po krovu :)

• Ne silazi, 6281 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000

I dal JA ili MOLIMO?

Ovo drugo, u svakom slučaju. Ne možeš nikome narediti, ali možeš lepo zamoliti. A sad, ako TI paziš na motoriste i to mi saopštavaš, šta mene boli tuki za to što TI paziš... ničim me ne pozivaš da i ja to činim...

Ajd možda fantaziram, ali ja to tako vidim..

• 侍, 671 postova

pogani, da da, bas te dve! pa neka nemaju, ne moraju da lice jedna na drugu, nego da lice na ono sto treba :)

videh da nema, sad je po meri :)

sto se tice teme, uff je glavni, ja sam samo blagajnik.

kad smo kod toga, danas je zemunac doneo jos soma! kada odlucimo koju nalepnicu saljem Stevi pa da on kaze cenu, pa da vidimo sta i kako...

Moze i bilo ko da postavi anketu... Ako neko ima vremena da ispregleda dosadasnje radove i dosadasnje textove, neka napravi anketu i neka nam da link u ovoj temi...

A sto se tice fluorescentne boje mislim da jednostavno ne ide na nalepnicu ovog tipa... Jedino neke sljokice u ovu zutu da se ubace, ali bitno je da ostane zuta ili joj se gubi smisao... Mozemo i da ubacimo srafove na coskove pa da sljaste?! :D Ili da se oivici ovaj crni ram sa malo nekim sjajem...? ;D

-Odoh ja sad u off, pa se (nadam se) cujemo sutra... ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja