Jump to content

Moto Zajednica

Nalepnice-bezbednost

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 273 postova
  • Motocikl: Suzuki RF600R

Jeste pravilna, al je shtura - nekompletna. Bez tog izostavljenog JA nema tezhinu.

Ipak se u datoj rechenici iskazuje lichni stav tako da lichna zamenica nikako nije vishak.

Prva rechenica ostavlja prostor za negativnu nadogradnju (ili se to ja sad ovako umoran tripujem) :D

Pazim na motocikliste. - Pa eto pazim na motocikliste. Rekli su mi, i ja sad eto pazim. ;D

Ja pazim na motocikliste! - A ti? ;)

Aman ugac, ja te razumem! ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Advanced DJ Member, 4305 postova
  • Motocikl: Šarulja queen RD04

... tipa ovako nešto u trouglu...

5949136.jpg

Popsi je crtao ugljenom i malo su mu krivi tockovi..Skoro ko da su s Tenere ;)

Kako se dogovorimo ..moze i Ja ..moze majkumu i MI

Samo ne moze oni..

;D

Eventualno neka bolja slicica i dobijamo finalni izgled..

Kratko ali jebitacno ;)

Videce i corava baba i znace sta znaci..

JA PAZIM NA MOTOCIKLISTE!  :P

Mozda ih stampati u dve velicine..jedna slicna staroj i jedna tura VECIH za one koji imaju gde to da zalepe?

Mozda bi neko pre na zadnju shoferku zalepio nego na metalik farbu ::) ?

• Ne silazi, 6559 postova
  • Motocikl: đački pešački

Stavljanja JA i PAZIM u prvom licu ima smisla da stavim na svoj auto al na motoru po meni je to podrazumevano, da pazim sam sebe. Mislim da bi bilo zgodno, MOLIMO PAZITE pa slika motora. Dobra je ova slovenačka sa palim motorom, treća odozgo u levoj koloni. Možda jedna slika sa motorom u normalnom položaju a druga u palom. Govorim Vam ko automobilista, mora lopta da bude prebačane na tu stranu, da se oni osete odgovorni, važni,...Skica oborenog motora nije ni malo lep prizor i podsvesno će probuditi reakciju kojka se opire takvom scenariu i mahinalnom puštanju gasa ili stisku kočnice...  

• Drug član, 1366 postova
  • Motocikl: Orion craus 49

^ Nalepnice prvenstveno i jesu smishljane za branik i zadnje staklo automobila. Ne za motore.

@ Cheljade

Aman Pogani, u tebe nisam ni sumnjao. ;D

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

Sviđa mi se kako izgleda i čini mi se vrlo pregledna i jasna... dovoljna da se ljudi zamisle ... kako god se organizovali (sa Ja ili bez Ja) super je i ja ću i ovu drugu zalepiti na drugu stranu kola  ;D ;D ;D ;D ;D

Znate kako ide ophođenje kod nas kad neko kaže, uradio sam nešt +(  dobro, pošteno...), kažu ko te j. kad si lud. Tako i ovo, ja pazim, neko će rezonovati ko te šiša kad si budala a oni nek ginu ko im pa j....Mi smo narod od kontre i inata i često radimo suprotno samo da bude drugačije pa makar i naopako. Nek bude nalepnica prevenstveno za auta al je isto poželjno da bude i na motoru. Zaborave ljudi šta su videli na autu a ovako i na motoru imaju odmah objekat ispred očiju i upozorenje ujedno i to kasnije povezuju jedno s drugim, ko asocijacije.

• Drug član, 1392 postova

Meni se ucinilo da je vec bilo glasanja - samo treba izbrojati glasove

A vi bi opet nesto da crtate (umetnicke duse  :D)

Ako cete crteze onda mora da bude A4 formata da bi se nesto videlo i razumelo agde to da se zalepi?

Ja pazim na motore?

Prva asocijacija na to mi je "pa??" "who give's a fu*k???"

I ja pazim na sisate prolaznice pa to ne moram da podelim sa celim svetom zar ne?

Ako se vec nesto lepi onda je da druge upozori na to sto zelimo a ne da im kazemo nesto o sebi...

• Svrati ponekad, 331 postova

ja se u kolima sklonim motoru čak i kad nije u pravu :)

ako ovima ispred mene smeta što propustim motor, pešake na a i van

pešačkog, to je njihov problem, mogu da drndaju sirenu koliko god

im milo i drago .. :)

ja pičim svojim ritmom kroz grad ... i super mi je kad vozim polako

vozilo od 2t skoro i 80kg čelika u prednjem braniku :)

Ja pazim na motore?

Prva asocijacija na to mi je "pa??" "who give's a fu*k???"

I ja pazim na sisate prolaznice pa to ne moram da podelim sa celim svetom zar ne?

Ako se vec nesto lepi onda je da druge upozori na to sto zelimo a ne da im kazemo nesto o sebi...

Zato i treba izbeći ono JA. Mislim da je MOLIMO PAZITE univerzalna poruka i za auta i motore i ne izaziva to prkosno Paa? i adekvatno lošu reakciju koja sledi iza toga. I dovoljno je učtiva i za nevaspitane koji reaguju revoltom na bilo koji imperativ.

• Advanced DJ Member, 4305 postova
  • Motocikl: Šarulja queen RD04

Svi ste Vi super, ali ajde malo igrajte se..pa napravite bolje..

Gosn Djunta ;) racionalno i realno gleda na stvari..Pa treba nekad poslusati starije..

Mozemo napraviti dve ture..jednu vecu za avto i jednu drugaciju a slicnu za matocikl/kacigu..?

PAZITE NA MOTOCIKLISTE!!      

A 4 tocka:

JA PAZIM NA MOTOCIKLISTE !!!

Iako Uff nece ;)on bi samo sisate ;D

sta god da napravite

meni jednu da zalepim na branik zadnji ...

ako napravite neke vece tipa B5 veličina to ću zalepim na zadnja vrata

:) pa nek neko prepozna pa dobro je ...

Hvala na podršci. Govorim ko običan, prost, banalan, bezobrazni i bezobzirni automobilista. Verujte mi, prvo se revolt javlja kod većine vozača, ono poznato, ma ti ćeš meni i onda totalno suprotno. Pođimo uostalom od sebe, kad nas neko nešto uljudno zamoli, teško da će iko da odbije. Al kad je nalagodavni prizvuk, JA pazim a misli se, i ti moraš da paziš, javlja se podsvesni otpor čak i onda kad je očigledno nešto dobro. Dalje, Ja pazim, odmah se vidi da je u pitanju motorista u koži automobiliste i opet isto. Takođe, neko od prijatelja možda neće da se ističe time Ja. Molimo pazite, mislim da zvuči malo šire i ne oseća se da ga nosi samo motordžija. I univerzalno je za bilo koji prevoz a i pojeftinjuje izradu.

Ne zamerite što solim, stasao sam na beogradskoj kaldrmi, znam kako dišu vozači čim ih vidim. Danas popodne umalo lik da me obori. Dve trake, ja normalno prvi u levoj i skrećem u levo. Suprotno samo jedna traka. Lik je obišo auto iza mene suprotnom trakom iako smo i auto i ja imali uključen žmigavac i iza mene u desnu traku. Ja uvek gledam oštro unazad na obe strane pri svaskom skretanju jer znam za jadac i uspeo sam da mu izmaknem. Da je auto iza mene imao sliku sa oborenim motorom, možda ne bi učinio ovaj manevar.

Gosn Djunta  ...starije..

Za ovo dođeš piće a na Adi Huji će ti pokažem. Danas prao motor i mazo gume nekim sjajem, samo ivicu, Bogami, proširio se trag po bokovima dobro.

• Drug član, 1392 postova

Aj da se ponovim opet

Ima nas dosta na forumu koji se ili smo se bavili IT tehnologijama (uzeto samo za primer)

Koja je dobra stvar u vezi tog posla tj raditi ga u srbiji?

Pa koji god problem da imas sa bilo cime neko ga je vec negde imao pre tebe i taj neko ga je vec resio a postoji i vrlo velika verovatnoca (iz mog iskustva) da je on negde vec objasnio problem i dao resenje.

Sve sto trebas da uradis je da pitas svog drugara google-a :)

Zasto je bmw kupio husqvarnu?

Pa sto da se drka i ulaze milione u razvoj laganih motorcikala od nule, jer to nikad do sad nije radio, kad je neko to vec razvio – jeftinije mu je da kupi gotovo (e mi ne kupujemo – besplatno je)

Isto tako i za nalepnice

Zar mislite da smo mi jedini sa takvim problemom?

Mislite da ga neko vec nije imao negde i resavao ga?

Zasto mislite da mozete bolje (bez podcenjiavanja)?

I zasto uopste mislite da treba bolje?

Aj se sad lepo svi vratimo na prvu stranu teme i odaberemo jedno od vec gotovih resenja umesto da se pravimo pametni

Neko je vec uradio sva ta istrazivanja mi samo trebamo da pokupimo rezultat (kao nasi narodnjaci-neko je vec uradio muziku i napravio hit oni trebaju samo da prevedu na srpski i odpevaju :D)

sve ono napisano iznad i da je u potpunosti tacno ali opet nisi shvatio poentu ...

zasto da se uzme gotovo reshenje kad moze da se ima nova tema za uz pivo

u kotlic klubu :) ...

Mi smo narod od kontre i inata i često radimo suprotno samo da bude drugačije pa makar i naopako.

Onda slogan treba da bude: GAZIM MOTOCIKLISTE! ili kao sto druga polovina kaze: JA GAZIM MOTOCIKLISTE! ;D

Mozda to i nije tako lose... Mozda se trgnu i kazu: U jbt! Sta ja radim?! -A mozda ne... :P;)

nkQz3_gazimznak1.jpg

cUWpu_gazimznak2.jpg

;D ;D ;D

Evo nekih primera motorica:

MpjC9_pazimznak3.jpg

QwL8W_pazimznak4.jpg

P.S. ugac, postavi originalnu verziju rada, po mogucstvu u psd formatu zbog boljeg kvaliteta daljih obrada...

Zar mislite da smo mi jedini sa takvim problemom?

Mislite da ga neko vec nije imao negde i resavao ga?

Zasto mislite da mozete bolje (bez podcenjiavanja)?

I zasto uopste mislite da treba bolje?

Aj se sad lepo svi vratimo na prvu stranu teme i odaberemo jedno od vec gotovih resenja umesto da se pravimo pametni

Neko je vec uradio sva ta istrazivanja mi samo trebamo da pokupimo rezultat (kao nasi narodnjaci-neko je vec uradio muziku i napravio hit oni trebaju samo da prevedu na srpski i odpevaju :D)

Lepo kažem sebi da treba da se čita od početka. Slažem se da treba gledati već gotova rešenja i iskoristiti sve što nam se učini dobro. Al mislim da se ve to dolazi od kudikamo kulturnijih vozačkih sredina i bojim se da ne važi u potpunosti kod nas. Ovde ima previše retkih zveri i nakaradnog ustanovljenog načina vožnje i shvatanja ravnopravnosti ostalih. Primer, u većini zemalja Evrope polovina ulice je neprikosnovena granica i neće auto na tuđoj polovinu da ulazi u makaze ako ide makar i bickl mu ide u susret, a ovde sa "pravom" očekuju da se motor pomeri i na travu pored, uz ono, pa imaš mesta, šta si se raširio.

Onda slogan treba da bude: GAZIM MOTOCIKLISTE! ili kao sto druga polovina kaze: JA GAZIM MOTOCIKLISTE! ;D

Mozda to i nije tako lose... Mozda se trgnu i kazu: U jbt! Sta ja radim?! -A mozda ne... :P;)

Na žalost ovo nije daleko od uobičajenog, i da nema kakve takve sankcije mnogi bi se i ponašali tako. Dal bi se trgli, ne znam, neki da al ima njih dosta koji bi rekli, da tako baš treba. Bolidima od kojih mi stradamo ne znam šta pomaže da promene stav. Videli ste snimak onog ispred Skupštine. On je rekao da će tužiti ako se objavi snimak. Znači ne da nema trunke kajanja i odgovornosti nego bi sve učinio da njegovo bude. Takvih ima podosta kod nas. 

Ovde ima previše retkih zveri i nakaradnog ustanovljenog načina vožnje i shvatanja ravnopravnosti ostalih. Primer, u većini zemalja Evrope polovina ulice je neprikosnovena granica i neće auto na tuđoj polovinu da ulazi u makaze ako ide makar i bickl mu ide u susret, a ovde sa "pravom" očekuju da se motor pomeri i na travu pored, uz ono, pa imaš mesta, šta si se raširio.

Ali moras da priznas da ima i dosta motorista koji ne da ne voze po propisanim zakonima, nego ne voze po nepisanim pravilima ponasanja...

Na žalost ovo nije daleko od uobičajenog, i da nema kakve takve sankcije mnogi bi se i ponašali tako. Dal bi se trgli, ne znam, neki da al ima njih dosta koji bi rekli, da tako baš treba. Bolidima od kojih mi stradamo ne znam šta pomaže da promene stav. Videli ste snimak onog ispred Skupštine. On je rekao da će tužiti ako se objavi snimak. Znači ne da nema trunke kajanja i odgovornosti nego bi sve učinio da njegovo bude. Takvih ima podosta kod nas. 

Ja podrzavam tog sto je vozio ispred skupstine, zao mi je samo sto nije usao unutra! ;D

Slušaj, ne pričamo o propisima nego kako da sačuvamo glavu. Ima i među nama svakojakih, pa deo smo iste populacije vozača, al nas ima malo naspram 4 točkaša.  Žali mi se komšija koji ne vozi motor, kaže da je pre neki dan na Kanarevom Brdu gde je autobuska stanica, 2 semafora, market, kiosci pijačica,škola, motor prešo na oba crvena, pun gas i još točkario. Ne opravdavam. Al mi smo zbog svoje lične ugroženosti ipak malo drugačiji. Lično, vozim motor opreznije nego auto, iako sam i tu uvek na oprezu.

Onog ludaka sa iskrivljenom facom, uh, pa možda. Sramota je da odgovara samo prekršajno za vožnju pod alkoholom i za običan prekršaj vožnje suprotnom stranom. A gde je ugrožavanje bezbednosti sa teškim mogućim posledicama, gde je napad na Skupštinu...Ajd ja da teram skuter po stepenicama. Već sam pričo sa Policajcem koji je bio suspendovan dugo što nije hteo da povuče prijavu protiv Poslanika. Sigurno se nije radilo o ne vezivanju pojasa. Takvi su opasni po sve i na njih moramo da usmerimo nekako apel pa kolko uspe. Original su natpisi. Nego, jel ima među nama neko obrazovan za ovo, psiholog recimo, ili neki reklamni stručnjak, možda bi oni malo bolje objasnili "karakter" opasnika po nas i dali neke smernice.

Slušaj, ne pričamo o propisima nego kako da sačuvamo glavu. Ima i među nama svakojakih, pa deo smo iste populacije vozača, al nas ima malo naspram 4 točkaša.  Žali mi se komšija koji ne vozi motor, kaže da je pre neki dan na Kanarevom Brdu gde je autobuska stanica, 2 semafora, market, kiosci pijačica,škola, motor prešo na oba crvena, pun gas i još točkario. Ne opravdavam. Al mi smo zbog svoje lične ugroženosti ipak malo drugačiji. Lično, vozim motor opreznije nego auto, iako sam i tu uvek na oprezu.

O ovima sto tockiraju kroz crvena svetla i sto obilaze u koloni sa obe strane, o njima ti i pricam. Ko ce njima da sacuva glavu kad je oni sami ne cuvaju?

Zbog licne ugrozenosti jesmo drugaciji i oprezniji, ali ne svi...

Onog ludaka sa iskrivljenom facom, uh, pa možda. Sramota je da odgovara samo prekršajno za vožnju pod alkoholom i za običan prekršaj vožnje suprotnom stranom. A gde je ugrožavanje bezbednosti sa teškim mogućim posledicama, gde je napad na Skupštinu...Ajd ja da teram skuter po stepenicama.

Da je on usao u skupstinu i gazio unutra malo, veruj bi da bi nam bilo bolje... ;D

-Nego da se vratimo temi: [glow=red,2,300]NALEPNICE![/glow]

Uvek može da bude bolje, to bar nije nikakva mudrolija kod nas. Al da se vratimo korisnoj temi.

Pogano_ce, pošto ti ide kreiranje natpisa, ajd da te zamolim, MOLIM NAPRAVI nešto na temu što ja predložih, nemam predstavu kako bi izgledalo, i dodaj grafiku oborenog motora. Ja ne znam da radim te animacije pa zato molim tebe.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja