šmizla 130 Napisano Mart 15, 2010 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan meni se najvise dopala ova s prve strane.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Mart 15, 2010 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan meni se najvise dopala ova s prve strane.... To vec puno kosta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Mart 16, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan meni se najvise dopala ova s prve strane.... To vec puno kosta true, mada ako bismo i to uradili sa nekim konturama samo i crno belo... možda ne bi mnogo poružnela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano Mart 17, 2010 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan meni se najvise dopala ova s prve strane.... To vec puno kosta true, mada ako bismo i to uradili sa nekim konturama samo i crno belo... možda ne bi mnogo poružnela uvek moye prvo da se pita, pa tek onda odluci..... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Mart 17, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, po meni je bolja ideja da se lepe iznutra....na npr. zadnje staklo.....manje ce da se habaju.... Ja bih zalepio, ali na srpskom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konjarnik 6 Napisano Mart 17, 2010 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki 1400gtr - BMW K1300S Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, po meni je bolja ideja da se lepe iznutra....na npr. zadnje staklo.....manje ce da se habaju.... Ja bih zalepio, ali na srpskom Nadam se da je ovo bila tvoja posalica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Mart 17, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, po meni je bolja ideja da se lepe iznutra....na npr. zadnje staklo.....manje ce da se habaju.... Ja bih zalepio, ali na srpskom Nadam se da je ovo bila tvoja posalica Nije posalica Ne znam sta je smesno... Ili sam propustio. Zalepio bih nalepnicu i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIKA-Viktorija 33 Napisano Mart 17, 2010 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Kneževac-Beograd Motocikl: zx400r ninja Prijavi odgovor kao problematičan Druga tura: 1. šmizla 2. Kengurrr 3. BusMan 4. Popsy 5. Pablo 6. KochaMatori - 1.500 7. KIKA-Viktorija ali ne mogu da dođem u subotu u 18.00 idem u 15.00 na rođendan u sremčicu,a u nedelju možda orezujem šljive ako ima neko da se vozika oko avale i rakovice u toku dana u subotu ko će ići na viđanje pa da mu dam kintu neka mi se javi ili neki drugi predlog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 266 Napisano Mart 17, 2010 Zainteresovan, 570 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, po meni je bolja ideja da se lepe iznutra....na npr. zadnje staklo.....manje ce da se habaju.... Ja bih zalepio, ali na srpskom Nadam se da je ovo bila tvoja posalica Stvarno ni ja ne kapiram ??? Sta je tu smesno??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Mart 18, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Druga tura: 1. šmizla 2. Kengurrr 3. BusMan 4. Popsy 5. Pablo 6. KochaMatori - 1.500 7. KIKA-Viktorija ali ne mogu da dođem u subotu u 18.00 idem u 15.00 na rođendan u sremčicu,a u nedelju možda orezujem šljive ako ima neko da se vozika oko avale i rakovice u toku dana u subotu ko će ići na viđanje pa da mu dam kintu neka mi se javi ili neki drugi predlog. Ja zivim na Avali i 99 posto idem u subotu... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Mart 18, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja zivim na Avali i 99 posto idem u subotu... ;D a i nemas devojku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3247 Napisano Mart 18, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja zivim na Avali i 99 posto idem u subotu... ;D a i nemas devojku? Kriza burazeru, kriza... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konjarnik 6 Napisano Mart 18, 2010 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki 1400gtr - BMW K1300S Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, po meni je bolja ideja da se lepe iznutra....na npr. zadnje staklo.....manje ce da se habaju.... Ja bih zalepio, ali na srpskom Nadam se da je ovo bila tvoja posalica Stvarno ni ja ne kapiram ??? Sta je tu smesno??? Nisam ni rekao da je smesno,ali se nadam da se nalepnice nece stampati na engleskom,pa nisu valjda ludi da stampaju na drugom jeziku a mi da ih setamo po Srbiji i da upozoravamo nase sunarodnike,mislim da niste odpratili temu od pocetka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 266 Napisano Mart 18, 2010 Zainteresovan, 570 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, po meni je bolja ideja da se lepe iznutra....na npr. zadnje staklo.....manje ce da se habaju.... Ja bih zalepio, ali na srpskom Nadam se da je ovo bila tvoja posalica Stvarno ni ja ne kapiram ??? Sta je tu smesno??? Nisam ni rekao da je smesno,ali se nadam da se nalepnice nece stampati na engleskom,pa nisu valjda ludi da stampaju na drugom jeziku a mi da ih setamo po Srbiji i da upozoravamo nase sunarodnike,mislim da niste odpratili temu od pocetka Ja sam pratio svaki post... i dalje ne razumem tvoj komentar...ali nema veze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano Mart 18, 2010 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan bio bi apsolutni apsurd stampati ih na engleskom, ali.... ni to nije losa reklama za neki bilbord ( mislim na engleskom) jer kao sto smo svi primetili u poslednjih par godina vise ne vazi deviza govori srpski da te ceo svet razume, nego govori engleski da te svi srbi razumeju. ;D ja vise ne poznajem ni jedan kafic, preduzece, prodavnicu ili neki proizvod ... a da ima srpski naziv!!!!!! izvinjavam se na off-u ;D elem... u subou se predvidja 23 stepena i neka voznja ne gine, tako da ja u subotu u 18 sigurno necu stici... mozda da nekom donesem sutra lovu?? ili u nedelju? dajte par opcija za nas koji ne znamo kako i kad mozemo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Mart 18, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zvaću Stevu danas da vidim kada će biti gotove, ja bih voleo da kad neko donese kintu odmah dobije i nalepnice... ako budu u petak, i nekim ljudima odgovara i petak, možemo iz dve ture ili tri? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Mart 18, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan elem... u subou se predvidja 23 stepena i neka voznja ne gine, tako da ja u subotu u 18 sigurno necu stici... mozda da nekom donesem sutra lovu?? ili u nedelju? dajte par opcija za nas koji ne znamo kako i kad mozemo!!! evo Kengurrr prolazi tuda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIKA-Viktorija 33 Napisano Mart 18, 2010 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Kneževac-Beograd Motocikl: zx400r ninja Prijavi odgovor kao problematičan elem... u subou se predvidja 23 stepena i neka voznja ne gine, tako da ja u subotu u 18 sigurno necu stici... mozda da nekom donesem sutra lovu?? ili u nedelju? dajte par opcija za nas koji ne znamo kako i kad mozemo!!! evo Kengurrr prolazi tuda... on kad se zaleti sa avale ima svuda da prođe nek ase jave svi kojima treba leteći poštar :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konjarnik 6 Napisano Mart 18, 2010 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki 1400gtr - BMW K1300S Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, po meni je bolja ideja da se lepe iznutra....na npr. zadnje staklo.....manje ce da se habaju.... Ja bih zalepio, ali na srpskom Nadam se da je ovo bila tvoja posalica Stvarno ni ja ne kapiram ??? Sta je tu smesno??? Nisam ni rekao da je smesno,ali se nadam da se nalepnice nece stampati na engleskom,pa nisu valjda ludi da stampaju na drugom jeziku a mi da ih setamo po Srbiji i da upozoravamo nase sunarodnike,mislim da niste odpratili temu od pocetka Ja sam pratio svaki post... i dalje ne razumem tvoj komentar...ali nema veze Uopste nije bitno,samo sam mislio da se covek nasalio,nista vise i nista lose nisam mislio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 266 Napisano Mart 18, 2010 Zainteresovan, 570 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, po meni je bolja ideja da se lepe iznutra....na npr. zadnje staklo.....manje ce da se habaju.... Ja bih zalepio, ali na srpskom Nadam se da je ovo bila tvoja posalica Stvarno ni ja ne kapiram ??? Sta je tu smesno??? Nisam ni rekao da je smesno,ali se nadam da se nalepnice nece stampati na engleskom,pa nisu valjda ludi da stampaju na drugom jeziku a mi da ih setamo po Srbiji i da upozoravamo nase sunarodnike,mislim da niste odpratili temu od pocetka Ja sam pratio svaki post... i dalje ne razumem tvoj komentar...ali nema veze Uopste nije bitno,samo sam mislio da se covek nasalio,nista vise i nista lose nisam mislio OK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Mart 19, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan nalepnice su gotove, preuzimam ih danas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Mart 19, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Ja zivim na Avali i 99 posto idem u subotu... ;D a i nemas devojku? Kriza burazeru, kriza... :D Pa pravo da ti kazem nemam, udarila SEKA bato,... ;D ;D ;D ;D Salu na stranu, ja cu veceras doci, oko 6, 6 i 15 nadam se da cu stici. Ostaje skupljanje u 6 na Konjarnuku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Mart 19, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan elem... u subou se predvidja 23 stepena i neka voznja ne gine, tako da ja u subotu u 18 sigurno necu stici... mozda da nekom donesem sutra lovu?? ili u nedelju? dajte par opcija za nas koji ne znamo kako i kad mozemo!!! evo Kengurrr prolazi tuda... on kad se zaleti sa avale ima svuda da prođe nek ase jave svi kojima treba leteći poštar :D Zvali su me nervozni postar... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Mart 19, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da se neko ne javlja... Ja cu u Ustanickoj biti oko pola 7, nadam se da mi necete pobeci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zileivan 7 Napisano Mart 19, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Zar nije trebalo sutra u da se nadjemo ??? ili sam ja nesto propustio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...