Jump to content

Moto Zajednica

MotoGP, testiranje na Sepangu u Maleziji, 24-26 februar 2010

Recommended Posts

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

hehe slazem se :) Do sada je bilo "Ili Lorenco ili ja!" a od sledece sezone "Ben mora da vozi sa izduvanim gumama ili ja odoh!" :) A onda ce Yamaha da se zahvali na saradnji i postavi Lorenca i Spisa za vozace tima...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

hm... odmah sam na MSN ispravljen - bar sto se rice odlaska Rosija u Ducati...

"Uccio izgleda predebelo u crvenom autfitu!"

Priznajem, nije mi to palo na pamet.

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

Pa to važi i za Rossi-a. Spies je najbolji!

Porediš devetostrukog svetskog prvaka u MotoGP-u i početnika koji vozi u satelitskoj ekipi, stvarno svaka čast ;)

hehe slazem se :) Do sada je bilo "Ili Lorenco ili ja!" a od sledece sezone "Ben mora da vozi sa izduvanim gumama ili ja odoh!" :) A onda ce Yamaha da se zahvali na saradnji i postavi Lorenca i Spisa za vozace tima...

I? Rossi je već legenda, a ostali koje si pomenuo? 8);)

I? Rossi je već legenda, a ostali koje si pomenuo? 8);)

Poenta je da Yamaha, koja je do guse u gubicima uskoro nece hteti da placa proslost nego buducnost.

Poenta je da Yamaha, koja je do guse u gubicima uskoro nece hteti da placa proslost nego buducnost.

Rossi je legenda, a legendu niko više ne mora da plaća, a ovi zeleni tek treba da zelene ;)

Što se tiče gubitaka, svi su u gubicima, nije samo Yamaha. Ako već hoćemo, sva ta priča o gubicima je velika zajebancija po grbači običnog čoveka.

Pusti ti pricu o obicnom coveku, to nema veze sa onim sto ti pricam - Yamaha je u kolapsu, dugovi su cetrir puta veci (!!!) od ocekivanih, zatvaraju fabrike sirom sveta. Eno rece Pronto da u i fabriku u Italiji zatvorili. Takva firma treba da placa legendu??? Lorenci i Spis su buducnost MotoGP-a, a u uslovima kada se gleda sta svaki ulozeni dolar donosi, brzo ce se odluciti. Cenim da ce Lorenco i Spies osvojiti u buducoj karijeri vise titula nego sto Rosi moze da im u toj istoj buducnosti donese.

Znam da ti o toj matematici ne volis da slusas ili citas, ali ona je tu i bice presudna.

• Ne silazi, 6523 postova
  • Motocikl: konzerviran

Što se tiče gubitaka, svi su u gubicima, nije samo Yamaha. Ako već hoćemo, sva ta priča o gubicima je velika zajebancija po grbači običnog čoveka.

Naravno da je zajebancija,najpre po grbaci (bivsih) radnika u fabrikama Yamaha-e

Lorenci i Spis su buducnost MotoGP-a, a u uslovima kada se gleda sta svaki ulozeni dolar donosi, brzo ce se odluciti. Cenim da ce Lorenco i Spies osvojiti u buducoj karijeri vise titula nego sto Rosi moze da im u toj istoj buducnosti donese.

Dakle, potvrdio si sada da si prešao u Yamahin navijački tim ;D Šta bi sa Stonerom? A plus niko ne sme da se kladi ;D

Naravno da je zajebancija,najpre po grbaci (bivsih) radnika u fabrikama Yamaha-e

Po tvojoj nije?

Ja bih se kladio, ali nisam takav covek da ti uzmem 1000e, bilo bi me blam...

Da, Lorenco i Spies su Yamahina buducnost. Stoner (za sad) ne vozi za Yamahu pa ga iz tog razloga nisam pominjao. I njegovo vreme tek dolazi.

• Zainteresovan, 649 postova
  • Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300

Stoner ili Lorenco uzimaju titulu ove godine!Oni su buducnost, Rosi je odsvirao svoje i to odlicno, svaka mu cast, ali je dosta!

Da, Lorenco i Spies su Yamahina buducnost. Stoner (za sad) ne vozi za Yamahu pa ga iz tog razloga nisam pominjao.

Pazi, voziš Hondu, hvališ BMW, a voliš Yamahu, ma pusti sve, kupi jednu Super Teneru i uživaj i svrati do mene da je vidim i da ti potvrdim da je najlepša u klasi, a naći će se nešto i da se podmaže ;D

Stoner ili Lorenco uzimaju titulu ove godine!Oni su buducnost, Rosi je odsvirao svoje i to odlicno, svaka mu cast, ali je dosta!

I ova sezona je njegova, videćete.

Acime zabrinjavas me.

Usput da te pitam,hoces li da prestanes da gledas trke kad Rossi ode u pemziju?

Naravno da ne, u mom timu su i Lorenzo i Spies :D;)

Acime zabrinjavas me.

Usput da te pitam,hoces li da prestanes da gledas trke kad Rossi ode u pemziju?

Zasto bi prestao? Pa ima snimljenu Laguna Secu 2008, gledace dok traje DVD medij i plakace od tuge. Kao i ja.

• Drug član, 3618 postova

Acime, u Moto Pulsu neki broj (cini mi se) pre nove godine je bila tema o krizi u moto industriji. Najteze su pogodjeni Yamaha i Suzuki, koji su cini mi se prepolovili proizvodnju, Kawasaki je bio nesto bolji od njih, dok je Honda u najboljoj poziciji i proizvodnja joj je na 70%. Od tada prestaje da se pominje Suzuki i akcenat je na Yamahi (kada je rec o gubicima), sto mozemo videti i na Visordownu npr.

Sto se tice opklade, malo je neozbiljna. Napisao si nikada vise, a decko ima samo 24 godine?! Ko zna sta ce biti za dve, a ne za pet godina?

Vratiti se na tron posle nekoliko godina, to uspeva samo najvećim majstorima poput Rossija ili recimo Federera. Mladi su i mnogi drugi i oni isto tako vrebaju svoju poziciju. I što je još bolje, nisu papučići, ne gleda ih žena, pa voze opušteno ;D

Što se tiče krize, ako znate da nas zezate za klavire i trube, setite ih se i sada, Yamaha ne pravi samo motore, doduše ne pravi motokultivatore ;D

A o krizi sam već napisao da ona služi da se dodatno lupi po grbači sirotinje, veliki će opstati. Što se noviteta tiče, Yamaha ih je najviše prikazala, samo dva, ali ipak najviše, Super Tenera i FZ8. Iz Honde VFR i to je za ovu godinu.

Pazi, radnici i da hoće da sviraju u Yamahine trube, ne mogu, skupe su, mogu samo da sviraju u drambolju, ako se tako zove ;D

Što se tiče otpuštanja u Yamahi ili bilo kojoj japanskoj firmi, to je za 18 i po nivoa bolje nego što je stopa nezaposlenosti u Srbiji.

• Ne silazi, 6523 postova
  • Motocikl: konzerviran

Uh sto nemam sad da zakacim sliku Yamahine kosilice,koju sam LICNO popravljao  :D

Nema nista lose u tome.Yamahini su generatori za struju (tipa koferce) izuzetno poznati i kvalitetni.

Honda i Kawasaki prave vrhunske motore za iste sprave.(kosilice,traktorcice,freze)

Malo je verovatno da ce lova iz nekog drugog sektora za se slije u kasu fabrike motocikala.Prodaja prosle godine u Italiji je zabelezila rekordan pad.

Daleko su dani kad je zbog prelaska Rossija u njihov tabor,prodaja cvetala.Glavni adut (barem u Italiji) T-max je ooopasno kiksnuo,a neke adekvatne zamene nema.Motor koji i ti imas je vec proslost,a sa ovim novitetima su krenuli u opasnu avanturu.Bilo bi sjajno za njih (i na samo za njih) da ima sto vise ostrascenih ljubitelja koji su spremni da odrese kesu za svaki novitet.Ali kad je kesa puna rupa,dzaba strast

• Svrati ponekad, 432 postova

Kao sto je vec receno Rossi je legenda , a ljudi vole legende ! Nikako mi ne lici da je za penziju , a i do sad su se redjali neki novi klinci i ostajali klinci

dok je doktor uzimao titule , a tako ce biti i ove sezone . Sponzori placaju da njihove reklame nose aktualni sampioni , ljubimci publike i soumeni , a o buducim sampionima onda kad budu sampioni . Forza Rossi i yamaha !

• Drug član, 3618 postova

Kao sto je vec receno Rossi je legenda , a ljudi vole legende ! Nikako mi ne lici da je za penziju , a i do sad su se redjali neki novi klinci i ostajali klinci

dok je doktor uzimao titule , a tako ce biti i ove sezone . Sponzori placaju da njihove reklame nose aktualni sampioni , ljubimci publike i soumeni , a o buducim sampionima onda kad budu sampioni . Forza Rossi i yamaha !

Zasto ti je na avataru onda Rossi na NSR-u?

• Svrati ponekad, 432 postova

Mogu da ti kazem da i mene hvata nostalgija kad god vidim neku masinu iz tog vremena . Odmah se setim grobnika , svetskog prvenstva , Mamole

i svog ludila koje je islo uz to .

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja