iksel 191 Napisano Februar 27, 2010 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Iskrivio sam onaj lim po tvom uputstvu i dobio sam zazor od 8mm. I dalje se gusi kad naglo dam pun gas iz lera, ali primetno manje nego ranije. I da, gusi se i kad povucem sauh. Ler diznu verovatno treba jos malo da ustelujem, za sad izgleda ok, ali mislim da cu to najbolje da uradim u toku voznje. Od sad nosim sa sobom mali srafciger Пази да га не изгубиш у неком блату, видим да га ту има доста Поз! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 131 Napisano Februar 27, 2010 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan , ali primetno manje nego ranije. Sad mi palo napamet - mozda je glupo Mozda ti je slabija kompresija dok ne legnu karike, pogotovo ako si samo menjao karike a ne i klip i ako nisi obradjivao stublinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6459 Napisano April 4, 2010 Enduraš, 6405 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Odavno resio problem, pa da napisem do cega je bilo. Kao sto sam vec rekao, stavio sam nov filter za vazduh, ali nisam obratio paznju da treba da se naulji. Nauljio filter, iscedio visak ulja i od tad motor radi bas kako treba. Izgleda da ga je bas zezao visak vazduha. Kad vec pise imam jedno podpitanje, da ne otvaram novu temu. Koliko treba novim karikama da legnu kako treba na neobradjivan cilindar i koliko km treba da se bude pazljiv na gasu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...