Max Customs 3 Napisano Februar 25, 2010 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan andjelo ajde skini sa google videos klip nevidi se ali se cuje ;D ;D ;D pa ga okaci ja neznam jbg-a martin 1000 cbx 00:42 - 2 years ago Du trés beau son video.google.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 25, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan jel ovaj http://video.google.com/videoplay?docid=-5489926814404504925&ei=hseGS8-SHI-62wL_uPCQCw&q=martin+1000+cbx&hl=en&client=firefox-a# Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 25, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan ili ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serbduck 15 Napisano Februar 25, 2010 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jednog dana..... kad skupim novce... ....boli kako je lep.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10790 Napisano Februar 25, 2010 Hronični Motociklopata, 7451 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan iako nemam, CBX - obozavam ga, znaci motor je neverovatan, ima zvuk bolji od svih ovih danasnjih trkalica zajedno! Neznam dali ima neko zainteresovan, ali pouzdano znam da ovde u blizini Subotice, jedan stariji covek ima CBX 1000 Pro link, znaci kad sam video motor ukenjao sam se, ima 4 hiljade i nesto predjenih km na satu, znaci motor skoro da i nije vozen, non stop stoji u garazi, ima tona prasine na njemu, matori ga je kupio novog, secam se jos mali klinac sam bio, i eto motor od tada stoji tako , nevozi se, propada... secam se dolazili su mu razni likovi nudili neke bolesne pare za njega a ovaj ludak nije hteo da je proda, nadam se da ce se vec jednom sazaliti i prodati taj motor nekom ko ce ga voziti, kao sto svaki motor zasluzuje a pogotovo ako je to "Honda CBX 1000 Pro link"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max Customs 3 Napisano Februar 25, 2010 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan DA kolega andjelo upavo taj HVALA!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Februar 25, 2010 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan je l' ima neko da proda CBX u gajbicama za sitne pare? voleo bih da sklapam i nabavljam delove i sve lepo picnem i nazovem to mojim zivotnim delom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4369 Napisano Februar 25, 2010 motoras, 2500 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan e] iako nemam, CBX - obozavam ga, znaci motor je neverovatan, ima zvuk bolji od svih ovih danasnjih trkalica zajedno! Neznam dali ima neko zainteresovan, ali pouzdano znam da ovde u blizini Subotice, jedan stariji covek ima CBX 1000 Pro link, znaci kad sam video motor ukenjao sam se, ima 4 hiljade i nesto predjenih km na satu, znaci motor skoro da i nije vozen, non stop stoji u garazi, ima tona prasine na njemu, matori ga je kupio novog, secam se jos mali klinac sam bio, i eto motor od tada stoji tako , nevozi se, propada... secam se dolazili su mu razni likovi nudili neke bolesne pare za njega a ovaj ludak nije hteo da je proda, nadam se da ce se vec jednom sazaliti i prodati taj motor nekom ko ce ga voziti, kao sto svaki motor zasluzuje a pogotovo ako je to "Honda CBX 1000 Pro link"... Prodace samo ako je lud! Ili da mu,ne daj Boze,treba za lek! Ljudi shvatite : LJUBAV NEMA CENU!!! zato je tesko kupiti i CBX 6cil.,Z1300,Z900,BMW R90/s... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4369 Napisano Februar 25, 2010 motoras, 2500 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan je l' ima neko da proda CBX u gajbicama za sitne pare? voleo bih da sklapam i nabavljam delove i sve lepo picnem i nazovem to mojim zivotnim delom ...i nema to niko za sitne pare.Ne nadaj se tome.Ako zelis "legendu",to kosta prijatelju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1850 Napisano Februar 25, 2010 Drug član, 1694 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan ...i nema to niko za sitne pare.Ne nadaj se tome.Ako zelis "legendu",to kosta prijatelju. a tek da vidiš koliko koštaju rezervni delovi.....perverzija..."svetog Petra kajgana " je jeftinija. inače moj jako dobar kolega u Sloveniji ima 4. CBX-e....bavi se i restauriranjem ostalih CBX-a i pravi je stručnjak za to. Lep motor nema šta...i zvuči dobro....samo ne zarađujem dovoljno za održavanje....radije vozim bemwejca.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 26, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Bila je jedna u BG Martin CBX..sećam se kad je uvežena...koštala naopako....možda 83-e ili 84-e,ko bi se setio godine...video sam je ponovo ali vrlo ofucanu možda 2000-e na nekom moto skupu (Bijeljina?),vozio je mlađi dečko i potvrdio mi da je to ta iz BG... Inače CBX je bila motocikl godine sad dal' 78, 79-e ne znam tačno a mrzi me da listam prašnjave motoradove,posle nje valjda CB 900 Bol D'or,pa onda CB1100...pa pauza...pa onda VF 750 itd... bila su dva martina u beogradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 26, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan je l' ima neko da proda CBX u gajbicama za sitne pare? voleo bih da sklapam i nabavljam delove i sve lepo picnem i nazovem to mojim zivotnim delom ni ne sanjas koliko su skupi delovi, ja sam hteo moju da sredjujem i kada sam cuo cenu delova, nije mi bilo dobro, 2000-te je set dihtunga kostao 450 dem, pa ti sad racunaj koliko ti treba para da je sredis ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Februar 26, 2010 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan je l' ima neko da proda CBX u gajbicama za sitne pare? voleo bih da sklapam i nabavljam delove i sve lepo picnem i nazovem to mojim zivotnim delom ni ne sanjas koliko su skupi delovi, ja sam hteo moju da sredjujem i kada sam cuo cenu delova, nije mi bilo dobro, 2000-te je set dihtunga kostao 450 dem, pa ti sad racunaj koliko ti treba para da je sredis ;D Ma on bi to bez dihtunga, jer ipak honda je to :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 26, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan je l' ima neko da proda CBX u gajbicama za sitne pare? voleo bih da sklapam i nabavljam delove i sve lepo picnem i nazovem to mojim zivotnim delom ni ne sanjas koliko su skupi delovi, ja sam hteo moju da sredjujem i kada sam cuo cenu delova, nije mi bilo dobro, 2000-te je set dihtunga kostao 450 dem, pa ti sad racunaj koliko ti treba para da je sredis ;D Ma on bi to bez dihtunga, jer ipak honda je to :D jes vala, samo malo jace zategnes srafove i ne trebaju dihtunzi ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Februar 26, 2010 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan naravno! dokazano i u praksi! sto se delova tice... donekle sam to osetio kad sam sredjivao moju masinu za koju su delovi takodje skupi. dobro, sigurno nisu skupi kao za CBX al' shvatam poentu dobro ... ko zna, jednog dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bozo-Raus 33 Napisano Mart 2, 2010 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1100GS, BMW R1100RT, HONDA CBX 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim ljubiteljima CBX-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bozo-Raus 33 Napisano Mart 2, 2010 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1100GS, BMW R1100RT, HONDA CBX 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos neka slicica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Mart 2, 2010 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Mart 2, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor,svaka cast. Samo mu po meni taj izduv ne stoji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bozo-Raus 33 Napisano Mart 2, 2010 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1100GS, BMW R1100RT, HONDA CBX 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 6 u 2 je ne volim jedan izduv makar na njoj ne stoji lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Mart 3, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan A mi sa 4! Iliti CBX 750,jel primate nas u "sektu"? Molim vas da ne offujete ljudima temu. CBX1000 je jedinstven i lako prepoznatljiv motor, nema potrebe mesati ga sa necim sto ima slicnost samo u imenu. Uvek mozete da otvorite temu o CBX 750. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max Customs 3 Napisano Mart 3, 2010 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na razumevanju i podrsci NEMA LJUTNJE temu mozete otvoriti za bilo koji motor niko vam ne brani tako cete videti koliko je interesovanje za njega .( zanimljivosti)!!! :o Dali vam je poznato da karburatori od cbx-1000 imaju preko 400 delova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bozo-Raus 33 Napisano Mart 4, 2010 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1100GS, BMW R1100RT, HONDA CBX 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Najteza stvar kod cbx-a je sinhronizacija karburatora. Mada motor je i za odrzavnje skup pogotovu zadnjih par godina cene delova drasticno menjaju cenu pogotovu modeli koji ulaze u 3 deceniju ali je uzitak voziti tako neobican motorcikl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4369 Napisano Mart 5, 2010 motoras, 2500 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan .( zanimljivosti)!!! :o Dali vam je poznato da karburatori od cbx-1000 imaju preko 400 delova I ko ce sad ovo da ti sastavi??? Alat prvi s leva i udri po polici!!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Mart 5, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Bruka kako je lep motor Cista egzotika ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...