Skols 25 Napisano Octobar 22, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Dame i gospodo,koleze i kolezinice.. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&board=76.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Octobar 22, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Ko ceka, doceka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4925 Napisano Octobar 22, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6020 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Strpljenje je majka mudrosti... Hvala Komandi na ustupljenom prostoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Octobar 22, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan e sad Skols odmah naredi postojavanje i prozivku ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4192 Napisano Octobar 22, 2010 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Odlično za početak, al ja ne bi bio ja da ne zakeram nešto. Možda se moglo napraviti nekoliko glava sa koliko toliko izdvojenim temama. Inače probo danas SYM GTS, u pravu si Alexanto, mali mi, mnogo mi blizu korman a i noge u vis, pa udara u kolena. Pored bio Citycom 300, po meri a i ukusu. Samo mnogo para na ovu bedologiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Octobar 22, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan zasad privremeno resenje: 2 plasticne vezice, malo izolir trake... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Octobar 22, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Domaci budzing&stajling Kako se vidi ekran na suncu,tj u toku voznje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Octobar 22, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan @djunta Uzmi Atlantic Classic, bog da te vidi. Doduse ne znam koliko para hoces da das za skuter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Octobar 22, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Domaci budzing&stajling +1 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Merkuu 217 Napisano Octobar 22, 2010 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Bg - Lo Motocikl: Kymco Agility 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hocemo li predstavljati skutere u zasebne teme? Bilo bi preglednije mnogo. Sad imamo mnogo mesta u novom stanu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freetruck 3 Napisano Octobar 22, 2010 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan E pa kolege skuterasi najveci broj mojih postova mi je bio u ovoj temi,red bi bio da mi i poslednji post na ovom forumu bude u ovoj temi... Na ovaj korak sam se dugo vremena razmisljao i evo danas resih da to i uradim... Svako dobro !! Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2042 Napisano Octobar 22, 2010 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Napustas forum ili sta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Octobar 22, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Odlično za početak, al ja ne bi bio ja da ne zakeram nešto. Možda se moglo napraviti nekoliko glava sa koliko toliko izdvojenim temama. Inače probo danas SYM GTS, u pravu si Alexanto, mali mi, mnogo mi blizu korman a i noge u vis, pa udara u kolena. Pored bio Citycom 300, po meri a i ukusu. Samo mnogo para na ovu bedologiju. Sada će neko da me optuži da smaram sa svojim modelom, ali X9 može da bude opcija. Sa svojih 189cm volan mi ne udara u kolena ni u krajnjim položajima (mada je malkice nisko za moj ukus). Kao i na svim maxi-skuterima, pozicija nogu može da se menja, od skroz ispruženih nogu (korisno za duže kilometraže) preko srednje (kao na većini skutera) do pomerene unazad (mada je meni lično tako dosta neudobno). Stariji modeli su povoljni, mada imaju "zastareli" karburator model i za jedan inč manji zadnji točak nego oni od 2004. (13", odnosno 14"). Sve ostale dobre strane kao i na svim maxijima važe (udoban, zaklonjenost od vetra, jaka svetla, utikač 12V, puno prostora, ogomno sedište, digitalna tabla, dupli disk napred, disk nazad, autonomija čak preko 450km!). Mana je puno mase na zadnjem delu, što kočenja čini pipavim (mada na kursu bezbedne vožnje nisam imao problem sa naglim kočenjem), mada ovo verovatno važi za sve maxije sa manjim točkom... Opet, ne bi da smaram, ali možda ne bi bilo loše da probaš jedan dobar primerak (može i moj), možda ti se dopadne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Octobar 22, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Domaci budzing&stajling Kako se vidi ekran na suncu,tj u toku voznje? pa probo sam ga danas na maloj km i mogu ti reci da kad sunce bije da se bas i ne vidi... al to je mana kineske navigacije. da je neki jaci brend bilo bi bolje, a u hladovini ili kad je sunce ispred, lepo se vidi inace utisak da je stabilan "taj budz", samo kad je hladan motor ili kad stojim na leru malo se trese navigacija (sitne vibracije) al kad dodam malo gas, smiri se... inace razlog ovog "budza" je sto nisam hteo da busim plastiku, ipak je skuter na prodaju i sta ako buduci vlasnik ne zeli navigaciju da ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4192 Napisano Octobar 22, 2010 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan @ Nole- pogledaću na Vidikovcu devetku jer tu sam tri puta nedeljno u kraju pa mi us put. Ako mi prođe prvi stepen, zovem te za đir. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4925 Napisano Octobar 22, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6020 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Napustas forum ili sta? Možda je prodao skuter...Ne idiiii Cika Zubooooo... Ne sad kad imamo svoju sobuuuuu..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Octobar 26, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan KOlezi Noletuzmaju srecan rodjendan i sve najbolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4925 Napisano Octobar 26, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6020 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pridružujem se čestitkama za Rođendan kolezi Noletuzmaju !!!! Da si nam živ i zdrav i da se lepo vozaš ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Octobar 27, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari! Da se lepo vozamo zajedno kada se prolepša vreme! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trigger 47 Napisano Octobar 31, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MBK Skyliner 250 Prijavi odgovor kao problematičan Prođe pre 15tak minuta Atlantik sa nekim topom nesvakidašnjeg zvuka tj vibracija ispod moje terase, rekoh, takvih nema mnogo, da nije neko s foruma, RS?... PS: Novi sad kod sajma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4925 Napisano Octobar 31, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6020 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Prođe pre 15tak minuta Atlantik sa nekim topom nesvakidašnjeg zvuka tj vibracija ispod moje terase, rekoh, takvih nema mnogo, da nije neko s foruma, RS?... PS: Novi sad kod sajma... Ja sam danas išao sa ženom za Ilok i prošao sam H.Veljkovom-sivi metalik AA 500 ali mislim da je bilo bar sat ranije a možda i više... Izvađen je prigušivač iz auspuha, pa je nešto bučniji nego redovan auspuh...A vrlo verovatno da si možda video i nekog drugog... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Octobar 31, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan da bas ti cuje... fino, fino Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Octobar 31, 2010 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan E da, jel moguce da ako su se rastelovali ventili da puca iz aupuha kad vratim gas? Pogoto kad je hladan. Nekad samo kao da pljuje, a nekad pukne kao iz topa, presecem se od straha ako se ne nadam. Druze, ako puca iz auspuha kad pustis gas najverovatnije ti je zapusen filter sekundarnog vazdusnog sistema (SECONDARY AIR SYSTEM). To ti je napravljeno za euro 2 normu i to je cev koja , kod mene, ide od izduvne grane(glave) kroz neki filtercic u kuciste magneta odakle uzima vazduh. Pogledaj gde je to kod tebe, poskidaj sta treba , izduvaj ili operi sundjerasti filter ili vec kakav ti je i teraj. 99% to je problem pa ne brini. Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12993 Napisano Novembar 1, 2010 Ne silazi, 7430 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neki maksi skuter a da vlasnik hoce 50cc ili nesto slicno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Novembar 1, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan tvoj ili neki drugi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...