Nemanja Pavlović 0 Napisano Februar 23, 2010 U prolazu, 38 postova Lokacija: Leskovac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, prodajem motor, kupujem nesto vece, od 125ccm, pa me zanima, posto vec dugo gledam, da li ima neki dobar Enduro ili R, a moze da prodje i neki Nacked od 125ccm... Po mogucstvu da je 4t posto sam imao iskustva sa 2t i nije bilo bas prijatno... Unapred hvala )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Februar 23, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je ovo u potpisu godište onda bi trebao valja da imaš pravo da polažeš za nešto jače od 125ccm, jer nije ti ni prvi motor pa da moraš da učiš da voziš. I do koliko para pričamo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Pavlović 0 Napisano Februar 23, 2010 U prolazu, 38 postova Lokacija: Leskovac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, ali mogu da polazem tek novembra... Posto tad punim 18 godina... Pa odprilike izmedju 1600-1900 eura... Gledao sam neku Hondu NSR 125, ali ne znam koliko je to kvalitetno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Februar 23, 2010 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si visok Pavle ? http://www.bikepics.com/pictures/1892552/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Pavlović 0 Napisano Februar 23, 2010 U prolazu, 38 postova Lokacija: Leskovac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @ZeljaYZF 177cm, ali planiram jos da rastem ))... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Februar 23, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ako ćeš da me poslušaš, predložio bih ti da se strpiš otprilike još 6 mjeseci i onda se baciš u potragu za tim malo većim motorom, 250-500cc. Dok prodaš stari motor i nađeš nešto što ti se baš sviđa, dočekaćeš i polaganje i to vrjeme će brzo proći, možda i ušparaš još koji dinar. Ako ti se baš žuri da imaš jači motor za ovu sezonu ovaj XT je dobar predlog, ali svaki 4T 125ccm motor će ti brzo dosadit tako da ćeš od novembra vjerovatno opet tražit jači motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 254 Napisano Februar 23, 2010 Zainteresovan, 652 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, strpi se! 125 je slabo, pogotovo 4t! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Februar 23, 2010 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Razmisli dobro.Najbolje da sacekas do novembra.Ako sad budes uzeo 125cc,brzo ce ti dosaditi.A posle ga i treba prodati..ustekas jos koji dinar do novemba i obradujes sebe posteno za rodjendan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Pavlović 0 Napisano Februar 23, 2010 U prolazu, 38 postova Lokacija: Leskovac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ma voleo bih i ja da uzmem nesto jace, ali moji imaju malo strah od tih jacih motora, pa mi ne daju jace... Zato bih sad uzeo tu 125icu a posle ako da bog prodam nju uzmem nesto jace... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Februar 23, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan ma voleo bih i ja da uzmem nesto jace, ali moji imaju malo strah od tih jacih motora, pa mi ne daju jace... Zato bih sad uzeo tu 125icu a posle ako da bog prodam nju uzmem nesto jace... Razumijem te u potpunosti. Prije samo 5godina imao sam problema da objasnim mom brižnom roditelju da tomos od 80ccm nije prejak za mene i morao sam da ga prodam, malo više od godinu dana kasnije kupio mi je skuter od 150ccm. Toliko o njegovom razumjevanju problematike, sa tomosa nisam nijednom pao a sa skutera smo padali svi redom. Današnje roditelje koji razmišljaju glavom, najviše brine da će djete da im se upiše u zadnje strane novina na nekom jakom motoru, problem sa nepoznavanjem moto industrije čini da svaki motor jači od APN-ca smatraju prejakim. Možeš probat da im objasniš, kolika je razlika u snazi i brzini između, recimo Suzukija SV650 i GSXR 600 ili Yamahe XT660 i R6. Dva potpuno različita pojma vožnje al gledajući kubikažu ova dva prva u nečijem neobavještenom svjetu djeluju jačim. A i zavisi od tvojih navika u vožnji, ako svojim ponašanjem nisi stekao njihovo povjerenje ja ti recimo nebih dao ni tih 50cc, možda ih to koči ako ne nosiš kacigu ili avetaš okolo čak i sa tim motorinom Nazad na temu, ona Honda NSR je 2T, znači sve kao što si i navikao samo malo brže ide i malo više troši, može i da se skine blokada i onda će još brže da ide i još više da troši. Novo od Honde u ovoj klasi je CBR125 4T, dobar motorić ali u osnovi slab i ne nešto pretjerano interesantan. Od 4T trkalica imaš još i novu Yamahu 125R al ona ti je čini mi se van budžeta. Endura imaš isto interesantnih modela kao recimo onaj XT125 ili jedna od najboljih (i najtežih) 4T 125ccm mašina Honda Varadero 125. Sve zavisi šta tražiš od motocikla, da bi mogli da ti preporučimo nešto moraćeš da nam preciziraš za šta tebi treba motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Pavlović 0 Napisano Februar 23, 2010 U prolazu, 38 postova Lokacija: Leskovac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pazi, meni treba motor da stavim devojku nazad i da mogu da se vozim, sto po gradu sto sa strane... Imamo mi tu u komsiluku nekoliko lepih destinacija, ali sa mojim 50cc ne mogu da izadjem na autoput i ne mogu da dodjem dotle, a i ako krenem po nekim sporednim strah me da se ne pregreje... Hondu Varadero znam, nije los motor, svidja mi se... ali nigde nema ispod 2000 eura... Ja nekako volim R, ali su oni svi 2t... Pa su me na kraju odvratili, i onda sam gledao endurose i nasao tu hondu varadero, lep motorcic... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Februar 23, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Evo dva komada, mislim da im ponudiš 1800 da bi bili zadovoljni http://www.mojauto.rs/polovni-auto/453183 http://www.kupujemprodajem.com/Honda-Varadero-125-02-160882-oglas.htm Bar na slikama djeluju uredu, neznam jedino zašto je ovaj plavi ovako šaren Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Pavlović 0 Napisano Februar 23, 2010 U prolazu, 38 postova Lokacija: Leskovac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno )))... Jos samo da prodam moj, i kupujemo Varadera ))... A da li mogu na ovom varaderu da se zakace sa strane bisazi i sta je sve potrebno??? )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Februar 23, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Može da se zakači šta oćeš, samo treba napravit nosače, možda imaju i da se kupe al će bit skuplji nego motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Februar 24, 2010 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan E varadero je odlican motor stvarno, ja sam hteo da ga kupim ali nisam cuo za njega pre xt-a Udoban, lep, ma sve.....Honda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Februar 24, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan http://moto-berza.com/ponuda.php?id=40259&trazi=1&ur=1&model=0&m=Honda-varadero Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Februar 25, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan nemo se ljutite ali r modeli 125 su bzvz stvari mislim izgledaju sve full dok nevidim onu tanku gumu jaoooo ako vec os r sto kazu ljudi r1 il nijedan posto predpostavljam da skuter nebi ja da sam na tvom mestu odma bih uzo yamahu trd 125 ili varadero 125 nema bolje od ta 2 po meni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5387 Napisano Februar 25, 2010 Integrisan, 13073 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da ti ne stavljam buvu pod kapu ali ja bih kupio dvotaktni motor. I ovako i onako ćeš brzo da ga menjaš a razlika je ogromna. Tvoje iskustvo sa 2t je sa 50 cm3 a 125 je nešto drugo. Kad se skinu blokade to su pravi motori a ovi 125 4t... razmisli još malo, potrajaće zima još koju nedelju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1476 Napisano Februar 25, 2010 Drug član, 1986 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Evo kupis ovo i vozis se ko covek http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=99999999&topic=48309.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...