salle_ 59 Napisano Februar 23, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju gpz500 s , 95 godiste , u extra stanju , 1100e 063-1450-798 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Februar 23, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je u baš u ekstra stanju, jedino koliko mi se čini ovaj vizir malo prso od sunca? Boja izgleda previše dobro, mada je i relativno mlad motor, jeli farban? Domaći, stranac? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Februar 23, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan ne znam da li je farban , koliko znam ovakva je i fabricka kombinacija .. vishe informacija na mob .. a istekla je registracija inache je bio na NS table .. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Februar 24, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Dali ti odgovara zamena deo novca+ deo u opremi(kozne jakne,kombinezoni,kacige,obicne jakne) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...