Zokki 32 Napisano April 14, 2010 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre tačno 7 dana produžio registraciju u Policiji Rakovica na Vidikovcu, nikakvi brojevi i slično ali sam čekao u redu preko 2 sata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano April 14, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan transalp '89! 1500teh+table+saobracajna 17200din,pa ti vidi!! PROTEST,fuuuuuuuuuuuuuuu!! :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 14, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan transalp '89! 1500teh+table+saobracajna 17200din,pa ti vidi!! PROTEST,fuuuuuuuuuuuuuuu!! :'( :'( I mene je izasla 17 i 400 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 800 Napisano April 15, 2010 Zainteresovan, 553 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Registrovao u Sopotu, ustao u 5 dvaput isao tamo i nazad. Svo to zadovoljstvo me je izaslo oko 13 000 din i pola kile zivaca. > Birokratija raspala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 15, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Registrovao u Sopotu, ustao u 5 dvaput isao tamo i nazad. Svo to zadovoljstvo me je izaslo oko 13 000 din i pola kile zivaca. > Birokratija raspala. Kako samo 13.000 ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 800 Napisano April 15, 2010 Zainteresovan, 553 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Lazem, sad sam sracunao, oko 14 500 sa tehnickim. Osiguranje 8500 Porezi i takse oko 5500 Tehnicki 600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano April 16, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam do NS da odjavim table (Africa RD07 1993): 1000din kupoprodajni ugovor 400din popunjavanje istog u agenciji 1900din porez (afrika mi vredi 77.700 din po njima ) 600 i neshto din za SUP teksu porez ili kako god se to zove i benzin u oba smera... sad kad sam vratio tablice a nisam uradio tehnichki pregled ne znam kako to da uradim? da nosim motor ili da ga guram?! kad to uradim odnecu papire u neku agenciju i to je to? oni mogu i osiguranje i novu tablicu i saobracajnu i registraciju da mi odrade? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano April 16, 2010 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam do NS da odjavim table (Africa RD07 1993): 1000din kupoprodajni ugovor 400din popunjavanje istog u agenciji 1900din porez (afrika mi vredi 77.700 din po njima ) 600 i neshto din za SUP teksu porez ili kako god se to zove i benzin u oba smera... sad kad sam vratio tablice a nisam uradio tehnichki pregled ne znam kako to da uradim? da nosim motor ili da ga guram?! kad to uradim odnecu papire u neku agenciju i to je to? oni mogu i osiguranje i novu tablicu i saobracajnu i registraciju da mi odrade? imao sam istu situaciju kao i ti. nemoj da ides na agenciju. postoji velika verovatnoca da ce traziti tvoje prisustvo. po nove tablice idi direkt u ljermontovu, a ne u tvoju stanicu milicije. ja sam prvo probao do moje stanice, uredno dosao pre 7am, sacekao broj, dosao na red oko 11 i tamo mi rekli da nemaju tablice za motore. poslali su me u ljermotovu, i na srecu, tamo sve zavrsim za 10min. uzgred, mene je prenos, odjava sa RU tablica, nova saobracajna, nove table, ugovor, registracija TA650 2004god. izaslo oko 280eur. na tehnicki sam ladno isao kao indijanac, bez bilo kakvih tablica. doduse, ta marsruta mi je poznata, i znam da nema policije. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano April 16, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, gde ce mi trazhiti da prisustvujem? prilikom vadjenja tablica? prvi korak je tehnichki pregled pa posle tablice, saobracajna i osiguranje? u koliko si to sati ishao u ljermuntovu da nije bilo guzhve za tablice? hvala, Ivan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano April 16, 2010 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan tvoje prisustvo ce biti neophodno pri preuzimanju novih tablica. i ja sam u citavu aktivnost krenuo preko agencije (vlasnik ag mi je komsija iz kraja). otisli zajedno u RU, tamo napravili ugovor, potpisali sa starim vlasnikom, platili porez (cini mi se oko 8000din). onda ides u njihovu miliciju (u tvom slucaju sup ns) i odjavljujes stare table. to ni slucajno nemoj da propustis. u suprotnom, ovde neces nista uraditi i moraces ponovo u ns da ga odjavis. to je u mom slucaju bio proces od cca sat vremena. sve to sam super brzo zavrsio, ja otisao svojim putem, a komsija agent da mi registruje bajk. nekoliko sati kasnije me je nazvao i rekao da cu morati licno u moju stanicu policije. pozvao se na neku njihovu nebulozu. iskreno, nisam bas ulazio u sustinu problema. jednostavno sam znao da je to jedini put ukoliko zelim registrovan bajk. nakon toga sledi moja tuzna prica o uzaludnom cekanju broja i pokusaja da se u stanici nbgd dobiju bg table. ljubazna devojka na salteru mi se nakezila i prosledila u ljermontovu. naravno, prvo radis tehnicki. nakon toga ides da registrujes, tj po nove table, saobracajnu... mozda je najmudrije da prvo uradis tehnicki, pa tek onda krenes u ns u akciju odjavljivanja. u ljermontovoj sam bio oko 12-1230h. bio je radni dan. skoro sam ubedjen da neces mnogo cekati. mnogi tamo pokusavaju 'na foru' da registruju svoje motorno vozilo, medjutim, taj shalter postoji islkljucivo za ovakve (poput naseg) slucajeve (nove table...). svu tu ekipu ljubazno redirect-uju u maticnu stanicu policije. ukoliko si u skripcu sa vremenom, mislim da rade i subotom, ali kao sto sam ti rekao, probaj radnim danom. salter je bas za nas slucaj. sta god treba, pitaj, tu sam. pozdrav, darko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1852 Napisano April 16, 2010 Drug član, 2859 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan predato agenciji za registraciju Yamahe xj600s .Cena 15260.00 + tehnicki 750.00 ukupno 16010.00 sa sve agencijskom uslugom i to na tri ceka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano April 16, 2010 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Za VFR 15900 tehnicki mi nisu naplatili,stara musterija ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano April 16, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan tvoje prisustvo ce biti neophodno pri preuzimanju novih tablica. i ja sam u citavu aktivnost krenuo preko agencije (vlasnik ag mi je komsija iz kraja). otisli zajedno u RU, tamo napravili ugovor, potpisali sa starim vlasnikom, platili porez (cini mi se oko 8000din). onda ides u njihovu miliciju (u tvom slucaju sup ns) i odjavljujes stare table. to ni slucajno nemoj da propustis. u suprotnom, ovde neces nista uraditi i moraces ponovo u ns da ga odjavis. to je u mom slucaju bio proces od cca sat vremena. sve to sam super brzo zavrsio, ja otisao svojim putem, a komsija agent da mi registruje bajk. nekoliko sati kasnije me je nazvao i rekao da cu morati licno u moju stanicu policije. pozvao se na neku njihovu nebulozu. iskreno, nisam bas ulazio u sustinu problema. jednostavno sam znao da je to jedini put ukoliko zelim registrovan bajk. nakon toga sledi moja tuzna prica o uzaludnom cekanju broja i pokusaja da se u stanici nbgd dobiju bg table. ljubazna devojka na salteru mi se nakezila i prosledila u ljermontovu. naravno, prvo radis tehnicki. nakon toga ides da registrujes, tj po nove table, saobracajnu... mozda je najmudrije da prvo uradis tehnicki, pa tek onda krenes u ns u akciju odjavljivanja. u ljermontovoj sam bio oko 12-1230h. bio je radni dan. skoro sam ubedjen da neces mnogo cekati. mnogi tamo pokusavaju 'na foru' da registruju svoje motorno vozilo, medjutim, taj shalter postoji islkljucivo za ovakve (poput naseg) slucajeve (nove table...). svu tu ekipu ljubazno redirect-uju u maticnu stanicu policije. ukoliko si u skripcu sa vremenom, mislim da rade i subotom, ali kao sto sam ti rekao, probaj radnim danom. salter je bas za nas slucaj. sta god treba, pitaj, tu sam. pozdrav, darko hvala puno za info... jedini je problem jer sam ja vec odjavio tablice i platio porez itd.. sad imam samo gomilu papira i staru saobracajnu... idem na tehnichki ovih dana pa posle sve ostalo... pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panza 30 Napisano April 16, 2010 U prolazu, 72 postova Lokacija: BAJMOK Prijavi odgovor kao problematičan Pre par dana sam produzio registraciju za Yamahu 600 Diversion i ovako izgleda osiguranje vozila 8335 din doprinos za puteve 11o din komunalna taksa 2896 din budzet rep Sr 3o42 din RAT 131o din eko taksa 209 din zeleni karton 1000 din tehnicki pregled 1500 din postarina 198 din usluge agencije 500 din UKUPNO 19.100 din i sve to u kesu STOJE MNOGO MNOGO JE. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano April 17, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan transalp '89! 1500teh+table+saobracajna 17200din,pa ti vidi!! PROTEST,fuuuuuuuuuuuuuuu!! :'( :'( Po stoti put ponavljam i nije mi jasno zasto....ja sam isto to platio 15k okruglo.....ja ne znam ko vas sisa sa po 2 3 hiljade viska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DL4E 126 Napisano April 19, 2010 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: San Francisco Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tehnicki radio ovde u NS, u AMS na bulevaru preko puta Merkatora, cini mi se 600 din. Zato registracija (u SU), laganih 62 hiljade i kusur, a kakvo je vreme ove godine, prpalo pola sezone :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano April 19, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Mala pomoć..... Motor mi je registrovan do 5-6 maja na bivšeg vlasnika... tablica je Ča, mogu li ja da uradim ovih dana tehnički , a da mi ga priznaju kad vratim tablice u Čačak i prenesem ga na sebe.....i registrujem na Bg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DL4E 126 Napisano April 19, 2010 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: San Francisco Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Mala pomoć..... Motor mi je registrovan do 5-6 maja na bivšeg vlasnika... tablica je Ča, mogu li ja da uradim ovih dana tehnički , a da mi ga priznaju kad vratim tablice u Čačak i prenesem ga na sebe.....i registrujem na Bg Trebalo bi da mozes. Mislim da potvrda o tehnickoj ispravnosti vazi 30 dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano April 19, 2010 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Zato registracija (u SU), laganih 62 hiljade i kusur Uffffff, ovo mnooogo boli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DL4E 126 Napisano April 19, 2010 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: San Francisco Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Zato registracija (u SU), laganih 62 hiljade i kusur Uffffff, ovo mnooogo boli Mogao bih svake godine da kupim nov skuter umesto registracije... Ali ko nam je kriv sto zivimo u ovakvoj drzavi. U svakoj normalnoj drzavi dobijas olaksice (jeftinije dazbine, posebna parking mesta, posebne trake za motocikle, taksi i javni saobracaj...) ako vozis motocikl (smanjenje zagadjenja, guzve u saobracaju...). Jedino kod nas je to luksuz. Kako su krenuli jos malo pa ce i biciklisti na tehnicki i registraciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano April 22, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam ga registrovao i NIKAD vise Za moju TT600 iz 1990 god danas platih produzetak registracije 19422 dinara ( i to sve bez agencije - sam odradih, bez saobracajne i bez nove tablice ) Komunalna taksa nepunih 6000 posto smo razvijena opstina ??? Pre neki dan gledah novu Pireli gumu zadnju za MX vrhunska, 8900 a ja drzavi dadoh dve nove gume i ostadoh da vozim jos dugo na procelavom Michelinu iz ko zna koje god. Jos jednom ponavljam Sad i Nikad vise ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano April 22, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ugovor u ns 1000+400din popunjavanje taksa neka 600din porez na prenos 1900din pa posle odjave i vracanja tablice u ns: 19000din (registracija, porez, takse, nova tablica i saobracajna, zeleni karton i tehnichki pregled) afrika 1993 rd07 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano April 22, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan pa prenos te izasho dzabe...kako to!? za mene je oko 100e...ortaku za xj 600 90 i neko god 8500din... ili te nesto nisam razumeo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano April 22, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan tako shto mi je motor matora kanta 77.720din mislim da beshe procenjena vrednost motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano April 22, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan pa prenos te izasho dzabe...kako to!? za mene je oko 100e...ortaku za xj 600 90 i neko god 8500din... ili te nesto nisam razumeo... Verovatno su Vam motori još u važećij registaciji... kad sam ja pitao za prenos mog motora , cura iz agencije mi je to ovako ukratko objasnila... kad je vozilo registrovano stopa poreza na promet je veća, tako da čekam da mi istekne registracija i tad napravim kupoprodajni ugovor,,kako mi je preračunala u Čačku će me koštati porez na prenos ne registovanog motora oko 1000 dinara , plus neka taksa od 650 dinara za vraćanje tablice, a da sam ga prenosio registrovanog, porez bi bio oko 2300 din.... e da u pitanju 1993 godište 500 ccm...... verovatno je to slučaj kod tebe ...raspitaj se malo po agencijama.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...