acim 765 Napisano Februar 19, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kakve su, ali sigurno imaju homologaciju i nove su Held 7520 Cooby - 57% popusta Held 7860 Shadow - 67% popusta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Februar 19, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ako neko moze da donese, ja uzimam M velicinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Februar 19, 2010 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan ako neko moze da donese, ja uzimam M velicinu takodje definitivno 100% i ja, M velicinu !! al' dokle traje ta ponuda? ako neko narucuje nek se javi i ja da se ubacim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Februar 19, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Na restpostenu su, moze da donese Bera, koliko videh na forumu on radi restposten. Do kad ce trajati - ko zna, zavisi kad je pocelo. Ja sam uzeo kozne pantalone, narucio sam ih pre 20 dana, jos uvek su na restpostenu i ima svih veličina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gs650g 0 Napisano Februar 20, 2010 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja bi jednu ako ima 64 -65.Sta cu kad sam glavonja.Daj Berin telefon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Februar 20, 2010 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan I ja bi jednu ako ima 64 -65.Sta cu kad sam glavonja.Daj Berin telefon. 0628240866 ja porucio svoju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Februar 20, 2010 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan koliko izadje kaciga kad se naruci kod njega ? 40e + ? tj koliko je njegov % ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Februar 20, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Valjda 10%, čini mi se da sam tako negde procitao. Nisam nikad narucivao preko Bere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Februar 20, 2010 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan koliko izadje kaciga kad se naruci kod njega ? 40e + ? tj koliko je njegov % ? Preduhitri me Kiro za par sekundi ;D jeste, + 10% na cenu, mada se ova kaciga vrlo isplati i za 40€ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Februar 20, 2010 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sekula donosi bez procenta ako je nekom bitno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Februar 20, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Sekula donosi bez procenta ako je nekom bitno. Ali nažalost ne restposten. :-\ Inače, sve što nije na restpostenu naručujem isključivo kod njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Februar 21, 2010 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan 1. gore na slici ,kupio kod nas platio 560kn(standardna cijena) pusta zrak,pri vecim brzinama vizir se sam otvori,i unutrasnjost se nemoze vaditi -ali da je nisam imao,danas bi vam tipkao bez uha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1949 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Sekula donosi bez procenta ako je nekom bitno. Ali nažalost ne restposten. :-\ Inače, sve što nije na restpostenu naručujem isključivo kod njega. Sekula je meni doneo cizme "restposten", ali se ogradio za slucaj da je nestalo i preporucio da navedem i alternativu u slucaju da nema onoga sto sam prvo hteo. Dakle slobodno mu trazite i "restposten". Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Februar 26, 2010 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan da li je ovo jos aktuelno? ja bih uzeo ovu 2. sa slike, S velicina, ako neko donosi neka me kontaktira, i nek kaze koliko bi to iznelo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Mart 2, 2010 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan i ja uzimam jednu samo da vidim koji broj bi odgovarao za zenu kad bude ko suvozac, ja licno nikad nebi stavljao glavu u te jeftine kacige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Mart 2, 2010 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan i ja uzimam jednu samo da vidim koji broj bi odgovarao za zenu kad bude ko suvozac, ja licno nikad nebi stavljao glavu u te jeftine kacige A zeninu ces da stavis!? Dobar muz! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Mart 2, 2010 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan covek misli dugorocno ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Mart 2, 2010 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan covek misli dugorocno ;D ;D ;D extra ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Mart 3, 2010 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan hehe ispalo je tako mada mi se ne javljaju ovi moji dobavljaci iz luisa dajte na pp preko koga ste narucili da ujedno donese i meni nije bitno 10% este videli i druge modele na popustu ? Nitro 50e a kostao 170e !!! po meni malo vise para al bolja kupovina ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
varadero015 12 Napisano Mart 3, 2010 U prolazu, 56 postova Lokacija: loznica Motocikl: HONDA TA Prijavi odgovor kao problematičan heheh,uzmi i za tastu onu ``ljusku oraha`` sa njom nema greske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale 135 Napisano Mart 27, 2010 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja naručip held shadow (druga sa slike), preko bere. Stigla mi na adreu tačno dogovorenog datuma. cena 3300din + 150 din AKS (kururska služba) Gospoja je probala i prvi utisci su zadovoljavajući. Svaka čast za Beru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Mart 27, 2010 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan jel ima negde na louisu da se izabere engleski??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Mart 27, 2010 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan jel ima negde na louisu da se izabere engleski??? Nema. Cuvaju ljudi svoj jezik ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Mart 27, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se ceka kod Sekule da stigne porudzbina?Ja sam naruchio, ima vec tri nedelje, al josh nishta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale 135 Napisano Mart 27, 2010 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan jel ima negde na louisu da se izabere engleski??? Instaliraj google toolbar na kom imaš opciju "translate" radi perfektno na engleski i malo manje perfektno na spski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...