TroxX 65 Napisano Februar 18, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Svedoci smo da se u zadnjih par godina za nas bajkere u nasoj lepoj zemljici ;D moze naci sve vise firmi ili pojedinaca koji se bave izradom delova koji pruzaju bolje perfomanse,bolju zastitu ili bolji izgled nasih motora Race izduvi-gos.Robert,mARKO-fARBACH,,Ivan i njegovi viziri,Deki i Boban sa presvlacenjem sedista itd dosta njih sam izostavio ali nije namerno,ovo su moji utisci o firmi E Promo koja se nalazi u Sapcu u gradu u kojem trenutno zivim koja se bavi izradom sticera,tankpadova and rest. Elem pre par nedelja u oglasniku bese oglas prodaju se tankpadovi lepo izgledaju,moze po zelji kupca,posto trebam da menjam tankpad hmmmm ajd da vidim,pre par dana se zaputim tamo prvo promasim kucu istera me neka baba,dvorisne kuce desi se,iz druge pogodim udjem sretan rad vi pravite to i to culi smo se telefonom,da da izvoli pogledaj daj neke predloge izrazi zelju,usput oces nesto za pice. Ukratko za sad su im u ponudi 5 oblika tankpadova za sad napominjem momci uskoro prosiruju ponudu,svaku vasu zelju mogu da ispune ukoliko potoje tehnicki uslovi gledani sa dizajnerske tacke tj dali mogu programski to obraditi.Momci su jako prijatni,uvidjani raspolozeni za zezanje pa moze se reci i za mucenje : ,ja sam ih mucio 45 minuta sigurno daj taj logo da probam,ovu boju ta nijansa,uh ajd drugu nijansu nisu me izbacili stim smatram da sam dobro prosao,svaka pohvala majstorima.Proces izrade traje 2 dana ja sutra idem da preuzmem moj,mozete ih kontaktirati putem emai-la pitati razne stvari,izrziti zelju izacice vam u susret verujem,broj telefona je 061 6120604,e mail adresu ne znam verujem da ce nekako naci vremena pa ce se i oni ukljuciti u ovu temu i samim tim dati odgovore na sva vasa pitanja i prihvatiti sugestije,adresa je Sindjeliceva 14 crvena kuca,kad krenete od maksija Pop Lukinom druga ulica desno prema Interexu pa opet druga desno. Slike nisu bas nesto slikano telefonom bio je vec i mrak,slika njihovog radnog okruzenja i neki od zavrsenih modela koji cekaju da se isporuce. Sto se mene tice prezadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Februar 19, 2010 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Ne reče kako se kreću cene - odprilike tj čisto radi orijentacije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Februar 19, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan 15 evra je mene izasao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Februar 19, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Ih, otkrio si ljudima moj projekat :o ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-PROMO 0 Napisano Februar 19, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uvek je lepo čuti kada te neko hvali . Drago nam je da ti je bilo prijatno kod nas i da si zadovoljan sa Tankpad-om i stikerima. Naravno, otvoreni smo za saradnju sa svima kojima su potrebne naše usluge. Kontaktirajte nas i o svim vašim željama se možemo dogovoriti. Telefon je već postavljen, a mail je epromo.solvent@gmail.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Februar 21, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ih, otkrio si ljudima moj projekat :o ;D Dobar ti je projekat. Uvek je lepo čuti kada te neko hvali . Drago nam je da ti je bilo prijatno kod nas i da si zadovoljan sa Tankpad-om i stikerima. Naravno, otvoreni smo za saradnju sa svima kojima su potrebne naše usluge. Kontaktirajte nas i o svim vašim željama se možemo dogovoriti. Telefon je već postavljen, a mail je epromo.solvent@gmail.com Mozete li da postavite skice oblika koje radite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja1 2 Napisano Februar 21, 2010 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Druze, pa ta cena i nije bas povoljna. Za te pare moze da se kupi i markiran tank-pad poput HARRIS i PROGRIP, i da ne razmisljam dalice za kratko vreme da mi se odlepi ili ne. Ja sam vec jednom kupio tank-pad koje je neko u Srbiji proizveo i odlepio mi se na coskovima za 2 nedelje. 15 evra je mene izasao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Februar 21, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Druze, pa ta cena i nije bas povoljna. Za te pare moze da se kupi i markiran tank-pad poput HARRIS i PROGRIP, i da ne razmisljam dalice za kratko vreme da mi se odlepi ili ne. Ja sam vec jednom kupio tank-pad koje je neko u Srbiji proizveo i odlepio mi se na coskovima za 2 nedelje. 15 evra je mene izasao Meni se Harris koji sam platio 2500 odlepio. I to onaj fancy Hi Tec. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Februar 22, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Druze, pa ta cena i nije bas povoljna. Za te pare moze da se kupi i markiran tank-pad poput HARRIS i PROGRIP, i da ne razmisljam dalice za kratko vreme da mi se odlepi ili ne. Ja sam vec jednom kupio tank-pad koje je neko u Srbiji proizveo i odlepio mi se na coskovima za 2 nedelje. 15 evra je mene izasao Pedja slazem se da cena nije bas toliko ispod konkurencije ja sam pre 2 meseca uzeo Harisov za svega 1000 din ostalo decku iz Louis-a,ali hteo sam ljudima da pruzim sansu prvi cu reci na ovom forumu ako mi se tanpad odlepi nema lazi nema prevare ne valja lepim onaj koji je proveren,jednostavno ponudili su mi mogucnost da tankpad uradim po svojoj zelji da malo personalizujem motor u malom segmentu onako kako ja zelim,vreme ce sve pokazati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-PROMO 0 Napisano Februar 22, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Baš tako, vreme će pokazati svoje. Naravno da je bitno apotekarskim alkoholom lepo očistiti prostor za lepljenje i ne bi trebalo biti nikakvih problema. Što se tiče cene, pa uvek i za svaku robu će biti onih kojima cena odgovara ili ne i ja to poštujem. Čime smo se mi vodili kada smo pravili cenu? Zapravo nema tu mnogo filosofije, obzirom da svaki potencijalni kupac može kreirati oblik i izneti želju za kreiranjem ili postavljanjem aplikacije, dobronamerni će priznati da to ipak uzima određeno vreme koje košta. Recimo, jedan tank pad je urađen za 40min., a za drugi je trebalo oko 3 nedelje dok kupac konačno nije rekao "...e to je to." Dakle, u svakom grafičkom studiju se jedan sata rada naplaćuje od 10-50eur kako ko. Još nešto, u cenu je uračunat i transport sa provizijom otkupnine koji u proseku izađe ok 250 do 300din. i gotov proizvod dobijate "na noge". Ušteda u vremenu do odlaska na mesto kupovine pa i ušteda na prevozu je očigledna zar ne? I za kraj, originalni tank padovi nisu i unikatni, a priznaćete, pojedinac se razlikuje od mase upravo po originalnosti. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Februar 22, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Podrzavam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 254 Napisano Februar 22, 2010 Zainteresovan, 652 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa neka vam je sa srecom e-promo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-PROMO 0 Napisano Februar 22, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da postavim neka resenja koja su odradjena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5065 Napisano Februar 22, 2010 Drug član, 1894 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan To sam i ja pomislio, cena je za padove urajene po meri skroz OK, ali ako kupujem klasiku potrazicu nesto drugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 22, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan moze li adresa za nas sapcane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Februar 22, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan e-PROMO Solvent 061 612 06 04 Sinđelićeva 14 15000 Šabac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki ZeMuN 5 Napisano Mart 19, 2010 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan jel moze da se napravi ovakav tank pad za mene???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...