pronto 6802 Napisano Februar 17, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan U svakom cete uputstvu za upotrebu (user manual) naci,da se pre montaze novih svecica prekontrolise zazor. To sto svecica nosi neku oznaku,prvenstveno se odnosi na njenu toplotnu vrednost,a ne na zazor izmedju elektroda. Uostalom to je operacija koja zahteva bukvalno par sekundi,i trebalo bi je ponavljati sa vremena na vreme.Ljudi obicno pogledaju svecicu kad se nesto desi,a mozda se ne bi desilo da je zazor "po PS-u" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Februar 17, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Apsolutno. Secund posla. Mozda je svjecica ispala negdje u transportu i pala bas na onaj kljuncic... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Februar 19, 2010 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan u mass company su 2200din komad :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1242 Napisano Februar 19, 2010 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Da li je moguce da su cene toliko skocile u odnosu na proslu god. Ja sam ih placao 1100din komad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radoica 15 Napisano Februar 19, 2010 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800FI Prijavi odgovor kao problematičan Evo konkretno za moj model kawe...iridijum...u mass company! Šifra Vrsta proizvoda Naziv J.mere Kat.broj Opis Pakovanje Paleta Cena sa PDV-om 2391 SVECICE IRIDIUM CR9EIA-9 KOM 6289 4 0 1.067,00 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Februar 19, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan u mass company su 2200din komad :'( :'( :'( Odakle ti ta cena majke ti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radoica 15 Napisano Februar 19, 2010 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800FI Prijavi odgovor kao problematičan Pazi, moguce da za njegov motor jeste toliko....video sam na sajtu da imaju neke cene za iridijumske svecice od oko 2000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Februar 19, 2010 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan danas sam zvao mass company i tamo su mi rekli cenu.oznaka je IMR9A-9H Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radoica 15 Napisano Februar 20, 2010 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800FI Prijavi odgovor kao problematičan Šifra Vrsta proizvoda Naziv J.mere Kat.broj Opis Pakovanje Paleta Cena sa PDV-om 10100 SVECICE IRIDIUM IMR9A-9H KOM 6966 0 0 2.236,00 Cena na njihovom sajtu! Ipak je skuplje za odredjene motore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Februar 20, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su dva potpuno razlicita priozvoda. Kod CR svecice,koja bi uzgred budi receno,trebalo da ima prefix IX,samo je centralna elektroda iridiumska. IMR je nesto drugo.Centralna je i ovde normalno iridiumska,a "jezicak" je oblozen Platinom,da bi duze trajao.Otud' i jaca cena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Februar 21, 2010 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan nasao sam podatak da se ove moje menjaju na 38000km.da li je to tacno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Februar 21, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan "Obicne" svecice se po pravilu menjaju na 24000. Za te malo jace iridijumske,jednom prilikom mi je receno 35000,tako da mi deluje prilicno logicno. Bez obzira na ove brojke,moze mnogo pre da im se dodje glave,a da nisu u pitanju "kineske" svecice. Hoce li one dogurati do ove cifre,zavisi od stanja motora i od nacina voznje.Naravno da svecica moze da bude falicna,ali nije uvek svecica kriva. Ja sam o tome vec pisao,usput postoji ovde i jedna tema u kojoj su slikana stanja,tj. izgled svecice.Mislim da je autor "sszgo" i nije mi jasno zasto nije negde "zalepljena" Znaci svecica ume da bude dobar pokazatelj sta se desava u motoru,pa je vrlo pozeljno skinuti je (ih) i pregledati (gde to nije preteranao komplikovano,mada i tada...) i PREKONTROLISATI ZAZOR. Ako zivi i radi (svecica) u okruzenju za koje nije predvidjena,prerana smrt je za ocekivati i ne bi uvek trebalo da se pripisuje samom kvalitetu svecice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Februar 21, 2010 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan "Obicne" svecice se po pravilu menjaju na 24000. Za te malo jace iridijumske,jednom prilikom mi je receno 35000,tako da mi deluje prilicno logicno. Bez obzira na ove brojke,moze mnogo pre da im se dodje glave,a da nisu u pitanju "kineske" svecice. Hoce li one dogurati do ove cifre,zavisi od stanja motora i od nacina voznje.Naravno da svecica moze da bude falicna,ali nije uvek svecica kriva. Ja sam o tome vec pisao,usput postoji ovde i jedna tema u kojoj su slikana stanja,tj. izgled svecice.Mislim da je autor "sszgo" i nije mi jasno zasto nije negde "zalepljena" Znaci svecica ume da bude dobar pokazatelj sta se desava u motoru,pa je vrlo pozeljno skinuti je (ih) i pregledati (gde to nije preteranao komplikovano,mada i tada...) i PREKONTROLISATI ZAZOR. Ako zivi i radi (svecica) u okruzenju za koje nije predvidjena,prerana smrt je za ocekivati i ne bi uvek trebalo da se pripisuje samom kvalitetu svecice. apsolutno se slazem sa tobom,svecica je naj bolji indikator lose smese... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 145 Napisano Februar 21, 2010 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Ne samo smese nego i opsteg stanja motora i nacina voznje , nalazi se u ,,centru dogadjanja``. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Februar 22, 2010 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan dali neko zna oznaku za zx9r 1994 god agregat od 139 ks ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 249 Napisano Februar 22, 2010 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.ngk.de/index.php?id=403&pd=430&t=motorrad&lmf=KAWASAKI&h=KAWASAKI&m=900 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Februar 22, 2010 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan http://www.ngk.de/index.php?id=403&pd=430&t=motorrad&lmf=KAWASAKI&h=KAWASAKI&m=900 hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajosk8 1 Napisano Avgust 30, 2010 U prolazu, 67 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki Er-5 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neko da mi proveri cenu za NGK DR9EIX??? Hvala... Moze na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Avgust 31, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan 2468 SVECICE MOTO IX DR9EIX KOM 4772 4 1.341,00 Inace sve cene mozes da nadjes ovde http://eshop.mass.rs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajosk8 1 Napisano Avgust 31, 2010 U prolazu, 67 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki Er-5 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajosk8 1 Napisano Avgust 31, 2010 U prolazu, 67 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki Er-5 Prijavi odgovor kao problematičan Dali su to iridijumske svecice??Nesto mi to mala cena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...