m.mitar 175 Napisano Decembar 15, 2012 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad posalje Joska,jedva cekam da pocnem da ga maltretiram sa akumulatorima. Nego posalji mi na pp koliko za glavnu plocu da je napravis,svidja mi se zbog hladnjaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StojkePN 9 Napisano Decembar 16, 2012 U prolazu, 9 postova Motocikl: HONDA CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima neko proveren nacrt plocice za displej sa pinovima u jednom redu (gore). Koliko sam ukapirao Fibra sto je postavio nacrt plocice nije dobar. Inace delove sam kupio jos pre vise od godinu dana Za to vreme akku na motoru propao i promenjena 2 motora Sad je stavljen novi akku pa ne ide da propadne preko zime Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Decembar 16, 2012 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan ma dobar je Fibrin nego treba jedan mostic da se uradi jos(mislim na integralac),pa ako ga ne mrzi moze i da ga ispravi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Decembar 16, 2012 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan ja mogu da ti pošaljem ali tek u sledeći ponedeljak, jer su mi fajlovi na poslu , a sledeću nedelju ne radim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StojkePN 9 Napisano Decembar 16, 2012 U prolazu, 9 postova Motocikl: HONDA CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Laband hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Decembar 18, 2012 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Veliko hvala Joski sto sam i ja postao vlasnik (konacno)punjaca koji moram da se pohvalim vec maltretira jedan moj otpisani akumulator i Labandu sto mi je poslao nacrte za plocice! :care: :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Decembar 18, 2012 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Moze meni neko od vas da napravi ovaj punjac i koliko para bi me to kostalo, nisam bas vican oko eletronike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Decembar 19, 2012 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan mogu ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Decembar 19, 2012 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro ce biti gotov novi, moderniji punjac made by Joska. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Decembar 19, 2012 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan ma dobar je Fibrin nego treba jedan mostic da se uradi jos(mislim na integralac),pa ako ga ne mrzi moze i da ga ispravi Uh, ocito da mi je promakla ispravka. Videcu danas da nacrtam taj jedan vod pa postavkljam izmenu. Sorry. Ja sam sebi zalemio zicicu umesto tog voda sto ga nisam nacrtao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Decembar 19, 2012 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan ma dobar je Fibrin nego treba jedan mostic da se uradi jos(mislim na integralac),pa ako ga ne mrzi moze i da ga ispravi Uh, ocito da mi je promakla ispravka. Videcu danas da nacrtam taj jedan vod pa postavkljam izmenu. Sorry. Ja sam sebi zalemio zicicu umesto tog voda sto ga nisam nacrtao. pa i ja sam isto,ali daj plocicu ako moze u pdf fajl Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2650 Napisano Decembar 19, 2012 ODUSTO OD DIJETE, 2675 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan AJD da vidimo taj noviji model da obnovimo malo kućnu radionicu. Zainteresovan za pravljenje mada imam spravicu koju sam napravio za takve i slične stvari, mogu na njoj da podešavam amperažu i voltažu po potrebi i služi mi ujedno kao i punjač.Davno napravio od nekog Ruskog vojnog sokoćala,iskoristio jak trafo i metalnu kutiju eto radi već 15tak godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Decembar 19, 2012 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan E do Q,ja napravio ovaj stari a update je na pomolu Joska jer je to tacno i ako jeste koje su novine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Decembar 20, 2012 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan evo slike jednog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Decembar 20, 2012 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Kao igracka je volim kad vidim ovakav kulturan finish. Pravi produkt Sent from my Optimus 2X using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
priest77 26 Napisano Decembar 20, 2012 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Piaggio Beverly 250ie Prijavi odgovor kao problematičan I mene zanima sta donosi novi upgrade i da li je moguce da se iskoristi stara ploca ili mora sve novo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StojkePN 9 Napisano Decembar 20, 2012 U prolazu, 9 postova Motocikl: HONDA CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nema nikakav upgrade. Samo je redizajn plocice u pitanju ako se ne varam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StojkePN 9 Napisano Decembar 21, 2012 U prolazu, 9 postova Motocikl: HONDA CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Imam mali problem sa programiranjem. Programiranje vrsim programom IC Prog 1.06B i programatorom AllPic. Postavke su kao sto su navedene u source fajlu. Osim one sto je Joska rekao da bude INTRC_OSC_NOCLKOUT, ali kod mene nema te opcije da se izabere u programu. Cim ucitam Hex fajl on mi postavi oscilator na IntOSC GP4, ali i kad stavim na intOSC CLKOUT isto mi izbacuje gresku na kraju programiranja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Decembar 21, 2012 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Imam mali problem sa programiranjem. Programiranje vrsim programom IC Prog 1.06B i programatorom AllPic. Postavke su kao sto su navedene u source fajlu. Osim one sto je Joska rekao da bude INTRC_OSC_NOCLKOUT, ali kod mene nema te opcije da se izabere u programu. Cim ucitam Hex fajl on mi postavi oscilator na IntOSC GP4, ali i kad stavim na intOSC CLKOUT isto mi izbacuje gresku na kraju programiranja. ja koristim pic brenner 8 i radi mi ok, nikada nisam uspeo da pokrenem taj ICprog, probaj da instaliras winpic ili winpic800 http://www.electronicecircuits.com/electronic-software/winpic-pic-programmer-software-download http://www.sprut.de/electronic/pic/brenner/index.htm#brenner8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2650 Napisano Decembar 21, 2012 ODUSTO OD DIJETE, 2675 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan evo slike jednog super je ispalo ,ja bih samo,kad bih za sebe pravio,izvukao osigurač sa ploče i postavio ga na spoljni deo kućišta da mi je lakše da ga zamenim ako capne.Odvrneš poklopac i staviš nov. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StojkePN 9 Napisano Decembar 21, 2012 U prolazu, 9 postova Motocikl: HONDA CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da sam zeznuo pic. Obrisao sam postavke internog oscilatora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Decembar 21, 2012 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan uvek ga možeš razlemiti i staviti na šasiju u predviđeno kućište, stvar izbora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Decembar 22, 2012 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Da li i vama treperi dioda za normalno punjenje kada je u rezimu brzog punjenja i regeneracije?Kod mene se to desava i cuje se na ploci neki zvuk kao kad ukljucuje relej(cakce)???? Akumulator mi je los,na nekom dobrom nisam probao .Trafo i ventilator ne proizvode taj zvuk,a cuje se cim se upali dioda za nor.punjenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stexman 2 Napisano Decembar 23, 2012 U prolazu, 30 postova Lokacija: Novi Sad - okolina Motocikl: GSXR-750 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde stvarno da neko ostavi izgled plocica, OBE ako moze! U PDF formatu, bez silkscreen-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Decembar 23, 2012 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da pitam opet:Da li i vama treperi dioda za normalno punjenje kada je u rezimu brzog punjenja i regeneracije?Kod mene se to desava i cuje se na ploci neki zvuk kao kad ukljucuje relej(cakce)???? Akumulator mi je los,na nekom dobrom nisam probao .Trafo i ventilator ne proizvode taj zvuk,a cuje se to "kuckanje" se cim se upali dioda za nor.punjenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...