drumskalisica 8741 Napisano Decembar 18, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Eto, sad i ja videh ovo. Tacno, maska je moja , imam je jos uvek i prodaje se. Za velicinu fara cu morati prvo da je premerim, pa da ti javim ( u podrumu je - sutra ). Maska je nekad bila na nekom Kawasakiju 500 - 550, pa na mojoj Hondi. Ja sam u nju bio stavio far od Zastave, ali je bilo prostora da se stavi i veci ( cini mi se da je mogao lepo da legne od Wartburga ( stari tip - dvotaktni ). Maska je bila polomljena pa zakrpljena sa desne strane ( trebalo bi je izgitovati ) Pleksi nije originalan, ali uz malo truda ( git i farbanje ) moze izgledati sasvim pristojno . Za cenu - dogovoricemo se, nece biti puno . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Simic 134 Napisano Decembar 20, 2011 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS ADV 2012 Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Eto, sad i ja videh ovo. Tacno, maska je moja , imam je jos uvek i prodaje se. Za velicinu fara cu morati prvo da je premerim, pa da ti javim ( u podrumu je - sutra ). Maska je nekad bila na nekom Kawasakiju 500 - 550, pa na mojoj Hondi. Ja sam u nju bio stavio far od Zastave, ali je bilo prostora da se stavi i veci ( cini mi se da je mogao lepo da legne od Wartburga ( stari tip - dvotaktni ). Maska je bila polomljena pa zakrpljena sa desne strane ( trebalo bi je izgitovati ) Pleksi nije originalan, ali uz malo truda ( git i farbanje ) moze izgledati sasvim pristojno . Za cenu - dogovoricemo se, nece biti puno . Ok! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 20, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekog interesuje...mozda moze i na MZ :zbunjen: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/72866-prednja-maska/page__p__1165622__hl__prednja+maska__fromsearch__1#entry1165622 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctorr67 6 Napisano Decembar 20, 2011 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan imam 2 poluoklopa skinuta sa MZa 250 ETZ...ukoliko nekog zanima.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petko 13 Napisano Decembar 20, 2011 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: apatin Motocikl: VN 800 tomos Suzuki AN 125 MZ 250 race jawa 350 ts Prijavi odgovor kao problematičan imam 2 poluoklopa skinuta sa MZa 250 ETZ...ukoliko nekog zanima.... jel moze slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctorr67 6 Napisano Decembar 20, 2011 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan moćiće...samo da slikam, najpre tek sutra.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 629 Napisano Decembar 15, 2016 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima negde neko da proda ralicu za Mz etz250... ili da neko objasni kako da se napravi homemade nije problem...pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...