Laki TC 14 Napisano Mart 1, 2007 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam supertenere, u prvih par stotina kilometara sam se oduševio, promenio sam mu ulje, lepo radi, oèuvan je, možda me je polilo, ali uopšte ne troši puno, a ajèio sam ga pošteno, oko 6 litara pri baš raznovrsnoj vožnji, tako da to je to, slike kaèim èim sredim par sitnica koje planiram, smirio sam se sada, preguraæu sa ovim sezonu, sviða mi se... jedino ako baš... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Mart 1, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Laki! I vodis na prolece na kafu na Frusku goru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Mart 1, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Chestitke!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8557 Napisano Mart 1, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan i ja se pridruzujem cestitkama :pivo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Mart 1, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan èestitam na makini! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Mart 1, 2007 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Laki! I vodis na prolece na kafu na Frusku goru! da na ono mesto sa slika, što si video, joj šta ti je srbija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Mart 1, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Ivane ja mislim da te znam (ako se zoves Ivan). Sto se tice fruske gore pusti mi pm. Za voznju sam uvek tu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1588 Napisano Mart 1, 2007 Drug član, 804 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan dobar je motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Mart 1, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Chestitam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dino 8 Napisano Mart 2, 2007 U prolazu, 55 postova Lokacija: Bačka Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i nek je sa srecom! Ajde pa da se vidimo na Miseluku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Mart 2, 2007 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! A sad predlazem osnivanje jos jedne sekte... U poslednjih 7 dana kupljeno 2 komada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Mart 2, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Èestitam:) Tako treba! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Mart 2, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Mart 11, 2007 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan slike u liènoj galeriji, pa koga interesuje neka gleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Mart 11, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan sad bas gledam... lepo, lepo, ALI: imao si DR-a i uzeo ST :?: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejo 3 Napisano Mart 11, 2007 U prolazu, 38 postova Lokacija: Winterthur CH Prijavi odgovor kao problematičan sad bas gledam... lepo' date=' lepo, ALI: imao si DR-a i uzeo ST :?: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:[/quote'] Uz`o si mi rec iz usta :roll: U zdravlju da ga vozis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max 1 Napisano Mart 11, 2007 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Novi Becej Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo lep motor, neka Ti je sa srecom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...