Djole 11 Napisano Februar 11, 2010 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Potreban rezervoar za GSXR 750 oni matori 80 i neko godiste.Moze i neki ostecen samo da nije katastrofalan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rundika 1 Napisano Februar 11, 2010 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam,ali gadno slupan sa zadnje strane.JBG Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Februar 11, 2010 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Treba drugaru. Koliko je to gadno? Imas neku sliku? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rundika 1 Napisano Februar 11, 2010 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slike stizu sutra.OK? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Februar 11, 2010 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Ok. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rundika 1 Napisano Februar 12, 2010 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo slika rezervoara,ili onog sto je od njega ostalo:http://cdn.bjbikers.com/images/imported/WH/DRcMW_dscn3790.jpg/ http://cdn.bjbikers.com/images/imported/qX/txziP_dscn3789.jpg/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rundika 1 Napisano Februar 12, 2010 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://cdn.bjbikers.com/images/imported/aR/8wiSp_dscn3790.jpg/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Februar 12, 2010 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Uh,hvala,ali mnogo je los. Dakle i dalje trazimo rezervoar,Suzuki je '87. godiste Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Februar 13, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan To ti ja ispeglam cas posla. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Februar 13, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Za dobrog majstora to ispeglati nije problem..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Februar 13, 2010 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Ma verujem ja da nije problem.Ali da se plati rezervoar,da se plati majstor,postarine na tamo,na ovamo,farbanje.... A i nije za mene,ne pitam se ja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Februar 13, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Potreban rezervoar za GSXR 750 oni matori 80 i neko godiste.Moze i neki ostecen samo da nije katastrofalan. ??? Nije mi jasno sto si trazio onda....ili taj tvoj mozda trazi da mu neko pokloni rezervoar sredjen....??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Februar 13, 2010 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Pa pod ostecen a ne katastrofalan sam mislio na neki koji je cvrknut malo. Niko ne trazi da se pokloni rezervoar,jednostavno dat je oglas da se kupuje.NAdam se da ce da bude vise ponuda pa ce nesto da se probere. Sto si se ti nasao uvredjen i povredjen? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rundika 1 Napisano Februar 13, 2010 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu ti ga pokloniti,ne treba mi,samo mi zauzima mesta.A ti posalji za turu pica,bas da nije dzabe i da te ne bije maler. ;D ;D 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Februar 13, 2010 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan Imam rezervoar Boban je vic bio kod mene zna u kakvom je stanju i cenu pa ako jos uek hoce zimsku cenu neka se javi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Februar 13, 2010 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Koj' Boban? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Februar 13, 2010 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozovi 018/274-380 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Februar 13, 2010 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Pozvace te sutra ovaj drug kad svrati kod mene na kafu,pa se dogovarajte,da se ne igramo gluvih telefona ili evto ti njegov br pa mu pusti poruku 0649226139 Oliver (nema fixni) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Februar 13, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi se nude da ti pomognu a ti "mislio sam"...pa niko nije vidovit da zna koliko ostecen hoces..... Generalno bi trebao da bude sretan tvoj drug da ga je nasao jel se za to godiste teze nalazi.....nemogu samo da verujem koliko ste imali srece...a ti "ocu kakim, necu kakim"..... I zadnje nije nista katastrofalno kod nas sto moze da se sredi da bude tip-top.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Februar 13, 2010 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Drugar sredjuje taj motor nekome,znaci nije njegov.I razumljivo je da mu odgovara da rezervoar bude u sto boljem stanju da ne bi imao mnogo posla oko njega.Iz tog razloga i necu da prihvatim rezervoar na poklon jer bi bilo glupo da ga ja uzmem za dz,dam njemu a on ugradi nekom trecem (i da mu ga naplati i da mu ga ne naplati glupo je). E ovako,da bi izbegli nedoumice i nesporazume evo drugarovog broja pa ko ima neku ponudu neka mu pusti poruku. 0649226139 Oliver Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...