balkanlover70 690 Napisano Februar 11, 2010 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan poz svima.dali neko zna gde se moze nabaviti ili napraviti crah bar za TDM 850 '95.god? ovi originalni mi i nisu ostavili neki utisak........ ideje,slike,saveti-sve je dobrodoslo.hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 570 Napisano Februar 12, 2010 XXX, 475 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan I mene zanima isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6137 Napisano Februar 12, 2010 Svakom po zasluzi, 12442 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sad je u izradi jedan u Scubinoj Laboratoriji na Ledinama. Pošaljite mu PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Jul 28, 2010 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan ako nekog zanima crash bar za tdm ja ih pravim panovicvladimir@nadlanu.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kivuz 161 Napisano Jul 28, 2010 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 thunderbolt Prijavi odgovor kao problematičan Arakise jel to mislis na moj crash bar koji sam narucio pre 3 meseca, ili je Scuba ipak resio da odustane od tog krajnje zahtevnog poduhvata i predje na nesto drugo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6137 Napisano Jul 28, 2010 Svakom po zasluzi, 12442 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Eh, obraćaš se na pogrešnu adresu Podseti Scubu, možda je i napravio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kivuz 161 Napisano Jul 28, 2010 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 thunderbolt Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ja tebi nista zamerio nego znam da radite u istoj radionici, a isto tako znam da si upucen u pricu oko mog crash bar-a, mozda sad ne mozes da se setis Scubu sam dovoljno puta pokusao da podsetim, ali ne vredi...a i mislim da je red da on meni javi kad zavrsi sa poslom a ne ja njega da zovem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6137 Napisano Jul 28, 2010 Svakom po zasluzi, 12442 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si 100%. Dođeš na kafu i sok pa da vidimo o čemu se radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kivuz 161 Napisano Jul 28, 2010 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 thunderbolt Prijavi odgovor kao problematičan Hocu, hocu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Jul 28, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Video crash bar na Panchovom TDM-u i mogu reci da je prva liga! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Jul 28, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan ako nekog zanima crash bar za tdm ja ih pravim panovicvladimir@nadlanu.com Koliko kostaju i jel ima neka fotka da vidimo???? Mada ako Ugac kaze da je dobar, mislim ne sumnjam ja da nije dobar, nego cisto da vidimo kako izgleda.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Octobar 28, 2010 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako to izgleda made in laboratorija Mozda ce nekima izgledati cudno, pa cak i ruzno (kao meni dok su bili u izradi, ali kad su stavljeni ispali su kao borbeni ), ali stos je u tome da mi je idea bila da se sav udarac prenese na ram, a ne kao kod nekih ili ti svih koje sam vidjao, na agregat. Tako da je to i odradjeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Octobar 29, 2010 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan napravio sam ja mnogo bolji al nemam vremena da ga montiram toliko je efikasan da stiti i masinu i plastike.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6137 Napisano Octobar 30, 2010 Svakom po zasluzi, 12442 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Postavi sliku, da vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Octobar 31, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Nema veze što nije montiran. Postavi sliku da vidimo crash bar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Novembar 9, 2010 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan stevo, daj sliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Novembar 23, 2010 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan DAJTE SLIKE NEMO' DA SPAVATE!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano Novembar 23, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan evo slichne teme.. ja sam bio prezqadovoljan...skida se u kompletu sa dve tachke ,jednom sam ga preturio tdm nije ni mosetio pad a na prohromskim cevima jedva i ogrebotina...kada se opere tdm prohrom sija za sve pare i oklapa se sa linijom i bojom auspuha vishe nevozim tdm-a ali je mishljenje mnogih da mu je chuchnuo taman kako treba...da i da napomenem da na duzzim turama taman imam prostora da ispruzzim i ubacim noge i promenim tachke bola na strazznjici :care: evo vam broj sushe 0643627335 http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/55570-rollbar-za-tdm850/ sushe 0643627335 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Januar 1, 2011 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Koja je cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...