Deki ZeMuN 5 Napisano Februar 11, 2010 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan da li neko moze tacno da mi objasni sta je eloksiranje i gde i ko to radi????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Februar 11, 2010 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Radi jedna firma na izlazu iz StarePazove,sa desne strane,u nekim halama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Februar 12, 2010 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ako hožeš da ispadne kako treba, deo koji se eloksira mora biti ispoliran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Februar 12, 2010 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Koji deo si hteo da eloksiras i u koju boju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki ZeMuN 5 Napisano Februar 12, 2010 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan hteo sam zadnju viljusku od moje honde da eloksiram!!!!A jel eloksiranje mora da bude u boji ili???Meni treba da izgleda kao fabricki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Februar 12, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan moze ko fabrichki , to je svetlo siva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki ZeMuN 5 Napisano Februar 12, 2010 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan a jel moze neko da mi kaze,da li moram nesto posebno da pripremam viljusku pre eloksiranja ili ne,i neki primer za cenu bas me interesuje kako se to naplacuje????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano Februar 13, 2010 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan postoji neka firma koje se bavi tim stvarima u kajmakcalanskoj ulici na zvezdari.. ne znam tacno kako se zove i koji im je broj telefona, ali ako te ne mrzi, ti svrati do njih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Februar 14, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan firma se zove DES ali nisam siguran da rade eloxiranje telefon nemam poshto je blizu mene pa kad sam hteo neshto proshetam , mada je hromiranje 50din po decimetru kvadratnom a ovo bi trebalo da bude jeftinije dosta , probaj bolje Galvanotehnik Makenzijeva bb, Beograd, Vračar; Telefon: 011 244 6754; oni su radili a nalaze se u gradicu pejton , tj tu ostavish , a nose u shimanovce to je ustvari Boshnjachi , rade odlichno , sve zivo . priprema , pa peskiranje ako zelish hrapav izgled ili ako ocesh gladak mora da se ispolira , ali ako se polira mora da im se napomene da se odmasti , ima kiselina spec za to ... trebalo bi po defoltu da to rade ali ovi iz desa znaju da preskoche taj deo ... nadam se da sam pomogao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Septembar 20, 2010 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram ovu temu, aj da ozivimo ovu. Dakle, interesuje me eloksiranje, gde se moze uraditi? Pozvao sam ovaj broj koji je dao Dutchman i kazu da ne rade eloksiranje, google sam takodje pretrazio i nista nisam nasao. Ima li negde u BG ili okolina BG-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1832 Napisano Septembar 20, 2010 Zainteresovan, 714 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan odlicna eloksaza je u Valjevu-iz pravca Sapca levo na duple trake,posle km otprilike levo i u toj ulici je firma.Suvoborska 121/a,014 / 291 495 Dok sam radio u staroj firmi kod njih sam eloksirao aluminijum.Za pripremu-ispoliraj da nema riseva i ogrebotina,oni ce to svakako odmastiti jer sve ide u prvu kadu da se odmasti pa zatim u drugu na eloksazu i u trecu ispiranje.Boja koja tebi treba je pretpostavljam prirodna boja aluminijuma - to je sifra eloksaze "E0".Znaci gde god budes hteo da radis trazi u E0 da ti rade. Eloksazu radi i Alfina u Novoj Pazovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordje.Rad 274 Napisano Septembar 20, 2010 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: RF600+ Prijavi odgovor kao problematičan Aluminijum koji se eloksira mora da bude u "eloksal" kvalitetu, odnosno, homogen. Eloksiraju se ekstrudirani profili za aluminijumsku stolariju, ali ako nisu namenjeni eloksiranju već plastifikaciji, budu šareni. Zavareni spojevi koji imaju livenu strukturu biće sivi i odudaraće od ekstrudiranih delova. Naravno, pretpostavka je da s radi o dekorativnoj eloksaži, a ne zaštitnoj. Najjednostavnije i verovatno najjeftinije je da viljušku ofarbaš u srebrnu metalik boju, ili je plastificiraš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...