acim 765 Napisano Februar 13, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Vision Tour Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Februar 13, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Vision Arlen Ness Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Februar 14, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Acime , ja ne vidim ovaj drugi set slika , neznam kako drugi :( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6074 Napisano Februar 14, 2010 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidim Tour i Arlen Ness Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Februar 14, 2010 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Ni ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 14, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zadnjih deset godina vozim R-ove ne starije od dve godine u proseku,a bilo je i nekoliko novih i prosle godine kupim Harleya i totalno se navucem na easy rider pricu,da ni ja sam ne mogu da verujem. Ima smisla i u tome. A valjda sam i omatorio. A tek ja...Urke jesi li to TI. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Februar 14, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Acime , ja ne vidim ovaj drugi set slika , neznam kako drugi :( Sredio sam, onaj prethodni sajt očigledno ima neku zaštitu od linkovanja slika. U svakom slučaju, ova Arlen Ness verzija izgleda mnogo dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIBO 5 Napisano Februar 16, 2010 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan stize Victory u Srbiju... http://motorinfo.rs/magazin/2010/02/09/victory_u_srbiji/ Dragi čitaoci imamo jednu radosnu vest za Vas, radi se o tome da je naša zemlja postala bogatija sa još jednom markom motora. Američka marka Victory će se odsad moći kupiti i kod nas zahvaljujući V moto-u iz Beograda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan sviđa mi se ovaj 8-ball, samo mi prednji far odskače. a mislio sam da je urketu neko hakovao šifru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1948 Napisano Februar 18, 2010 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj, izgleda mora na kanal, da bi podmazao lanac! ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Februar 19, 2010 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Kolki skuter. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Februar 19, 2010 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj, izgleda mora na kanal, da bi podmazao lanac! ;D ;D ;D ;D ;D sreća nema lanac ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...