Hari 1 Napisano Februar 9, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan SUZUKI GSX-R 600 2001 godiste. Motor je u perfektnom stanju uradjen komplet servis (Lanac i lancanic DIDi, filteri, ulje......)Dobre gume DOT 08.Registrovan do marta 2011 na mom imenu.Presao 24000 Km.Moze neka zamena za nesto novije ili nesto sl...Sve ponude i dogovori na PP. CENA:4150 E TELEFON:064 61 82 460 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Februar 9, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Kume, gde je mesto za tablicu? Šalim se, lep motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Februar 9, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Tablica???Sta je to Salim se ovaj pod-rep sam pravio nedavno pa nisam jos smislio mesto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Februar 11, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Februar 11, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan simpatican auspuh meni se ipak najvise svidja sto komplet servis = lanac lancanici i ulje jesi menjao semeringe u viljusci skoro? ili ovo sto dizes na prednji nije isti motor? ps. cini mi se ima neku opremu, navedi sta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Februar 11, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ih menjao Skroz su ok Jeste diago sam ga jednom.Ali kada sam cuo sta sve razjebava odustao sam ne bacaju mi se bas pare Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Februar 17, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shandor 0 Napisano Februar 17, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: subotica Prijavi odgovor kao problematičan znam licno motor....extra je...retko dobro ocuvan motor.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Februar 17, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Nevezano za ovaj motor, da se vlasnik ne uvredi! Ali koliko sam uspeo da primetim, na ovom forumu je skoro svaki motor retko ochuvan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shandor 0 Napisano Februar 17, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: subotica Prijavi odgovor kao problematičan pa s obzirom na kakwe sam nailazio...onaj je upicanjenj max...vlasnik je teska picajzla...bez uvrede ali tako je! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Februar 17, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo zahtevam perfekciju i to je to Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Februar 19, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Evo novih slika bolje se vidi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Februar 19, 2010 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan motor u super stanju znam licno vlasnika ocuvan i pazen do perfekcije... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...