Djole 11 Napisano Februar 8, 2010 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem zapoceti projekat. U pitanju je NSU pretis 175,zapoceta je prerada u cafe racer i stalo se.Izgubio sam mu volju jer sam poprilicno krupan a on sitan pa kad sednem na njega izgleda kao da sam seo na bicikl E sad o motoru.MAsina je uradjena generalno pre par godina i tako stoji od tad,kurbla se redovno.Ram je od Jawe TS,rezervoar od DKW-a,predlje vile od MZ-a,zadnja je neka aluminijumska,tockovi su od Jawe.Znaci trebalo bi da se dovrsi,nijemnogo ostalo,da se nabaci paljenje na masinu (imam od CTX-a novo koje sam poceo da prepravljam za njega),da se dovrse sitnice oko rama i to bi trebalo da bude to.Ono sto nije na slikama a dajem uz motor:hromirani far,rucke,poluge kocnice i kvacila,prednje blatobran,mislim da imam neki zadnji,trebalo bi da imam stopku sa LED diodama ako je neko nije mak'o,novo paljenje od CTX-a sa preradjenim konusom za NSU-a...Motor ima papire i moze da se prenese bez problema.Godiste koliko se secam '57. Cena 300 evra,mozda bi mogla neka zamena uz skromnu doplatu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Februar 8, 2010 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Slucajno otvorio dve iste teme,slobodno ova moze da se izbrise Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...