ivkefjr 13 Napisano Februar 15, 2010 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd/Wien Motocikl: bio FJR Prijavi odgovor kao problematičan Ima vec tema NORDKAPP 2010, dakle Skandinavija od sredine Maja do pocetka svetskog prvenstva. Izvan tog termina, ko planira za Tirol nek se javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Echi-ZR 26 Napisano Februar 15, 2010 U prolazu, 97 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda CB450N pa Suzuki GSX400 a sad Kawasaki GPZ500S... Prijavi odgovor kao problematičan Ja planiram kada otopli da odem do Ralje, i do ''Kolibe preko puta'' na srneci gulas!!! A kasnije cemo da vidimo E to bi bila tura i za mene Ko zna mozda se i sretnemo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanP 3 Napisano Februar 16, 2010 In memoriam, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Duze ture koje su u planu, a videcemo dal' ce se ostvariti: 1. Posto moram sluzbeno u Cavtat krajem maja, ideja je sledeca: Bgd-Uzice-Visegrad-Trebinje-Cavtat-Budva-Podgorica-Berane-Kraljevo-Bgd 2. Sa devojkom (ne zna se jos datum, verovatno juni): Bgd-Sofija-Varna-Mamia-Bukurest-Sinaia-R.Valcea-Drobeta T.Severin (Djerdap)-Pozarevac-Bgd Za sada toliko..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranzr68 4 Napisano Februar 18, 2010 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kawasaki el-250 Prijavi odgovor kao problematičan Aman bre ljudi tek nam ukunuse vize a vi svi van drzave jel vozi neko ove godine po Srbiji recimo istocna Srbija a moze i da se produzi tura ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Februar 18, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa naravno! Cela Evropa ne vredi kao istocna Srbija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bozo 3 Napisano Februar 18, 2010 U prolazu, 40 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: SUZUKI V-STROM 1000 ; honda x8rs Prijavi odgovor kao problematičan Sa suprugom u prvoj polovini maja ovo : polazak iz Kraljeva-Visegrad - Sarajevo-spavanje Plitvice- skup Umag spavanje - Cortina -Villah-Celovec-Kranj spavanje - Kranjska Gora -Vrsic - Mangart -Kranj spavanje i nazad u domovinu.U avgustu Albanija -Grcka - Makedonija ali ruta jos nepoznata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stromer 5 Napisano Februar 18, 2010 U prolazu, 40 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: dl 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Plan je da sa zenom polovinom jula krenem za NordKapp, Svedska -Norveska obalom do gore, a povratak preko Finske i baltickih zemalja, Poljska, Ceska, Madjarska i kuci.Okvir nam je tri nedelje za ceo put,mozda malo napeto ali sta je tu je.Vec ga sanjam otvorenih ociju : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rođo 0 Napisano Februar 19, 2010 U prolazu, 13 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Evo i ja uskoro krečem na put točnije 07.03.2010 pravac Egipat. Dali ima netko u to vrjeme da isto ide prema Egiptu da se nađemo na putu bilo bi zabavnije.Ljep pozdrav svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Februar 19, 2010 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije zajebancija , koliko su ti tražili love za privremeni uvoz motora? MatijaK je hteo 2008-e da ide ali je (ako se dobro sećam) bila neka suluda cifra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rođo 0 Napisano Februar 19, 2010 U prolazu, 13 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan (Carnt de pase) znači kaucija da bi se sa motorom moglo uči je ravno 10.000,00 kuna a to je nekih 1.400€. Koja se u gotovini polaže u HAK-u. Dobro kauciju dobijem nazad ako vratim motor a ako mi motor maznu onda ništa od kaucije.Znači spavati idem samo kad mogu ruku (zgrliti) provuči kroz felgu.Ha...Haaa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Februar 19, 2010 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Dosta love, a za krađu ne moraš da se brineš, u Egiptu strašno vode računa o strancima i (u suštini) jako malo ima uličnog kriminala. Klopa je jeftina,tako da...Iskreno ti želim lep provod i slikaj što više da bi imali šta da gledamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Februar 19, 2010 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Hmm, avgust Beograd-Trebinje-Dubrovnik-Portoroz-Trst-Venecija-Ljubljana-Zagreb-N.Sad-Beograd, a izmedju ovog sigurno jos po neko mesto A finale je....Sve to Vespom od 150ccm. A do tad Srbija uzduz i popreko. VladaPUB je umro od smeha kad sam mu rekao za ovu turu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Februar 19, 2010 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan @ Rodjo... nije da pritiskam i nije da kazem da MORAS da napises pu=topis... nego MORASSSSS da izvestavas tokom puta recima i slikama... jesi razumeo? ;D Uhh ala ti zavidim. Ako ti nije problem otvori temu u putovanjima pa napisi za pocetak neki plan, rute, pripreme (za papire, gde kako kad koliko, za motor, za tebe,...), pa kasnije samo nastavi tamo Srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Februar 19, 2010 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan ni jednom niste organizovali neki odlazak na neku od okolnih staza,za nas koji volimo vise od turistickih voznji,malo se pozabavite i oko toga,pa na stazu se moze i enduo motociklom,ovo je samo moj predlog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6748 Napisano Februar 19, 2010 Ne silazi, 6574 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Hmm, avgust Beograd-Trebinje-Dubrovnik-Portoroz-Trst-Venecija-Ljubljana-Zagreb-N.Sad-Beograd, a izmedju ovog sigurno jos po neko mesto A finale je....Sve to Vespom od 150ccm. A do tad Srbija uzduz i popreko. VladaPUB je umro od smeha kad sam mu rekao za ovu turu Lepo ispregledaj sve pred polazak.Par sajli i kit za gume i ne boj se nista.Laganica 60-70,sa Vespom na kraj sveta i nazad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rođo 0 Napisano Februar 19, 2010 U prolazu, 13 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan @ Rodjo... nije da pritiskam i nije da kazem da MORAS da napises pu=topis... nego MORASSSSS da izvestavas tokom puta recima i slikama... jesi razumeo? ;D Uhh ala ti zavidim. Ako ti nije problem otvori temu u putovanjima pa napisi za pocetak neki plan, rute, pripreme (za papire, gde kako kad koliko, za motor, za tebe,...), pa kasnije samo nastavi tamo Srecno Da putopis ću napisati zapravo više će biti informativni putopis: gdije ima dobra klopa, cijene goriva, šta bi bilo zanimljivo pogledati, procedura ulaska u Siriju, Jordan i Egipat.Sve će biti dobro ako dođem do dolje ako mi konj ne umre več u Slavoskom-Brodu. Izvještaj sa puta će biti vjerovatno problem napisati? Neznam dali dolje svugdije ima kompjutera i interneta.Vjerovatno kad se vratim napisat ću sve što je važno i naravno puno slika. Vjerovatno ću ovih dana otvoriti novu temu sa planom puta, cijenom puta, šta sve nosim itd.... Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siny 139 Napisano Februar 20, 2010 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Modrica Prijavi odgovor kao problematičan Ove godine, Bože zdravlja, planiram put u Makedoniju (Ohrid), ali mi treba informacija ima li i kad je kod njih motorijada. Volio bih da i to "odradim". A u avgustu i septembru, Livno i nadam se Pula! Ajde sad nemojte da vas molim za informaciju o Ohridu. Makar da mi kažete kod koga se mogu raspitati! Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Februar 21, 2010 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Evo i ja uskoro krečem na put točnije 07.03.2010 pravac Egipat. Dali ima netko u to vrjeme da isto ide prema Egiptu da se nađemo na putu bilo bi zabavnije.Ljep pozdrav svima. Da ides dva meseca kasnije mozda bi se i videli. ;D Pogledaj ovaj sajt, ima kilometraze puteva koje dosta pomazu, ne treba se 100% pouzdati u njih, ali ce pomoci. Izvinjavam se za OT, zelim samo pomoci coveku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Februar 21, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ove godine, Bože zdravlja, planiram put u Makedoniju (Ohrid), ali mi treba informacija ima li i kad je kod njih motorijada. Volio bih da i to "odradim". A u avgustu i septembru, Livno i nadam se Pula! Ajde sad nemojte da vas molim za informaciju o Ohridu. Makar da mi kažete kod koga se mogu raspitati! Pozdrav! Kao prvo, sto se tice trase i smestaja. Imas dosta putopisa na forumu sa putovanja po Makedoniji. Mnogima je krajnja destinacija bio bas Ohrid. Takodje, skoro cvi putopisi iz Albanije su imali kao uvod posetu Ohridu. Prelistaj i naci ces sve potrebene informacije. Ako te zanimaju moto skupovi u Makedoniji, mislim da je dobro da se obradis recimo nasem clanu sa nick-om Makedonac, verujem da moze da ti da potrebne informacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Februar 24, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Siny ####### nadam se Pula! ako Pulu namjeravaš posjetiti jav mi se za svaku vrstu pomoci, u najmanju ruku otici cemo nešto poiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoTransalp 405 Napisano Februar 24, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice tekuce sezone u planu mi je dosta toga. Pored redovnih i bjb vikend voznji, pojedinih moto susreta, planiram malo ozbiljniji put kroz Europu putem slicnim kao na slici. Znaci Bosna, Hrvatska, Slovenija, Austrija, Alpi (Insbruck, Grossglokner,...) , Italija (Dolomiti), a u povratku putem pored Jadrana (Jadranska magistrala), Crna Gora, Bosna, Srbija. E sad, videcemo da li ce ispasti ceo krug ili cemo ga smanjiti.... sve zavisi od finasija Naravno detalje puta i obilaske turistickih lokacija u pojedinim zemljama cemo prouciti kad dodje vreme i kad kupim gps Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shelmi 2 Napisano Februar 24, 2010 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Pegaso Trail Prijavi odgovor kao problematičan Duze ture koje su u planu, a videcemo dal' ce se ostvariti: 1. Posto moram sluzbeno u Cavtat krajem maja, ideja je sledeca: Bgd-Uzice-Visegrad-Trebinje-Cavtat-Budva-Podgorica-Berane-Kraljevo-Bgd 2. Sa devojkom (ne zna se jos datum, verovatno juni): Bgd-Sofija-Varna-Mamia-Bukurest-Sinaia-R.Valcea-Drobeta T.Severin (Djerdap)-Pozarevac-Bgd Za sada toliko..... Ako ne moraš u Užice, vozi Beograd -Valjevo - Bajina Bašta - Kremna -Višegrad....Mnogo manje saobraćaja, lepše za vožnju, a i 50km kraće. Takođe za preporuku Podgorica - Nikšić - Foča. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirtika 65 Napisano Februar 24, 2010 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vise samac, ne zato sto zelim, nego prosto je to tako. Sa broda dolazim 24. marta, i imam dve nedelje na raspolaganju. Plan je da posetim zensku biker zurku negde oko Novog sada 27. 03, pa odatle za Sremsku mitrovicu, poseta rodbini, pa Kosjeric, kod prijatelja na dobru rakiju, ne obavezno na dan, dva. Posle negde po Srbiji, ali znam da cu se zaustaviti u Negotinu, spavanje nije problem, imam tamo kucu. Posle Djerdap, Beograd, aerodrom Nikola Tesla, Amsterdam, nazad na brod. Sa broda nazad 02.06., ali tada sam zauzet, 12.06. svadba u Velesu, znaci Ohrid i Kajmakcalan, ako bude vremena opet manastir Treskavec kod Prilepa. Opet aerodrom, Amsterdam, brod. Povratak 26.07. i verovatno po zeninoj zelji negde na more, koje mrzim! 11.08. opet na brod, a onda dolazak bez zene 22.09. opet na Hondicu, pa gde me put nanese. Tezak sam za putovanja u grupi, Stativ, fotoaparat, stalno stajem da nesto fotografisem, ali ako ima slicnih, rado bih podelio put! Pare nisu problem, para nema!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Caponord 48 Napisano Mart 3, 2010 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Katzdorf,Germany Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Evo plana za ovu sezonu, a nije teško ostvarljiv - 12.08. Beograd,Subotica,Budimpešta,Bratislava, Brno. Ako ima raspoloženih, bukiranje je u toku, očekivani trošak za tri dana je oko 250e po osobi plus karte za GP. 13.09. Beograd-Osjek-Pesc-Balaton očekivani trošak za tri dana je oko 250e po osobi plus karte za GP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano Mart 9, 2010 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan Moja Milka i ja planiramo (ako Bog da) u Avgustu odlazak do Rima. Itinerer bi bio: Beograd, Rogaška slatina, Vićenca, Pistoja, Rim. U povratku: Rim, Peruđa, San Marino, Rimini, Ravena, Venecija... U Raveni nemoj da propustis mirabilandiu (www.mirabilandia.it), stvarno vredi utrosenog dana....Ima i klipova na youtube-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...