Jump to content

Moto Zajednica

PLANIRANA PUTOVANJA U 2010.toj .

Recommended Posts

• U prolazu, 97 postova
  • Motocikl: Honda CB450N pa Suzuki GSX400 a sad Kawasaki GPZ500S...

Ja planiram kada otopli da odem do Ralje, i do ''Kolibe preko puta'' na srneci gulas!!! A kasnije cemo da vidimo  ;):D

E to bi bila tura i za mene :D Ko zna mozda se i sretnemo ;) ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• In memoriam, 88 postova

Duze ture koje su u planu, a videcemo dal' ce se ostvariti:

1. Posto moram sluzbeno u Cavtat krajem maja, ideja je sledeca:

Bgd-Uzice-Visegrad-Trebinje-Cavtat-Budva-Podgorica-Berane-Kraljevo-Bgd

2. Sa devojkom :) (ne zna se jos datum, verovatno juni):

Bgd-Sofija-Varna-Mamia-Bukurest-Sinaia-R.Valcea-Drobeta T.Severin (Djerdap)-Pozarevac-Bgd

Za sada toliko.....

• Svrati ponekad, 107 postova
  • Motocikl: kawasaki el-250

Aman bre ljudi tek nam ukunuse vize a vi svi van  drzave  jel vozi  neko ove godine po Srbiji recimo istocna Srbija a moze i da se produzi tura

)

• U prolazu, 40 postova
  • Motocikl: SUZUKI V-STROM 1000 ; honda x8rs

Sa suprugom u prvoj polovini maja ovo : polazak iz Kraljeva-Visegrad - Sarajevo-spavanje Plitvice- skup Umag spavanje -  Cortina -Villah-Celovec-Kranj spavanje - Kranjska Gora -Vrsic - Mangart -Kranj spavanje i nazad u domovinu.U avgustu  Albanija -Grcka - Makedonija  ali ruta jos nepoznata.

• U prolazu, 40 postova
  • Motocikl: dl 1000

Plan je da sa zenom polovinom jula krenem za NordKapp, Svedska -Norveska obalom do gore, a povratak preko Finske  i baltickih zemalja, Poljska, Ceska, Madjarska i kuci.Okvir nam je tri nedelje za ceo put,mozda malo napeto ali sta je tu je.Vec ga sanjam otvorenih ociju ::) ::)

• U prolazu, 13 postova

Pozdrav svima.

Evo i ja uskoro krečem na put točnije 07.03.2010 pravac Egipat. Dali ima netko u to vrjeme da isto ide prema Egiptu da se nađemo na putu bilo bi zabavnije.Ljep pozdrav svima.

• Nadrkani komšija, 1231 postova
  • Motocikl: Bandit 1200S

Ako nije zajebancija :), koliko su ti tražili love za privremeni uvoz motora? MatijaK je hteo 2008-e da ide ali je (ako se dobro sećam) bila neka suluda cifra.

• U prolazu, 13 postova

(Carnt de pase) znači kaucija da bi se sa motorom moglo uči je ravno 10.000,00 kuna a to je nekih 1.400€. Koja se u gotovini polaže u HAK-u. Dobro kauciju dobijem nazad ako vratim motor a ako mi motor maznu onda ništa od kaucije.Znači spavati idem samo kad mogu ruku  (zgrliti) provuči kroz felgu.Ha...Haaa...

• Nadrkani komšija, 1231 postova
  • Motocikl: Bandit 1200S

Dosta love, a za krađu ne moraš da se brineš, u Egiptu strašno vode računa o strancima i (u suštini) jako malo ima uličnog kriminala. Klopa je jeftina,tako da...Iskreno ti želim lep provod i slikaj što više da bi imali šta da gledamo.

• Security Consultant, 342 postova
  • Motocikl: Aprilja Pegaso

Hmm, avgust Beograd-Trebinje-Dubrovnik-Portoroz-Trst-Venecija-Ljubljana-Zagreb-N.Sad-Beograd, a izmedju ovog sigurno jos po neko mesto

A finale je....Sve to Vespom od 150ccm.

A  do tad Srbija uzduz i popreko.

VladaPUB je umro od smeha kad sam mu rekao za ovu turu

• Călător motocicleta, 2361 postova
  • Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :)

@ Rodjo... nije da pritiskam i nije da kazem da MORAS da napises pu=topis... nego MORASSSSS da izvestavas tokom puta recima i slikama... jesi razumeo?  ;D

Uhh ala ti zavidim.

Ako ti nije problem otvori temu u putovanjima pa napisi za pocetak neki plan, rute, pripreme (za papire, gde kako kad koliko, za motor, za tebe,...), pa kasnije samo nastavi tamo

Srecno

• Drug član, 1192 postova
  • Motocikl: R6

ni jednom niste organizovali neki odlazak na neku od okolnih staza,za nas koji volimo vise od turistickih voznji,malo se pozabavite i oko toga,pa na stazu se moze i enduo motociklom,ovo je samo moj predlog

• Ne silazi, 6574 postova
  • Motocikl: konzerviran

Hmm, avgust Beograd-Trebinje-Dubrovnik-Portoroz-Trst-Venecija-Ljubljana-Zagreb-N.Sad-Beograd, a izmedju ovog sigurno jos po neko mesto

A finale je....Sve to Vespom od 150ccm.

A  do tad Srbija uzduz i popreko.

VladaPUB je umro od smeha kad sam mu rekao za ovu turu

Lepo ispregledaj sve pred polazak.Par sajli i kit za gume i ne boj se nista.Laganica 60-70,sa Vespom na kraj sveta i nazad.

• U prolazu, 13 postova

@ Rodjo... nije da pritiskam i nije da kazem da MORAS da napises pu=topis... nego MORASSSSS da izvestavas tokom puta recima i slikama... jesi razumeo?  ;D

Uhh ala ti zavidim.

Ako ti nije problem otvori temu u putovanjima pa napisi za pocetak neki plan, rute, pripreme (za papire, gde kako kad koliko, za motor, za tebe,...), pa kasnije samo nastavi tamo

Srecno

Da putopis ću napisati zapravo više će biti informativni putopis: gdije ima dobra klopa, cijene goriva, šta bi bilo zanimljivo pogledati, procedura ulaska u Siriju, Jordan i Egipat.Sve će biti dobro ako dođem do dolje ako mi konj ne umre več u Slavoskom-Brodu.

Izvještaj sa puta će biti vjerovatno problem napisati? Neznam dali dolje svugdije ima kompjutera i interneta.Vjerovatno kad se vratim napisat ću sve što je važno i naravno puno slika.

Vjerovatno ću ovih dana otvoriti novu temu sa planom puta, cijenom puta, šta sve nosim itd....

Hvala!

• Svrati ponekad, 224 postova

Ove godine, Bože zdravlja, planiram put u Makedoniju (Ohrid), ali mi treba informacija ima li i kad je kod njih motorijada. Volio bih da i to "odradim". A u avgustu i septembru, Livno i nadam se Pula!

Ajde sad nemojte da vas molim za informaciju o Ohridu. Makar da mi kažete kod koga se mogu raspitati!

Pozdrav!

• Zainteresovan, 830 postova
  • Motocikl: XTZ 660 Ténéré

Pozdrav svima.

Evo i ja uskoro krečem na put točnije 07.03.2010 pravac Egipat. Dali ima netko u to vrjeme da isto ide prema Egiptu da se nađemo na putu bilo bi zabavnije.Ljep pozdrav svima.

Da ides dva meseca kasnije mozda bi se i videli.    ;D

Pogledaj ovaj  sajt, ima kilometraze puteva koje dosta pomazu, ne treba se 100% pouzdati u njih, ali ce pomoci.

Izvinjavam se za OT, zelim samo pomoci coveku. ;)

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Ove godine, Bože zdravlja, planiram put u Makedoniju (Ohrid), ali mi treba informacija ima li i kad je kod njih motorijada. Volio bih da i to "odradim". A u avgustu i septembru, Livno i nadam se Pula!

Ajde sad nemojte da vas molim za informaciju o Ohridu. Makar da mi kažete kod koga se mogu raspitati!

Pozdrav!

Kao prvo, sto se tice trase i smestaja. Imas dosta putopisa na forumu sa putovanja po Makedoniji. Mnogima je krajnja destinacija bio bas Ohrid. Takodje, skoro cvi putopisi iz Albanije su imali kao uvod posetu Ohridu. Prelistaj i naci ces sve potrebene informacije.

Ako te zanimaju moto skupovi u Makedoniji, mislim da je dobro da se obradis recimo nasem clanu sa nick-om Makedonac, verujem da moze da ti da potrebne informacije.

• Svrati ponekad, 398 postova
  • Motocikl: Honda Transalp 600V

Sto se tice tekuce sezone u planu mi je dosta toga. Pored redovnih i bjb vikend voznji, pojedinih moto susreta, planiram malo ozbiljniji put kroz Europu putem slicnim kao na slici. Znaci Bosna, Hrvatska, Slovenija, Austrija, Alpi (Insbruck, Grossglokner,...) , Italija (Dolomiti), a u povratku putem pored Jadrana (Jadranska magistrala), Crna Gora, Bosna, Srbija. E sad, videcemo da li ce ispasti ceo krug ili cemo ga smanjiti.... sve zavisi od finasija ;) Naravno detalje puta i obilaske turistickih lokacija u pojedinim zemljama cemo prouciti kad dodje vreme i kad kupim gps  :)

post-7401-12879066100026_thumb.gif

• U prolazu, 6 postova
  • Motocikl: Aprilia Pegaso Trail

Duze ture koje su u planu, a videcemo dal' ce se ostvariti:

1. Posto moram sluzbeno u Cavtat krajem maja, ideja je sledeca:

Bgd-Uzice-Visegrad-Trebinje-Cavtat-Budva-Podgorica-Berane-Kraljevo-Bgd

2. Sa devojkom :) (ne zna se jos datum, verovatno juni):

Bgd-Sofija-Varna-Mamia-Bukurest-Sinaia-R.Valcea-Drobeta T.Severin (Djerdap)-Pozarevac-Bgd

Za sada toliko.....

Ako ne moraš u Užice, vozi Beograd -Valjevo - Bajina Bašta - Kremna -Višegrad....Mnogo manje saobraćaja, lepše za vožnju, a i 50km kraće.

Takođe za preporuku Podgorica - Nikšić - Foča.

• Svrati ponekad, 152 postova
  • Motocikl: Transalp

Ja sam vise samac, ne zato sto zelim, nego prosto je to tako.

Sa broda dolazim 24. marta, i imam dve nedelje na raspolaganju.

Plan je da posetim zensku biker zurku negde oko Novog sada 27. 03, pa odatle za Sremsku mitrovicu, poseta rodbini, pa Kosjeric, kod prijatelja na dobru rakiju, ne obavezno na dan, dva.

Posle negde po Srbiji, ali znam da cu se zaustaviti u Negotinu, spavanje nije problem, imam tamo kucu.

Posle Djerdap, Beograd, aerodrom Nikola Tesla, Amsterdam, nazad na brod.

Sa broda nazad 02.06., ali tada sam zauzet, 12.06. svadba u Velesu, znaci Ohrid i Kajmakcalan, ako bude vremena opet manastir Treskavec kod Prilepa. Opet aerodrom, Amsterdam, brod.

Povratak 26.07. i verovatno po zeninoj zelji negde na more, koje mrzim!

11.08. opet na brod, a onda dolazak bez zene 22.09. opet na Hondicu, pa gde me put nanese.

Tezak sam za putovanja u grupi, Stativ, fotoaparat, stalno stajem da nesto fotografisem, ali ako ima slicnih, rado bih podelio put!

Pare nisu problem, para nema!!!!

;)

• Svrati ponekad, 101 postova
  • Motocikl: BMW R 1200 RT

Evo plana za ovu sezonu, a nije teško ostvarljiv -

12.08. Beograd,Subotica,Budimpešta,Bratislava, Brno. Ako ima raspoloženih, bukiranje je u toku, očekivani trošak za tri dana je oko 250e po osobi plus karte za GP.

13.09. Beograd-Osjek-Pesc-Balaton očekivani trošak za tri dana je oko 250e po osobi plus karte za GP.

• Svrati ponekad, 272 postova
  • Motocikl: trenutno bez

Moja Milka i ja planiramo (ako Bog da) u Avgustu odlazak do Rima. Itinerer bi bio:

Beograd, Rogaška slatina, Vićenca, Pistoja, Rim. U povratku: Rim, Peruđa, San Marino, Rimini, Ravena, Venecija...

U Raveni nemoj da propustis mirabilandiu (www.mirabilandia.it), stvarno vredi utrosenog dana....Ima i klipova na youtube-u ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja