prestige 86 Napisano Februar 5, 2010 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki GXS600F Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko može da nam pomogne? Supruga i ja smo planirali da krajem Maja odemo 10 dana na putovanje sa sledećom Maršutom:Kragujevac, Zagreb, Maslenica, Split, Dubrovnik, H Novi, Tivat , Podgorica, Kragujevac.Nosimo i kamp opremu, pa pošto smo malo stariji (58 i 55g), želja nam je da do detalja isplaniramo dane putovanja i prenoćišta. Zato molim sve one koji znaju raspored pristojnih kampova na Jadranu ili neki od sajtova koji sadrže nakakav pregled, da nam daju te iformacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Februar 6, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=15794.0 Sve je ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prestige 86 Napisano Februar 8, 2010 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki GXS600F Prijavi odgovor kao problematičan Hvala najlepse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Februar 8, 2010 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Evo, kao pomoc, jer ne vidim da su kampovi u Crnoj Gori obiljezeni... Imate odlican kamp Crvena glavica pored Svetog Stefana, zatim i na Utjehi izmedju Bara i Ulcinja, a na sjeveru imate kampove uglavnom pored rijeke Tare... Nadam se da sam bio od pomoci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Suzin 0 Napisano Februar 9, 2010 U prolazu, 5 postova Lokacija: Banja Koviljaca Prijavi odgovor kao problematičan Imas i jedan sajt gde mozes dobiti imformacije i od samih motorista koji se nude gratis prenociste. http://motohost.org/ samo se moras registrovati da bi ga posetio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan888. 0 Napisano Februar 9, 2010 U prolazu, 18 postova Lokacija: Budva Prijavi odgovor kao problematičan imas i u becice kamp! poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prestige 86 Napisano Februar 10, 2010 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki GXS600F Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolege puno ste mi pomogli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Februar 10, 2010 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Ima i kod Herceg Novog , u Zelenikama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Februar 19, 2010 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Moja preporuka je svakako Adriatic camp kod Primostena www.camp-adriatic.hr . Sibensko more je po meni najljepsi dio Jadrana a kamp je extra,bio sam par puta. Ako se odlucite za njega,necete zazaliti,naravno ako vam se uklapa u kilomtrazu...za odmore,spavanje i prenociste... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghibli 22 Napisano Mart 13, 2010 U prolazu, 82 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1150GS ABS Prijavi odgovor kao problematičan U Vodicama kod Šibenika ima Moto Kamp kojeg vodi stari bajker Krešo ili kako ga svi poznaju Talični. Ako vas put povede do Šibenika neče vam bit žao ako svratite do njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...