stefgi 21 Napisano Februar 6, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi. Resio sam malo da se ponovim sa kacigom ili bolje receno osamostalim jer sam integralku delio sa ocem. Vozim Trandzu i VFR-a. TA svaki dan a VFR redje. Izbor je pao na dve kacige pri sledecim uslovima: - enduro voznja - brzina retko preko 140 150 kmh - da bude tiha - kvalitetna - da mi ne duva odozdo zbog uspravnijeg sedenja - i da ima neke veze sa crvenom bojom (esteta sam sta cu ) - i naravno cena do 200e Prva je HJC FG 15 Elbowz II a druga je AGV K4 Vyrus red obe su 160e Mislim da su cene povoljne jer su kacige na popustima. Svaki predlog dobro dosao cak i ako je u pitanju savet da sacekam sajam ili da odem u inostranstvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Februar 6, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan HJC Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano Februar 6, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan HJC Razlog objasnjenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5345 Napisano Februar 6, 2010 Integrisan, 13034 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa zbog Spiesa! Meni se sviđaju jer nemaju spušten "podbradak" kao skoro sve moderne kacige! A o razlici u kvalitetu... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano Februar 6, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan Razlika u kvalitetu u korist koje kacige? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan1979 22 Napisano Februar 6, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Banovci Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi FG 15 i neces zazaliti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan1979 22 Napisano Februar 6, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Banovci Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan ta FG 15 sto si je video za 160 e je verovatno XS ( 54-56 ), ako si gledao u Guevari. Ja je uzeo, ali sam morao da je vratim posto me je bila previse mala.... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Februar 7, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan HJC Razlog objasnjenje? Jednostavno mislim da je kvalitetnija, mrsko mi sada da ti pisem elaborat... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Februar 7, 2010 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan HJC Mislim da je taj K4 jako loše kotiran na uporednim testovima (uloženo-dobijeno), al' nisam 100% siguran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano Februar 7, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan ta FG 15 sto si je video za 160 e je verovatno XS ( 54-56 ), ako si gledao u Guevari. Ja je uzeo, ali sam morao da je vratim posto me je bila previse mala.... :-\ Na tu u gevari sam mislio ali nisam pitao za velicinu. Meni treba L tako da to debelo otpada. HJC Mislim da je taj K4 jako loše kotiran na uporednim testovima (uloženo-dobijeno), al' nisam 100% siguran. Ni ovaj slucaj mi se ne dopada. Imaju i K3, da li je tu mozda bolja situacija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Februar 7, 2010 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost nema je u L velicini, ima XL. Jednostavno idi pa pogledaj AGV, a onda dodji da vidis i FG-15. Mislim da ce ti sve biti jasno Jednostavno je ogromna razlika u kvalitetu u korist FG-15. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano Februar 7, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan VIdeo sam agv i stavio na glavu...nisam nesto odusevljen mada ja stvarno nemam iskustva sa kacigama pa da mogu da kazem. Imam marushinku koja mi je dobra ali ja i ne znam za drugu. Meni ona nit duva nit se dernja al isto tako nemaju vise da se kupe. Tu fg nisam probao ali vidim da je u osnovnoj verziji 260e sto premasuje moj budzet. Da li imas neku drugu ideju ili jos bolje da li moze da se naruci ova Ben Spies? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Februar 7, 2010 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan FG15 je udobna, lepo se oblikuje glavi, ali zastita od vetra je losa.Plitka je, zato ... Inace joj nista ne fali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano Februar 7, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan FG15 je udobna, lepo se oblikuje glavi, ali zastita od vetra je losa.Plitka je, zato ... Inace joj nista ne fali. Znaci da je bucna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanboka 3 Napisano Februar 7, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Prijavi odgovor kao problematičan fg15 definitivno, nije bucna jer je testirana u tunelu i jako dobro je uradjena, cena joj se krece od 230 do 280 u zavisnosti od boje, a otidji do guevare i vidi sta imaju od velicina pa ces onda i znati da li da racunas na nju ili ne, ali svakako pogledaj onda jos neku kacigu kod njih ali nikako ne stavljaj arai na glavu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale 135 Napisano Februar 9, 2010 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Brat bratu AGV mi mnogo lepša Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Februar 10, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Brat bratu AGV mi mnogo lepša A HJC kvalitetnija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanboka 3 Napisano Februar 10, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Prijavi odgovor kao problematičan Brat bratu AGV mi mnogo lepša jel ovo dizajner iz tebe govori ili ..... sto imaju ljudi potrebu da kazu nesto a da to nije nista pametno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 10, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam FG14 i prehepi sam sa njom... jedna od stavki koja mi fali je pinlock ready koji postoji na FG15 tako da sa pinlockom nema magljenja sto cini ovu kacigu po meni vrlo korektnom kupovinom pogotovo sto je fiberglas a ne poliuretan (plastika)... za ovu drugu pojma neznam kakva je pa glupo da pricam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dukaduledudica 0 Napisano Februar 10, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam pred istom dilemom kao i ti-dobra kaciga do 200e,hm....? Sto se igleda ticeAGV,sto se kvaliteta tice...hm... A da prosiris malo izbor? Ima li HJC suncani vizir? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 10, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ima 3.000 dinara ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dukaduledudica 0 Napisano Februar 10, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan e sad je dilema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 10, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan da napravim trilemu... posto su ovi u Louisu poludeli sa nekim popustima zasto ne npr. Marushin 778 Tiger (sad je iskocio Tiger 2 pa valjda rasprodaju) http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=150&wgr=837&list_total=178&anzeige=0&page=0&artnr_gr=50482 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draza84 336 Napisano Februar 10, 2010 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro će sajam, pa ćeš imati priliku da ih sve probaš na jednom mestu. Možda bude i neki popust (mada sumnjam), a i ako ne bude, bar ćeš znati koju veličinu da naručiš iz luisa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano Februar 11, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan Otisao sam do Gevare i probao skoro sve hjc kacige gde mi je fg15 ali Ben Spies verzija, cucnula ko dupe na nosu. Doduse M velicina za koju sam ja skeptican(pre bih malo vecu). Ostale nisu mi legle. FG15 u M velicini nisu imali pa nisam mogao da probam. BTW po prici prodavca....FG15 i FG15 Ben Spies su nebo i zemlja. Skoro pa druga kaciga. Iskreno ima dosta stvari i detalja koja nema fg15 a kaze prodavac da je i od novijeg materijala koji je tek ubacen u proizvodnju. Cini mi se laksa i udobnija od obicne fg15. Uzeo bih je na keca da nije cifra 350 ili 370 evra. fg15 definitivno, nije bucna jer je testirana u tunelu i jako dobro je uradjena, cena joj se krece od 230 do 280 u zavisnosti od boje, a otidji do guevare i vidi sta imaju od velicina pa ces onda i znati da li da racunas na nju ili ne, ali svakako pogledaj onda jos neku kacigu kod njih ali nikako ne stavljaj arai na glavu dzabe prijatelju...povuklo me. Ja se iskreno ne razumem u marke kaciga ali sam cuo od dosta ljudi da je ARAI kao top medju kacigama. Ja i bez tog saznanja sam probao arai chaser koja ne izgleda nista posebno,unutrasnost takodje prosecna ali UDOBNOST....pa kao da nemam nista na glavi. ALI 500jevreja...odakle? da napravim trilemu... posto su ovi u Louisu poludeli sa nekim popustima zasto ne npr. Marushin 778 Tiger (sad je iskocio Tiger 2 pa valjda rasprodaju) http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=150&wgr=837&list_total=178&anzeige=0&page=0&artnr_gr=50482 Imam vec Marushin i uzeo bih sada neku drugu za promenu...ne kazem da je losa ali mislim da hocu visu klasu kaciga. I sta cemo sada ljudi? Agv otpade,fg preskup.....dalje? Boze sto mi ne dade sposobnost da kradem i da ne razmisljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...