Jump to content

Moto Zajednica

imam jedno pitanje...

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 100 postova

zanima me ako neko zna sta bi se (koliko) na 4t motoru od 125 kubika (npr qingqi 125 sm) dobilo stavljanjem otvorenog izduva,k&n filtera,busenjem karburatora i usisa/izduva? hvala unapred

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1399 postova
  • Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014

Slazem se sa prontom. Jedan konj gore dole skoro da se i ne primeti. Samo ce ti se potrosnja povecati i smanjiti dugutrajnost agregata. Bolje pogledaj 200tku.

a jbg nemogu 200-tku jer neam godina dovoljno,iako ona ima 200 kubika i 15ks neki kazu da moze neki kazu da ne...a jel znate koja je max brzina tog motora (125)? 

• Drug član, 1030 postova
  • Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999

Stavi mu neki protocni izduv da zvuci muski , masinu ne diraj jer nece dugo . I kao sto ti ostali predlazu menjaj mu prenos da bi bolje vuko .

Nemoj da se ljutis ali bolje da se igras sa snagom nego brzimon motora . Vidis sta se danas sve desava .Menjaj mu prenos i srecno .

• Drug član, 1558 postova
  • Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500

zanima me ako neko zna sta bi se (koliko) na 4t motoru od 125 kubika (npr qingqi 125 sm) dobilo stavljanjem otvorenog izduva,k&n filtera,busenjem karburatora i usisa/izduva? hvala unapred

Ako ima euro 3 budalastinu na izduvu, slobodno mu skini... ;) Ja sam na mom starom sokocalu(200cc)  izbusio auspuh srafcigerom, dobio je tako dobar zvuk, da sam se odusevio, i svi koji su ga culi... ;D ;D ;D Karburator ne diraj, neces ga nikad vise nastelovati, a trosice ko auto... >:(

K&N filter je u svakom slucaju korisna stvar, ako nista zbog lakseg odrzavanja... ;) E, sad, sto rekose prenosa...Veci prednji, ili manji zadnji lancanik, ili i jedno i drugo ti daje veci max brzinu i manje vibracije na 80-90kmh, ali zato nece biti startan... :( Naravno, vazi i obrnuto, manji prednji, ili veci zadnji lancanik ce ti dati mogucnost da se penjes uz drvece ;D ;D ;D, ali neces moci preko 70-80kmh... ;) Pa ti vidi sta hoces... ;)

• Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500

znaci sve u svemu dobicu ugl. na zvuku sa izduvom i k&n-om valjda ce moci preko 100 da ide  :)

Ako nisi tazak preko 80-ak kila trebalo bi i da moze i 110-120kmh... ;)

znaci sve u svemu dobicu ugl. na zvuku sa izduvom i k&n-om valjda ce moci preko 100 da ide  :)

Ako nisi tazak preko 80-ak kila trebalo bi i da moze i 110-120kmh... ;)

haha,pa tama imam 75 kg  ;D

I 110-120kmh je vrlo brzo... ;)

• Svrati ponekad, 259 postova
  • Motocikl: Honda VFR 800FI

Karburator ne diraj nikako, kao sto neko rece ako ga rastelujes, neces ga nikad vise nastelovati. Ja sam isto imao problema sa kineskim skuterom kad sam cackao karburator....

• Zainteresovan, 622 postova
  • Motocikl: SV 650

Pa moj speed moze 100 da izvuce. Jeste da mu treba 100 godina ali moze da izvuce kad nema ceonog vetra i kad je ravno. A ako hoces nesto jace, skupi pare na 250cc.

Pa moj speed moze 100 da izvuce. Jeste da mu treba 100 godina ali moze da izvuce kad nema ceonog vetra i kad je ravno. A ako hoces nesto jace, skupi pare na 250cc.

kao sto sam vec rekao nisu pare problem,vec godine...

• Svrati ponekad, 258 postova
  • Motocikl: Kawasaki zx6r 2007

neke sitne prepravke uzmi u obzir a sto se tice ozbiljnijeg friziranja...mani se jer ces da mu prepolovis vek trajanja a i dzep to tesko trpi :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja