milan_ns 2 Napisano Februar 4, 2010 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan zanima me ako neko zna sta bi se (koliko) na 4t motoru od 125 kubika (npr qingqi 125 sm) dobilo stavljanjem otvorenog izduva,k&n filtera,busenjem karburatora i usisa/izduva? hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6811 Napisano Februar 4, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi sve te intervencije doprinele preranoj smrti agregata. Performance=$$$$$$$$ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Februar 4, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa prontom. Jedan konj gore dole skoro da se i ne primeti. Samo ce ti se potrosnja povecati i smanjiti dugutrajnost agregata. Bolje pogledaj 200tku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 4, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan dobila bi se promaja u dzepu bolje se igraj sa prenosom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_ns 2 Napisano Februar 4, 2010 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan a jbg nemogu 200-tku jer neam godina dovoljno,iako ona ima 200 kubika i 15ks neki kazu da moze neki kazu da ne...a jel znate koja je max brzina tog motora (125)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Februar 4, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Stavi mu neki protocni izduv da zvuci muski , masinu ne diraj jer nece dugo . I kao sto ti ostali predlazu menjaj mu prenos da bi bolje vuko . Nemoj da se ljutis ali bolje da se igras sa snagom nego brzimon motora . Vidis sta se danas sve desava .Menjaj mu prenos i srecno . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dalibor92 1 Napisano Februar 4, 2010 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da tesko moze preko 100.... Ali vise ti i ne treba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Februar 4, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan zanima me ako neko zna sta bi se (koliko) na 4t motoru od 125 kubika (npr qingqi 125 sm) dobilo stavljanjem otvorenog izduva,k&n filtera,busenjem karburatora i usisa/izduva? hvala unapred Ako ima euro 3 budalastinu na izduvu, slobodno mu skini... Ja sam na mom starom sokocalu(200cc) izbusio auspuh srafcigerom, dobio je tako dobar zvuk, da sam se odusevio, i svi koji su ga culi... ;D ;D ;D Karburator ne diraj, neces ga nikad vise nastelovati, a trosice ko auto... K&N filter je u svakom slucaju korisna stvar, ako nista zbog lakseg odrzavanja... E, sad, sto rekose prenosa...Veci prednji, ili manji zadnji lancanik, ili i jedno i drugo ti daje veci max brzinu i manje vibracije na 80-90kmh, ali zato nece biti startan... Naravno, vazi i obrnuto, manji prednji, ili veci zadnji lancanik ce ti dati mogucnost da se penjes uz drvece ;D ;D ;D, ali neces moci preko 70-80kmh... Pa ti vidi sta hoces... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_ns 2 Napisano Februar 5, 2010 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan znaci sve u svemu dobicu ugl. na zvuku sa izduvom i k&n-om valjda ce moci preko 100 da ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Februar 5, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan znaci sve u svemu dobicu ugl. na zvuku sa izduvom i k&n-om valjda ce moci preko 100 da ide Ako nisi tazak preko 80-ak kila trebalo bi i da moze i 110-120kmh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_ns 2 Napisano Februar 5, 2010 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan znaci sve u svemu dobicu ugl. na zvuku sa izduvom i k&n-om valjda ce moci preko 100 da ide Ako nisi tazak preko 80-ak kila trebalo bi i da moze i 110-120kmh... haha,pa tama imam 75 kg ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Februar 5, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan I 110-120kmh je vrlo brzo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_ns 2 Napisano Februar 5, 2010 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan pa nije lose al pitanje je oce ici toliko ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radoica 15 Napisano Februar 8, 2010 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800FI Prijavi odgovor kao problematičan Karburator ne diraj nikako, kao sto neko rece ako ga rastelujes, neces ga nikad vise nastelovati. Ja sam isto imao problema sa kineskim skuterom kad sam cackao karburator.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dalibor92 1 Napisano Februar 8, 2010 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih ja na Kinezu nista dirao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Februar 8, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa moj speed moze 100 da izvuce. Jeste da mu treba 100 godina ali moze da izvuce kad nema ceonog vetra i kad je ravno. A ako hoces nesto jace, skupi pare na 250cc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_ns 2 Napisano Februar 8, 2010 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pa moj speed moze 100 da izvuce. Jeste da mu treba 100 godina ali moze da izvuce kad nema ceonog vetra i kad je ravno. A ako hoces nesto jace, skupi pare na 250cc. kao sto sam vec rekao nisu pare problem,vec godine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dalibor92 1 Napisano Februar 8, 2010 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene obrnuto ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Februar 8, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan A sta ce nekom ko ima 15-16 god motor koji ide preko 100km/h? Ja se potpuno slazem sa novim kategorijama,i treba da budu stroge kontrole. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radoica 15 Napisano Februar 9, 2010 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800FI Prijavi odgovor kao problematičan I slazem se i ne. Nije fora u motoru nego u glavi i roditeljskom vaspitanju! Sorry za off! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_ns 2 Napisano Februar 9, 2010 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan pa slazem se naravno al ipak bih voleo da imam motor koji moze vise da ga cepnem malo ponekad ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Februar 9, 2010 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan neke sitne prepravke uzmi u obzir a sto se tice ozbiljnijeg friziranja...mani se jer ces da mu prepolovis vek trajanja a i dzep to tesko trpi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...