veve 180 Napisano Februar 12, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan evo nekih testova od danas sa novim aparatom Prva prodavnica gde smo kupovali procesore za nove kompjutere: Ispred Prodavnice: U prodavnici za maticne ploce: mada vise sam se zezao danas sa snimanjem filmova sa ovim fotoaparatom...neverovatne rezultate daje u FUL HD rezoluciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Februar 12, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju Veve, Ovaj vojni avion nije iz serije F-ova vec je to francuski Mirage (miraz)............ Slike su sjajne.................samo nastavi. Pozdrav .............iz Afrike. Gresis Marokanac prijatelju ovo jeste iz serije F-ova F - FIGHTER @Veve- daj neke slike sa novim aparatom !!! @MArokanas... u pravu si.. sada mi je drugar rekao da je to Mirage 2000C Kobra baci pogled i na google Mirage je to Mirage je marka aviona, ali mu je namena F, sto znaci lovac, tacnije on je lovac - bombarder ! I nemojte uopste pokusavati da se ubedjujete samnom jer je vazduhoplovstvo moja struka. @veve - slike su extra, izvini za off, morao sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano Februar 12, 2010 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan @ veve volimo mi i filmić pogledati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Februar 12, 2010 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan I mandarine imaju ruzan ukus, ja sam se skoro zeznuo i kupio 3kg misleci da su pomorandze. Kiselo i gorko, osusio sam se dok sam ih pojeo. nema bacanja...aaa ;D ;D ;nismo mi grci, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
picoda 242 Napisano Februar 13, 2010 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Trogir - Dalmacija Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna tema, odlicne slike. Da se i ja upisem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanP 3 Napisano Februar 13, 2010 In memoriam, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I mandarine imaju ruzan ukus, ja sam se skoro zeznuo i kupio 3kg misleci da su pomorandze. Kiselo i gorko, osusio sam se dok sam ih pojeo. nema bacanja...aaa ;D ;D ;nismo mi grci, he he he ;D ..... a jel ste probali da ih oljustite ;D ;D ;D @ Veve Nadam se da je dole mloooogo lepse vreme nego ovde. Bravo za voznju Bgd - Atina ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Februar 13, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan evo jos malo testova.... isli smo jutros do pekare.... imaju odlicne stvari tamo..... kupili nesto peciva i otisli u prirodu da doruckujemo: u cetvrtak idmeo poslovno na neko od ostrva.. tamo cemo i da prenocimo... ocekujem odlicne fotografije... pozdravljam vas sve... e da, video stize uskoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Februar 13, 2010 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Jooooj kako je toplo tamo i nema snega! extra fotke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Februar 14, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan nema snega ali je kisovito uglavnom... toplo jeste ali nije to to dok se sve kockice ne poklope... evo, danas sam se skuterom provozao po okolini il malo dalje po gradu i napravio nekoliko fotografija.... evo Atine u slici... voleo bih da vam kazem nesto vise o detaljima i mestima koja su na fotografijama, ali sve sto znam jeste da zivim ( i vecina fotografija je odatle) u naselju znavnom Papagou.. ostale sam fotkao malo dalje odavne prema centru Atine.... tako da dvo slicica bez objasnjenja: ova ckrvica je u fazi renoviranja: neki spomenik toliko za danas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Februar 14, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Sta rece,koja ti je ovo kanta od digitalca? ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Februar 14, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan he, he ... Canon 7D, objektiv Canon 10-22mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Februar 14, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Fin ti taj "prosumer" aparatic ;D btw:ako mozes,kad stignes,ovu sliku sa crkvicom,pusti na mejl da bidne wallpaper PS:nisi valjda AsRock maticne kupio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Februar 15, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan Pozz.. Danas je u Grckoj bio Cisti Ponedeljak... Danas se ne jede meso, pustaju se zmajevi i ide se u goste na rucak.... bar sam ja isao u goste na rucak.. Skampi na zaru Joj, zamislite da zivite ovde.... Toliko za danas pozzzzzzzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIKA-Viktorija 33 Napisano Februar 15, 2010 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Kneževac-Beograd Motocikl: zx400r ninja Prijavi odgovor kao problematičan ma ovaj beli audi je totalno bezveze, viri mu žička dole, zakačiće se za neku šahtu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deyan76 0 Napisano Februar 15, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast za slike :) kada porastem i ja cu da slikam tako ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Kazes ponedeljkom pustaju zmajeve, a kojim danom pustaju vetrove ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan BRAVO M A J S T O R E ! ! ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zrica 0 Napisano Februar 16, 2010 U prolazu, 6 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan DRUG, ja sam ovim tvojim putovanjem odusevljena, pa cu najverovatnije u maju i pocetkom juna ponoviti sve ovo tvoje sa svojim Bambusom! Malo cu uzivati kao sto si i ti sigurno!? POZDRAV IZ CACKA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6434 Napisano Februar 17, 2010 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Super su slike, ali mi nekako idu "u konus" tj kao da su zaokrugljene po ivicama. Jel to tako treba zbog umetnickog dojma ili je nesto drugo u pitanju ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Februar 17, 2010 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Super su slike, ali mi nekako idu "u konus" tj kao da su zaokrugljene po ivicama. Jel to tako treba zbog umetnickog dojma ili je nesto drugo u pitanju ? Eeeeee, to ti je 10mm.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6434 Napisano Februar 17, 2010 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan A to je nesto dobro, ne razumem se ? Po meni fotografija treba da prenese ono sto oci vide, a ne da krive i izduzuju sliku. Izvinjavam se za off, necu vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Februar 17, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Veve podvalili su vam kozice umjesto škampi a ni one nisu loše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Februar 17, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan @mile fazer Eto, a ja sam bio ubedjen da sam konacno probao i te skampe ali dvaput necu da nasednem na istu foru.... hvala na infoormaciji... @Aca-Pn Hm, pa pazi... ima ljudi koji vole ovakav nacin fotografije, ja na primer. ubacuje neku dozu apstraktnosti u sliku. Objektiv na 10mm mora da iskrivi slku da bi smestio sve ono sto zelis da pokazes..to je nesto slincno (fish eye) objektivima........ sa obicnim objektivima ne bih uspeo da prenesem sve informacije iz okoline koje zelim.. postoji opcija da pravim panorame ali i me to malo smara.... @Zrica E, pa polako, imam ja jos mesec dana fore da obilazim ovu predivnu zemlju.... a drago mi je sto sam pozluzio kao inspiracija za nesto lepo i korisno... @Neske i bre Neske, pa kao i u Srbiji, posle pasulja @Dejan76 svi mi rastemo i nikad ne porastemo dovoljno @Marokanac Hvala puno marokanac.... nadam se preko leta da ti dodjem u posetu.... @KIKA-Viktorija pa skinuo bih mu ja tu zicku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 18, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Jel` bre, jel ima neka cica tamo, ili su samo zmajevi, bazeni i jahte? Odlicne slidze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano Februar 18, 2010 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Kako nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...