Jump to content

Moto Zajednica

Pomoc prijatelja

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 242 postova
  • Motocikl: Harley big twin

Evo sta mi se desilo pre neki dan. Setao sam malo po Nemackoj po nekim placevima za motore onako neobavezno. Primetm tu kod jednoga stvarno strasnu custom veziju honde vt600c ali poznavajuci cene ovde ne padne mi na pamet da pitam nego stanem i samo posmatram. Tu ima i nekih slupanih motora vidim jedan suzuki gsx 600f 93 godiste malo oklopi polupani ali motor ok. zovnem prijatelja Uzice kazem mu da ima taj motor posto je on to tako nesto trazio on kaze da pogledam pa ako valja da uzmem. Zovnem coveka on upali motor iz prve ja sedoh obidoh jedan krug tu u dvoristu sve super. Pitam za cenu malo pregovarasmo kaze 800eura ja kazem dobro zovnem Uzice i prijatelj se slozi.Usput priupitam za cenu one Honde vt on rece onako dosta povoljnu cenu. Ja ga pitam da li bi uzeo u zamenu kavasaki vn 1500 89 god isto custom i koliko ja treba da doplatim a sliku mog motora sam imao u novcaniku sa skupa mc speed. kaze on 2400 eura. ja se zaljubio u motor izvadim prvo 500eura za hondu i dam mu kao garanciju i odem kuci po jos para. Od kuce zovnem prijatelja Uzice i kazem da sav novac koji imam kod sebe dajem za Hondu a da 200 eura dajem za kaparu za Suzuki a ja njega zamolim da ode sa prikolicom nekih 29km od uzica kod mog jednog prijatelja da uzme moj motor da ga natovari i dotera u Uzice jer sam nasao kamion za transport u nemacku za ponedeljak tj. danas. Ja sa vratim kod prodavca istovarim 24oo za Hondu i 200 kapare za prijatelja . inace moj motor je registrovan u nemackoj i svi papiri i tablica su kod mene. Spediteru sam poslao kopije papira tako kad podizem motor samo pokazem orginale. objasnim prodavcu da ce kawa i pare biti kod njega za nekih 7dana on kaze uredu i ja sav srecan kuci. Opustio se ja tako kad zvoni telefon. Zove me prijatelj iz uzica kaze imamo problem. ja pomislim pao motor sa prikolice ili tako nesto. Kad bude jo gore on kaze zaustavila ga milicija naduvao balon 0,88 . Ja ga pitam kakve to veze ima sa motorom . On kaze jebiga brate motor veliki nije mogao da stane na prikolicu ja upalim i krenem za Uzice i oni me za ustavise. Epilog price motor uzela milicija pa napisala prekrsaj pa ga onda uzela carina i sad stoji dak ovaj moj neplati za carinski prekrsaj a to jedno najmanje 3meseca. Ja ga zovnem i kazem mu da nemam para nego da mi posalje 1700 Eura koliko je onaj diler procenio moj motor pa kad ga uzmemo sa carine neka ga proda i nek vrati svoje pare, a za njegov suzuki cu ja se skrpiti ovde . On mi kaze brate jebiga ja sam tebi cinio uslugu. Evo ja danas stavio auto da prodam u oglase da ne bi propala kapara a prijatelj me zvao da ne kupujem njemu motor posto ne zna kolika je carinska kazna za njega u prevodu boli ga k.. za mene moj motor i moju kaparu od 2700 eura. E sta vi mislite o svemu ovome.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1480 postova
  • Motocikl: R1200C, GS, DRZSM

Jbg brate, stvarno baxuz...

Malo opreznije sa upotrebom termina "prijatelj". :twisted:

Da se to sve zavrsi sto je najbolje i najbezbolnije moguce.

• Zainteresovan, 981 postova

Ako ti je to prijatelj, kakvi su ti tek ne-prijatelji? :lol:

To sa carinskim prekrsajem je jebena stvar. Moj dtug je imao slicno iskustvo....nije bas prijatno za novcanik, a dobro je i ako ti ne zaplene motor. Sta da ti kazem ovo je ipak Srbija: juri neku vezu, podmazi gde treba... sigurno ce biti bezbolnije.

Ako ti je to prijatelj' date=' kakvi su ti tek ne-prijatelji? :lol:

To sa carinskim prekrsajem je jebena stvar. Moj dtug je imao slicno iskustvo....nije bas prijatno za novcanik, a dobro je i ako ti ne zaplene motor. Sta da ti kazem ovo je ipak Srbija: juri neku vezu, podmazi gde treba... sigurno ce biti bezbolnije.[/quote'] pa nebi trebalo da ga uzmu jer motor je ipak moj i motor je samo predmet prekrsaja oni ga drze jer je motor dokaz prekrsaja tako su mi objasnili neznam. ovaj sad moj prijatelj nesto mulja tamo preko nekih veza a svima prica drugu pricu i cini mi se komplikuje situaciju na jos gore mesto da pusti da se to resi na najbolji trenutno moguci nacin po mene.

• Zainteresovan, 981 postova
pa nebi trebalo da ga uzmu jer motor je ipak moj i motor je samo predmet prekrsaja oni ga drze jer je motor dokaz prekrsaja tako su mi objasnili neznam. ovaj sad moj prijatelj nesto mulja tamo preko nekih veza a svima prica drugu pricu i cini mi se komplikuje situaciju na jos gore mesto da pusti da se to resi na najbolji trenutno moguci nacin po mene.

Posto si iskoristio pomoc prijatelja, publiku si pitao, ostaje ti samo pola-pola. :lol:

Mozda ti nije od pomoci ali nadam se da sam te bar malo nasmejao!

A sto se tice oduzimanja ne verujem da ce doci do toga ako je cist. Ali kazna .... jbg.

• U prolazu, 41 postova

BOŽE, ÈUVAJ ME PRIJATELJA!NEPRIJATELJA SE ÈUVAM SAM...

Ako ti je za utehu, znam još jednog èiji su prijatelji slièni tvom prijatelju..

Nka vam je Bog u pomoæi sa takvim prijateljima!

• Drug član, 1854 postova

jednom liku su uzeli audi c90, on je vozio na falš CG table, nije ni bitno, uglavnom kazna za carinski prekršaj je bila 60000 dinara, ne znam kako je za motor, verovatno je jeftinije.

najgore je što se èeka neko vreme dok se sve to završi.

a što se tièe ovakvih prijatelja stvarno nemam reèi. gde je išao tako cirka, 0.88 nije malo.

Evo danas stigla presuda. Posle jurenja svih veza dobijena je najmanja moguca kazna. Za prijatelja iz gore navedenog slucaja 20000din a za mene posto,je motor moj 25 000 din kad pogledas ja vise nadrljo od njega a nisam ni bio tu ni znao sta se radi j... ga. Idem ovih dana da to platim pa ce motor biti verovatno za prodaju.

• Ne silazi, 5546 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

Sad si me natjerao da se prisjetim mojih zajebancija sa Fazerom koji je dosao iz Londona. Bio je natovaren u kombiju koji je bio zaustavljen od strane drugova plavih i zavrsio na terminalu,jedno 4 mjeseca raznih zajebancija. Presudjeno da taj plati kaznu,a mi uzeli motor,naravno platili propratne papire,kilograme zivaca. Doduse to mi nije bio prijatelj,sad mi je lakse.

• Zainteresovan, 633 postova
  • Motocikl: Honda Africa crf 1000

kad ovako nesto cujem,odnosno procitam,nemogu da verujem kakvi ljudi sve postoje,meni se desavale slicne stvari,ali najgora stvar je ta sto i dalje nemogu da utuvim sebi u glavu da postoje takvi ljudi,i jos on tebi kaze kako ti cini uslugu :!: :evil:

dobro se preispitaj kakve drugove imas,i kome ces pomoci

• Svrati ponekad, 264 postova

Vise puta sam ponovio."sa prijateljima,samo jedi i pi`".Svaka skola se placa.Ja sam jednu skupo platio.I kad sam dosao po svoje pare.Maltretirali su me panduri.Takav je ovde zakon,SRBIJA

• Aktivirao se na času, 3281 postova
  • Motocikl: Tamić XL-1000V

Pusti prijateljstvo! Onog momenta kad je seo pijan na stranac motor, taj je njegova odgovornost gde god i kako god! Može on da izmišlja rupu na saksiji, ali motor je njegov sa svim propratnim elementima i ''dodatnom opremom'' poput carinskog prekršaja. Prekršaj je ON napravio i te pare je DUŽAN! Te pare da mu uzmeš ovako ili onako :evil: ! Da je èo'ek pa da kaže ''jebiga, zajebah, ajd da se èupamo sa 6 ruku i 6 nogu'' nego - bolidjokis :?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja