Skotina 2 Napisano Februar 1, 2010 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSF600 Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Jel prodaje iko ovaj motor? Gledao sam po netu, nigde ne mogu da nadjem polovan... Ako neko zna nesto nek baci neki link Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fuego 6 Napisano Februar 1, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bikez.com/motorcycles/yamaha_ybr_250_2007.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skotina 2 Napisano Februar 2, 2010 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSF600 Bandit Prijavi odgovor kao problematičan mislio sam na kod nas, ne u Americi i slicno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Februar 5, 2010 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Teško ćeš ti to naći polovno kod nas, izašao je 2007, a kod nas su prodali par komada. Moj predlog ti je da nađeš cagiva river, video sam ih par u oglasima, a vrlo je sličan motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Februar 5, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ima ga moj ortak i verovatno je na prodaju jer planira da uzme novi diversion. Daj neki kontakt telefon ovde ili na pp jer čovek nije na forumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...