vladacbrpc25 162 Napisano Februar 1, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan protektori supershild za laktove i ramena univerzalni 20 evrica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Februar 9, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan odgovaraju uglavnom za sve jakne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Februar 11, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan 15 eura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stojke 1 Napisano Mart 18, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: G. Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Meni trebaju protektori za neke pantalone, za kolena... Ima li kakvog smisla staviti neki od ovih??? ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 219 Napisano Mart 19, 2010 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja protektore za kolena i kukove, iz mojih IXS pantalona. Moze zamena. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Mart 19, 2010 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja protektore za kolena i kukove, iz mojih IXS pantalona. Moze zamena. Meni trebaju protektori za kukove,ako bi ih prodala posebno javi se na PP! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Mart 19, 2010 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da su pogresili u ovoj temi, al ako nisu, zelim ti brz oporavak. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=50629.0 Zainteresovan sam za protektore, tako da kad budes mogao javi se pa da se dogovaramo. Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Septembar 24, 2010 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Da slucajno nisu jos prodati protektori?i ako jesu gde se mogu nabaviti slicni? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Septembar 24, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan u druze jesu i to odavno,imas u luisu da porucis iste..pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Septembar 26, 2010 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Okej hvala,slucajno iskopao oglas pa reko da nije slucajno jos na prodaju! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...