konjarnik 6 Napisano Februar 3, 2010 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki 1400gtr - BMW K1300S Prijavi odgovor kao problematičan opet pitanje,sta ako je poplasen preko? :-\ Odvezi motor na proveru u ams Srbije i oni provere i daju ti potvrdu,tu je kraj tvojim sumljama,ovaj je dobar ali ti je verovatno preskup http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_adsmanager&page=show_ad&adid=13935&catid=22&Itemid=62 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Februar 3, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Da, bilo je u novinama da je sada i to m,oguce u AMS-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DrIGGY76 0 Napisano Februar 4, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan mora da ima neka dobra.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DrIGGY76 0 Napisano Februar 4, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan moze i CBR600-F4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1842 Napisano Februar 4, 2010 Skuteras, 3687 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja da ti prodam 600f soprt, ali malo ti je skuplje nego ovo sto si pominjao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 122 Napisano Februar 4, 2010 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan mora da ima neka dobra.... Ryo motors, videh danas jednu lepu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Februar 4, 2010 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Sandore (Bojane) gde moze da se vidi taj hornet na netu? Daj link ili slike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shandor 0 Napisano Februar 5, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: subotica Prijavi odgovor kao problematičan http://www.mojauto.rs/polovni-auto/455433 ewo druze pa pogledaj...poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shandor 0 Napisano Februar 5, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: subotica Prijavi odgovor kao problematičan moze i CBR600-F4 e drigi ewo ima moj drgar jednu...ponudi bi ti nju onda ali si rekao samo hornet...honda je u perfekt stanju,ima leo vice org auspuh i jako dobre gume...ni dinar ulaganja osim registracije...pa ako zelis..nazovi decka ireci mu samo da sam si od mene cuo...POZ...Kad vec neces hornet... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DrIGGY76 0 Napisano Februar 5, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan shandore daj neki broj od tog drugara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Februar 5, 2010 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Jel to Gavra prodaje? Verovatno cu ga pogledati ovaj vikend. Hvala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shandor 0 Napisano Februar 5, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: subotica Prijavi odgovor kao problematičan Jel to Gavra prodaje? Verovatno cu ga pogledati ovaj vikend. Hvala ! da da gawro...odakle si ti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shandor 0 Napisano Februar 5, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: subotica Prijavi odgovor kao problematičan shandore daj neki broj od tog drugara. DARKO LAUSEV se zove decko ewo i broja...060/0909093 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Februar 5, 2010 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Jel to Gavra prodaje? Verovatno cu ga pogledati ovaj vikend. Hvala ! da da gawro...odakle si ti? Pise ti, iz Kule. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Februar 8, 2010 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je moj drugar juce ili prekjuce kupio ovu plavu Hondu Hornet Video sam motor,zaista je kao nov... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Februar 9, 2010 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Saga kupovine se nastavlja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shandor 0 Napisano Februar 9, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: subotica Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je moj drugar juce ili prekjuce kupio ovu plavu Hondu Hornet Video sam motor,zaista je kao nov... ako je kupio od gavre onda je to taj...ja sam lepo ovom drigiju rekao a od dali je kraden pa dali je kraden...sad nek nadje negde jeftiniji a bolji motor...hahahaha...poz za uplasenog drigija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DrIGGY76 0 Napisano Februar 9, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yooalexandar 24 Napisano Februar 12, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: ScootWorkshop -Zemun Motocikl: Piaggio-vise komada Prijavi odgovor kao problematičan Ryu motors u beogradu http://www.ryumotors.rs/ imaju puno motora. . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1842 Napisano Februar 12, 2010 Skuteras, 3687 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan A sta ako im ti motori nisu regularni? Nadje li motor drigi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DrIGGY76 0 Napisano Februar 12, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan znam sve oglase,na zapadu nista novo :-\.....jos nista. :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shandor 0 Napisano Februar 13, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: subotica Prijavi odgovor kao problematičan mozda i izvisis za motor...cuvaj se dobro...prwo obavezno na proveru...nedaj se drigi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DrIGGY76 0 Napisano Februar 13, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan nikad se ne zna,mozda nekom dosadi pa ga pokloni meni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Februar 13, 2010 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Al nemoj da ti divljaka pokloni, dobro proveri! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1569 Napisano Februar 14, 2010 Drug član, 794 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Al nemoj da ti divljaka pokloni, dobro proveri! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...