Jump to content

Moto Zajednica

Held Sakai, skoro nove, ispod cene.

Recommended Posts

• Drug član, 1334 postova
  • Motocikl: GSA

Prodajem Held Sakai bukvalno kao nove, obučene na 3-4 vožnje. Pantalone su letnje, ali prilično komotne tako da mogu ispod njih da se uglave i neke farmerke i onda ni po zimi nema zime  :) Leti nema šanse da u njima bude vrućina jer imaju odličnu ventilaciju (Air vent) na butinama. Protektori na kolenima i penasti na kukovima, silni dzepovi, trakice za podesavanje, pozadi rajsfeslus za kačenje na jaknu, nogavice se skidaju iznad kolena... Mnogo su dobre!  :D Prodajem ih samo da bi dobavio kintu za neke kožne pantalone. Nemam sliku, ali su bukvalno nove novcite, sivo crna kombinacija. Veličina nisam siguran da li je XL ili XXL, uglavnom odgovaraju visini oko 190cm, a obim stomaka nebitan jer imaju dve trake za podešavanje.

http://www.motokucalazarevic.rs/ponuda/held/pantalone_sakai.html

Cena kod Lazarevica 13500 din, ja moje dam za 9000 iliti 90 evropskih, kako vam drago.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 729 postova
  • Motocikl: X8

Izvini sad na podpitanima ali to je osnovna velicina? Nije neki produzen model? A bilo bi dobro da kazes koja je tacno velicina jer postoji za njih ulozak za hladnije varijante...

• Svrati ponekad, 312 postova
  • Motocikl: Africa twin CRF 1000L

Rajsferslus za povezivanje sa jaknom? Koliko si ti tezak, visok si pretpostavljam 190cm cisto orjentaciono :D zbog mere.

Rajsferslus za povezivanje sa jaknom? Koliko si ti tezak, visok si pretpostavljam 190cm cisto orjentaciono :D zbog mere.

Težak sam 93-95, zavisi od hrane  ;D ali mislim da može da se uvuče i neko blizu stotke posto ja fino zategnem trake na struku.  A rajsfeslus se nalazi sa zadnje strane, jedan kraj mu je prišiven za pantalone, a drugi skineš i prišiješ na svoju jaknu. I onda kad obučeš jaknu ti je zašniraš za pantalone i onda ne može d`izvineš da ti se digne pozadi pa da ti duva po ledjima. Od jakne i pantalona napraviš kombinezon.

• Svrati ponekad, 312 postova
  • Motocikl: Africa twin CRF 1000L

Ja se ponadao da si "zgodan" kako ti pise ispod posta ;), meni bi sa 85 letnjih kg bilo to malo preveliko :( 

Hvala i izvinjavam se za cimanje

Ja se ponadao da si "zgodan" kako ti pise ispod posta ;), meni bi sa 85 letnjih kg bilo to malo preveliko :( 

Hvala i izvinjavam se za cimanje

;D ;D 193cm 94 kg, idealne mere!Ako imas jos jednog takvog ko ti možete da kupite po pola, taman ulazite zajedno.  :D  Šalim se, ali sigurno bi ti bile velike. Pozdrav!

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja