mitri 1847 Napisano Januar 31, 2010 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Ovih dana se na forumu dosta priča o ispostavama velikih medjunarodnih MC klubova u Srbiji , pa mislim da treba pomenuti i ovaj klub čija je centrala u Rusiji , gde je i nastao . Više o njima možete saznati na sajtu : http://www.nightwolves.rs 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CRNI 0 Napisano Januar 31, 2010 U prolazu, 23 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kavaja 0 Napisano Februar 1, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Basel Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Braci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 5, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav braci ! Posebno mi se dopalo ovaj deo u vasim pravilima , kratko i jasno : Ми увек отворено декларишемо своје принципе, па и у односу на људе који не могу постати НОЋНИ ВУКОВИ. Списак је кратак: наркоман, наркодилер, хомосексуалац, човек који има у себи идеје зла или сатанизма. Они нису за наш пут. Pozdrav 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Februar 6, 2010 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav braci ! Posebno mi se dopalo ovaj deo u vasim pravilima , kratko i jasno : Ми увек отворено декларишемо своје принципе, па и у односу на људе који не могу постати НОЋНИ ВУКОВИ. Списак је кратак: наркоман, наркодилер, хомосексуалац, човек који има у себи идеје зла или сатанизма. Они нису за наш пут. Pozdrav Ala sam ga preveo svaka mi čast ;D 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Februar 6, 2010 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Easy Rider Hvala puno LHR 1423 NWMG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 8, 2010 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci o Nocnim Vukovima, pa sve najbolje,znam sve clanove iz Nisa ,upoznao sam neke iz Vranja kao i ekipu iz Makedonije i Bugarske i vozio se vise puta sa njima.Pravi ljudi potpuno posveceni motorima i voznjama.,zao mi je sto zbog obaveza nisam mogao ostvariti neke duze voznje sa njima ali bice prilike opet ove godine nadam se. Pozdrav za NIGHT WOLVES MG . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Februar 8, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz G.Milanovca.svaka cast.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Februar 8, 2010 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i vama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Februar 9, 2010 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav braci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Februar 11, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam i ja! Urke, znam da si puno ulozio i truda i vremena, i ne samo ti.... Puno srece u zivotu i radu. Cestitke brate! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joksa 4 Napisano Februar 13, 2010 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Meljak Prijavi odgovor kao problematičan Ми увек отворено декларишемо своје принципе, па и у односу на људе који не могу постати НОЋНИ ВУКОВИ. Списак је кратак: наркоман, наркодилер, хомосексуалац, човек који има у себи идеје зла или сатанизма. Они нису за наш пут. Pozdrav Pozdrav. Ziveli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Februar 18, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan + 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z750 2 Napisano Februar 18, 2010 U prolazu, 5 postova Lokacija: CACAK Prijavi odgovor kao problematičan VELIKI POZDRAV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oldbiker 11 Napisano Februar 18, 2010 U prolazu, 42 postova Lokacija: Umag Motocikl: Honda CBR1100XX - full power Yoshimura exaust system Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim Night Wolves-ima od vašeg prijatelja i MK Staaari Rokeri Umag ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obilić 1 Napisano Mart 7, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Grocka Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav od cele ekipe Black 7 Serbia... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 22, 2014 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Noćni Vukovi slave 31 maja dvadeset pet godina postojanja kluba u Moskvi ! http://www.youtube.com/watch?v=uYFqGc8UzsU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 1, 2014 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Za nekoliko minuta počinje na Prvoj TV : http://www.prva.rs/vesti/info/60085/u-danasnjem-explozivu-vodja-ruskih-bajkera-nocnih-vukova-prica-o-putinu-andjelima-pakla.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...