Aleksandar67 82 Napisano Februar 18, 2010 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vnovotni 0 Napisano Februar 18, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Sremska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Pozdrav svim bajkerima i onima koji se tako osecaju. ninja,zar se i ti tako osecas ,mislim kao bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2888 Napisano Februar 18, 2010 Drug član, 2783 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj Pozdrav svim bajkerima i onima koji se tako osecaju. ninja,zar se i ti tako osecas ,mislim kao bajker. Ja sam Ninja , on je to samo privremeno, dok opet ne izda zelene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Februar 18, 2010 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj Citiraj Pozdrav svim bajkerima i onima koji se tako osecaju. ninja,zar se i ti tako osecas ,mislim kao bajker. Ja sam Ninja , on je to samo privremeno, dok opet ne izda zelene. Kao i obicno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Februar 19, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj Pozdrav svim bajkerima i onima koji se tako osecaju. ninja,zar se i ti tako osecas ,mislim kao bajker. Alooooooo novotni pa i ti si ovde Kad cemo u klub na pice tu sam u SM ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2888 Napisano Februar 19, 2010 Drug član, 2783 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj Citiraj Pozdrav svim bajkerima i onima koji se tako osecaju. ninja,zar se i ti tako osecas ,mislim kao bajker. Alooooooo novotni pa i ti si ovde Kad cemo u klub na pice tu sam u SM ;D Sokole sastanci su ČETVRTKOM ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxMark 2 Napisano Februar 19, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: NEGOTIN Motocikl: Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Februar 19, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj Citiraj Citiraj Pozdrav svim bajkerima i onima koji se tako osecaju. ninja,zar se i ti tako osecas ,mislim kao bajker. Alooooooo novotni pa i ti si ovde Kad cemo u klub na pice tu sam u SM ;D Sokole sastanci su ČETVRTKOM ! Bio sam u Zemunu poslom sledeci sam tu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vnovotni 0 Napisano Februar 20, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Sremska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj Citiraj Pozdrav svim bajkerima i onima koji se tako osecaju. ninja,zar se i ti tako osecas ,mislim kao bajker. Alooooooo novotni pa i ti si ovde Kad cemo u klub na pice tu sam u SM ;D Druskane na tebi je samo da zovnes i ja stizem. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vnovotni 0 Napisano Februar 20, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Sremska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj BAJKERI....KAD CE PROLECE????? Sta vredi kad si ti kafe rejsing momak...taki je i motor.hahahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vnovotni 0 Napisano Februar 20, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Sremska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Pozdrav Mire ! Sta bi sa intruderom , posto vidim ovde u potpisu kawa 1400 ? Pozdrav brate Jasminko kako stoje oluci ,bese jaka zima.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...