Surb 66 Napisano Januar 30, 2010 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Evo izvestaja da znate kakva su moja iskustva sa svim ovlascenim servisima za Suzuki adrese i telefone sam nasao na zvanicnom suzukijevo sajtu za Srbiju. Trazio sam prednje migavce za suzuki i evo sta su mi rekli i kako su se ponasali, inace bila je Subota oko 12 sati: EURO SUMAR - BEOGRAD Kontakt: Stevanović Dragan Vojislava Ilića 145, BEOGRAD Telefon: 011/2888-744 , 2888-731 ODGOVOR : jednostavno su me odj.... i rekli da oni to ne mogu da nabave. S-BIKE - BEOGRAD Kontakt: Spasojević Dragoljub Milana Rakića 32, Beograd Telefon: 063/24-32-92, 011/24-13-737 ODGOVOR ne moze da nabavi i uputio me na euro sumar - cist promasaj TALE - BEOGRAD Kontakt: Talović Miroslav Milana Rakića 79, Beograd Telefon: 011/ 428-079; 064/664-75-23 ODGOVOR mozda moze i da se cujemo u ponedeljak - ima malo nade. PROFIMOTO - BEOGRAD Kontakt: Petrović Jovan Višnjička 78, Beograd Telefon: 064 /111-71-73, 011/299-17-25 ODGOVOR niko se nije javio TEHNO DELTA - BEOGRAD Kontakt: Stanković Zoran Gvozdićeva 15, Beograd Telefon: 063/ 20-64-03, 011/ 24-06-403 ODGOVOR dobro je sto sam daleko inace sam mogao da nastradam. Veoma neljubazan, cak je i podigao ton i kako treba da mu dam br. sasije i da ne moze dvaput da mi objasnjava zasta mu treba.(u poverenju znam i ja da treba ali nisam imao kod sebe saobracajnu) MOTOSPORT-STANKOVIC - BEOGRAD Kontakt: Aleksandra Stanković Vojvode S. Popovića 11, Beograd Telefon: 011/ 240-23-44; 011/308-72-40 ODGOVOR veoma ljubazni i da ce mi oni javiti u ponedeljak da li mogu i po kojoj ceni da mi nabave. Za Srbiju pohvalno MOTORCYCLE CENTER - NOVI SAD Kontakt: Živanov Aleksandar Milana Savića 21, Novi Sad Telefon: 021/ 674-84-80, 021/504-859, 063/ 848-99-82 ODGOVOR Za njih cista 10. Javio mi se Sasa, bio je vrlo ljubazan. Dao mi nekoliko telefona i mislim da cu zahvaljujuci njemu da ipak nabavim migavce. Neznam da li smem da objavim broj Misika koji mi je obecao da ce da mi javi da li moze da mi nabavi. Sve pohvale. 3T-RACING BIKES - GRUŽA Kontakt: Dragan Todorović Balosava Telefon: 034/51-54-75 ODGOVOR da ih pozovem za 15 min. Posle 15 min kazu da mogu ali da neznaju cenu pa da ih pozovem za 3 min. Za informaciju izgubih oko pola sata ali nije strasno. Najzad, Mogu, cena je 50 eura za par i za 10 dana mogu da ih dobijem MAX RACING KORENITA doo - LOZNICA Kontakt: Borislav Maksimović Valjevski put bb, Loznica Telefon: 064/ 3389-426 ODGOVOR niko se nije javio na tel. kasnije je on mene pozvao i rekao da za nabavku se ceka oko mesec dana opet preko nekog suzukijevog servisa Ipak moze da se nabave svi delovi za Suzuki. Ovaj moj deo je malo komplikovan i zato je trebalo malo vise vremena da saznam za informaciju. Vama vise srece kad nabavljate nesto od delova Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Januar 30, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan bila je subota, 12 sati i nemas broj sasije... realno je da provere u ponedeljak varijantu nabavke i cenu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5058 Napisano Januar 31, 2010 Drug član, 1894 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Eto, ti vidi u ponedeljak, a korisno bi bilo da posaljes ovo Suzukiju na mejl, jer posto se niko ne zali na njih oni su i dalje ovlasceni zastupnici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Februar 2, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan posto jedna lasta ne cini prolece, mislim da ce tesko izgubiti zastupnistvo zbog jednog maila jer se i onako kod nas tesko radi i snalazi, trziste je malo i platezno nesposobno za originalne delove.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5058 Napisano Februar 2, 2010 Drug član, 1894 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da nece zbog jednog mejla, ali kad bi svaki deseti lepo popizdeo i poslao mejl, malo bi iz suzukijeve centrale pitali `alo bre ljudi sta radite`? Dok god svi budu sebi gundjali u bradu bice: `Jeli budjavi sta ti hoces, deo a?` i `E pa moz` da bidne al` ne mora da znaci a i cena ce biti izmedju 10 i 160 samo u poverenju malo blize tih 160, i ajd sad mars napolje`... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ristreto 0 Napisano Februar 2, 2010 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Od svih navedenih servisa samo je euro sumar OVLASTEN suzuki servis (koji ne radi u okviru prodaje vec sve kupce salju kod navedenih sevisa koji nisu OVLASTENI). Kada se kaze ovlasten servis podrazumeva da je potpisnik ugovora za zastupanje i servisiranje motora Suzuki od strane Suzuki Motorcyce Corporation.Svi navedeni servisi ne mogu raditi servis i popravke u garantnom roku(2 GOD ) i da u slucaju oni overe ser. knjizicu u tom periodu a nesto se desi za to vereme SUZUKI NEBI PRIHVATIO GARANCIJU JER SE SERVISI NISU OBAVLJALI U OVLASTENJ RADIONICI. Jos jedna mala sugestija ,rezervni delovi se ne traze po servisima (losa navika koja je kod nas) vec u moto radnjama.Markos je ovlasteni prodavac i serviser za SUZUKI motore u srbiji,i imaju dosta ptrosnih rezervnih delova odmah za isporuku. (063 505 384 rez. delovi Markos) PS.za svaki sledeci put zelim ti vise uspeha u pronalazenju potrebnih delica za ljubimca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...