Jump to content

Moto Zajednica

Korisno je znati !!! Suzuki

Recommended Posts

• Zainteresovan, 612 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972

Evo izvestaja da znate kakva su moja iskustva sa svim ovlascenim servisima za Suzuki

adrese i telefone sam nasao na zvanicnom suzukijevo sajtu za Srbiju. Trazio sam prednje migavce za suzuki i evo sta su mi rekli i kako su se ponasali, inace bila je Subota oko 12 sati:

EURO SUMAR - BEOGRAD

Kontakt: Stevanović Dragan

Vojislava Ilića 145, BEOGRAD

Telefon: 011/2888-744 , 2888-731

ODGOVOR : jednostavno su me odj.... i rekli da oni to ne mogu da nabave.

S-BIKE - BEOGRAD

Kontakt: Spasojević Dragoljub

Milana Rakića 32, Beograd

Telefon: 063/24-32-92, 011/24-13-737

ODGOVOR ne moze da nabavi i uputio me na euro sumar - cist promasaj

TALE - BEOGRAD

Kontakt: Talović Miroslav

Milana Rakića 79, Beograd

Telefon: 011/ 428-079; 064/664-75-23

ODGOVOR mozda moze i da se cujemo u ponedeljak - ima malo nade.

PROFIMOTO - BEOGRAD

Kontakt: Petrović Jovan

Višnjička 78, Beograd

Telefon: 064 /111-71-73, 011/299-17-25

ODGOVOR niko se nije javio

TEHNO DELTA - BEOGRAD

Kontakt: Stanković Zoran

Gvozdićeva 15, Beograd

Telefon: 063/ 20-64-03, 011/ 24-06-403

ODGOVOR dobro je sto sam daleko inace sam mogao da nastradam. Veoma neljubazan, cak je i podigao ton i kako  treba da mu dam br. sasije i da ne moze dvaput da mi objasnjava zasta mu treba.(u poverenju znam i ja da treba ali nisam imao kod sebe saobracajnu)

MOTOSPORT-STANKOVIC - BEOGRAD

Kontakt: Aleksandra Stanković

Vojvode S. Popovića 11, Beograd

Telefon: 011/ 240-23-44; 011/308-72-40

ODGOVOR  veoma ljubazni i da ce mi oni javiti u ponedeljak da li mogu i po kojoj ceni da mi nabave. Za Srbiju pohvalno

MOTORCYCLE CENTER - NOVI SAD

Kontakt: Živanov Aleksandar

Milana Savića 21, Novi Sad

Telefon: 021/ 674-84-80, 021/504-859, 063/ 848-99-82

ODGOVOR  Za njih cista 10. Javio mi se Sasa, bio je vrlo ljubazan. Dao mi nekoliko telefona i mislim da cu zahvaljujuci njemu da ipak nabavim migavce. Neznam da li smem da objavim broj Misika koji mi je obecao da ce da mi javi da li moze da mi nabavi. Sve pohvale.

3T-RACING BIKES - GRUŽA

Kontakt: Dragan Todorović

Balosava

Telefon: 034/51-54-75

ODGOVOR da ih pozovem za 15 min. Posle 15 min kazu da mogu ali da neznaju cenu pa da ih pozovem za 3 min. Za informaciju izgubih oko pola sata ali nije strasno. Najzad, Mogu, cena je 50 eura za par i za 10 dana mogu da ih dobijem

MAX RACING KORENITA doo - LOZNICA

Kontakt: Borislav Maksimović

Valjevski put bb, Loznica

Telefon: 064/ 3389-426

ODGOVOR niko se nije javio na tel. kasnije je on mene pozvao i rekao da za nabavku se ceka  oko mesec dana opet preko nekog suzukijevog servisa

Ipak moze da se nabave svi delovi za Suzuki. Ovaj moj deo je malo komplikovan i zato je trebalo malo vise vremena da saznam za informaciju. Vama vise srece kad nabavljate nesto od delova

Pozdrav

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 501 postova

posto jedna lasta ne cini prolece, mislim da ce tesko izgubiti zastupnistvo zbog jednog maila jer se i onako kod nas tesko radi i snalazi, trziste je malo i platezno nesposobno za originalne delove..

• Drug član, 1894 postova

Naravno da nece zbog jednog mejla, ali kad bi svaki deseti lepo popizdeo i poslao mejl, malo bi iz suzukijeve centrale pitali `alo bre ljudi sta radite`?

Dok god svi budu sebi gundjali u bradu bice: `Jeli budjavi sta ti hoces, deo a?` i `E pa moz` da bidne al` ne mora da znaci a i cena ce biti izmedju 10 i 160 samo u poverenju malo blize tih 160, i ajd sad mars napolje`...

• U prolazu, 17 postova

Od svih navedenih servisa samo je  euro sumar OVLASTEN  suzuki servis  (koji ne radi u okviru prodaje  vec sve kupce salju kod  navedenih sevisa koji nisu OVLASTENI).  Kada se kaze ovlasten servis podrazumeva da je potpisnik ugovora za zastupanje i servisiranje motora  Suzuki  od strane  Suzuki Motorcyce Corporation.Svi navedeni servisi ne mogu raditi servis i popravke u garantnom roku(2 GOD ) i da u slucaju oni overe ser. knjizicu u tom periodu a nesto se desi  za to vereme SUZUKI NEBI PRIHVATIO GARANCIJU JER SE SERVISI NISU OBAVLJALI U OVLASTENJ RADIONICI.

Jos jedna mala sugestija ,rezervni delovi se ne traze po servisima (losa navika koja je kod nas) vec u moto radnjama.Markos je ovlasteni prodavac i serviser za SUZUKI motore u srbiji,i imaju dosta ptrosnih rezervnih delova odmah za isporuku. (063 505 384  rez. delovi  Markos)

PS.za svaki sledeci put zelim ti vise uspeha u pronalazenju potrebnih delica za ljubimca

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja