Gasho 5 Napisano Februar 23, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Eto malo izaðoh da ubijem koji kilometar. Lokacija iznad Budve, oko hotela Zamak, pa dalje do manastira. Pogled odlièan, temperatura 19 stepeni, idealno...A onda malo makadama sve do manastira... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Februar 23, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Februar 23, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalno Gasho! :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Februar 23, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Lijepo,veoma lijepo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Februar 23, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan FE-NO-ME-NAL-NO!!! ps.molio bih da nam organizujesh ovu istu turu kada se na leto spustimo dole,Laza i ostatak KTM eqipe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony 1 Napisano Februar 23, 2007 U prolazu, 94 postova Lokacija: Budva - Rezevici Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam tuda vozio ali Ladu Nivu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Februar 23, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. A ja te lepo danas zovem na voznju. Mogli smo i mi neke slike kaciti Gaso super mesta. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Februar 23, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan FE-NO-ME-NAL-NO!!! ps.molio bih da nam organizujesh ovu istu turu kada se na leto spustimo dole' date='Laza i ostatak KTM eqipe [/quote'] Samo se dovucite, ima još takvih mjesta. Jedina mana ovome je što se vraæaš istim putem. Naæiæemo i bolje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Februar 23, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan FE-NO-ME-NAL-NO!!! ps.molio bih da nam organizujesh ovu istu turu kada se na leto spustimo dole' date='Laza i ostatak KTM eqipe [/quote'] Samo se dovucite, ima još takvih mjesta. Jedina mana ovome je što se vraæaš istim putem. Naæiæemo i bolje... :kul: :biker: Jeli,ministre... ...'ocemo li imati i lunch-paket organizovan? :oops: ps.u onom tvom jednodnevnom izletu ima slika gde vise prshute...i tamo hocu,ok? :unibrow: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Februar 23, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Gasho svaka cast!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Februar 23, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan FE-NO-ME-NAL-NO!!! ps.molio bih da nam organizujesh ovu istu turu kada se na leto spustimo dole' date='Laza i ostatak KTM eqipe [/quote'] Samo se dovucite, ima još takvih mjesta. Jedina mana ovome je što se vraæaš istim putem. Naæiæemo i bolje... :kul: :biker: Jeli,ministre... ...'ocemo li imati i lunch-paket organizovan? :oops: ps.u onom tvom jednodnevnom izletu ima slika gde vise prshute...i tamo hocu,ok? :unibrow: Jesi vidio raja, a... Imam èovjeka gore, samo ga zovnem dan ranije i to je ludilo. Garantujem da bolju jagnjetinu i jaretinu nigdje nisi jeo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Februar 23, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Brat Gasho vec sad ima jedno 5000km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Februar 23, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Brat Gasho vec sad ima jedno 5000km 8000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Februar 23, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Brat Gasho vec sad ima jedno 5000km 8000 8000 :shock: , ti si moj idol Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Februar 24, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam tuda vozio ali Ladu Nivu! Lada Niva' date=' BMW R1200GS, ... penjao sam se i ja do Stanjevica, al' sa mojim kinezom... [img']http://i137.photobucket.com/albums/q236/wulfan/Picture009-1.jpg[/img] Inace, preporuka, mada sto kaze Gasho, mana je sto se mora vracat istim putem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Februar 24, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Silaziš sa asfalta,ha? Pazi da ne padneš! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano Februar 28, 2007 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan svaka chast, dobro je da stignes da napravis krug :kul: , ja obecavam sebi odavno da cu malo da se otisnem ali sam se iznevjerio po ko zna koji put :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max 1 Napisano Mart 1, 2007 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Novi Becej Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Gasho! Odlicna tura i jos bolje slike! :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Mart 1, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Gasho, imam primedbu....daj te slike u malo boljoj rezoluciji i jaceg kvaliteta. Ti bar imas tamo sta da slikas...i masinu i prirodu! Majku mu...dodje mi da kupim jedan motor da mi stoji u Becicima i da svaki drugi vikend dodjem tu da se vozim. Prelepo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Mart 1, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Gasho lepa voznjica i prelepe slike!!! A shto se ovoga tiche Garantujem da bolju jagnjetinu i jaretinu nigdje nisi jeo... Rachunajte i na mene tu !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...