ivana_dj 2 Napisano Januar 28, 2010 U prolazu, 62 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR 125,Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Cula sam se sa Markom...motor nije los,ali se meni se uopste i ne svidja bas taj model...a i ne bih uzimala nista starije od 2000.god.... Joj ,kad ja nekom ne bih nasla neku manu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivana_dj 2 Napisano Januar 28, 2010 U prolazu, 62 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR 125,Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan A suzuki gsx 600f...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 28, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan naopako teme sa zx9r(sto je inace motor) na rage poput gpz i gsxf....kakve ima veze koliko je motor jak....ti vozis njega a ne on tebe,ne moze on tebe da iznenadi ukoliko mu ne odvrnes gas....totalno je debilno razmisljati o ova dva krsa ako imas priliku da uzmes devetku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Januar 28, 2010 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan suzuki gsx 600f.... to zato sto nece biti Ninja, da bar bude Katana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Januar 28, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan MaRko iz Mladenovca. Vidjao sam motor, jako lepo ocuvan i odrzavan /sto je jako bitno/. Nije se izivljavo, nego je normalno vozen Hvala Miso... Imala je i jedna kawa 250 na forumu, mislim da je bila oko 2000 godine, isto je delovala jako dobro... Moj savet ili tako neka kawa, ili ako vec hoces 600 hondu 600f... Odlican motor. Deki_Zemun je imao odlican primerak, ako se ne varam 95god, i sad ga vozi isto jedan clan foruma(izvinjavam se ali slabo pamtim imena)... Mozda nesto tako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivana_dj 2 Napisano Januar 28, 2010 U prolazu, 62 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR 125,Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan @gavrolini pa posle dugog razmisljanja,svatila sam da jeste prejak za mene i moje iskusvtvo... @Njegova klinceza Ma nebitno marka,samo da valja.. @Kengurrrr Jel mislis na hondu cbr600f ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6798 Napisano Januar 28, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ja reko' evo bajkerke odlucne,resila da napravi prekretnicu u karijeri,kad ono na kraju "sve jedno". Salu na stranu,ako se jos uvek ne smatras dovoljno iskusnom,sto nije nista strasno-naprotiv,odluka da uzmes nesto 500 ccm je sasvim na mestu. Vidim i u onoj drugoj temi da si pocela da gledas sve i svasta. Zadrzi se eto u toj kategoriji (500ccm) ima tu svasta interesantnog.Sve su to dobri motorici,bez obzira na marku,pouzdani i ne preterano skupi za odrzavanje.Moze sa njima i "daleko" bez ikakvih problema.Vise ces ti da se umoris nego sto ce to njemu (motoru) da smeta Vec je pomenut GS500,tu su jos Kawasaki ER-5,Honda CB 500.Ova poslednja ima varijantu S (sa maskom) prva liga. Suzi izbor na par sprava i nemoj mnogo da lutas i da lupas glavu.Naravno dobro se informisi.Ima ovde Bogu hvala o navedenim spravama,materijala knjiga da se napise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivana_dj 2 Napisano Januar 28, 2010 U prolazu, 62 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR 125,Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan @pronto Aj i ovde da napisem...ne bih htela naked-a... vise bih neku sportsku varijantu....i ne bih uzimala nista ispod 2000.god..ipak mi je sadasnji motor 2007.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6798 Napisano Januar 28, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Onda "mali" Nindza 250 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivana_dj 2 Napisano Januar 28, 2010 U prolazu, 62 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR 125,Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan E svidja mi se ninja 250... Sad samo da nadjemo nekog sa normalnom cenom.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6798 Napisano Januar 28, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Znao sam da ce da ti se svidi Sad si tek na muci.. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grunf2 1 Napisano Januar 28, 2010 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav vjeruj da ta ninja nece is puno bolje od tvje 125 i da je kupis stasi napravila opet imas motoric kupi si neki motor od 600 kubika i rijesi problem ja ti preporucujem hondu cbr ako si ljubitelj ninje onda imas zx6r ili jos bolji 636 2003 motor ekstra i izgledom i karakteristikama sretno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cavalir 352 Napisano Januar 28, 2010 Never drive faster than your angel can fly, 108 postova Lokacija: Louisville KENTUCKY; EU Motocikl: Harley Davidson, cbr 1000 rr Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da ti preporučim ninju zx6r,pošto je imam dve godine.Moja je 1998. godište,ali su ustvari iste 1998-2002,samo je razlika u prednjoj maski (2 fara) kod 2000-2002.Nemoj da živiš u zabludi ako misliš da nije brz pošto si htela zx9r.Naprotiv,motor je agresivan,povlači kao lud,prava zver,pa ne znam možda i nije pametno da pređeš na šesticu,s obzirom da si imala 125icu.Inače je motor pouzdan,nisam čuo da ima neku manu.Svakako ako se odlučiš za zx6r pamet u glavu i polako dok ne navikneš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Januar 28, 2010 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam prvi model ovog motora, mogu reci da sam bio zadovoljan sa njim sto se svega tice ali posle 5000km mi je otisao dihtung glave iz nepoznatog razloga jer nisam od onih sto pucaju, turiraju i pale gume vec samo vozim po gasu. Inace, motor je malo tezi za krivine ali samo u prvih 15-20 dana dok se covek ne navikne, posle leze do ivice gume bez problema, stabilan je na putu extra, nema propinjanja pri naglom dodavanju gasa vec samo isklizava zadnji tocak, a po cajgeru pokaze cak 290km/h (od opreme imao dyno-yet, k&n filter i Akrapovic). Da ne bi ulazili u diskusiju kao prvi put pre vise od 3 godine kad sam ovo napisao i kada ljudi nisu verovali, analogni sat moze da laze do 5% na sat tako da je to opet 275km/h sto je po meni za taj motor extra brzina. Potrosnja mu ide od 5 do 10L u zavisnosti potrosnje. Zastita od vetra vise nego odlicna za ovakav tip motora. Moja preporuka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6319 Napisano Januar 28, 2010 Drug član, 3036 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan E, ljudi, preporucujete motore koji su zveri devojci koja od iskustva ima 125ccm i 15 konja. Jel cete vi njenim roditeljima da saopstite...? Pu, pu, daleko bilo. Odakle vam ideje da je za pocetnika motor od 100+ konja? Motor se vozi glavom, ali je motor najjaci opijat. U jednom trenutku lako moze da motor vozi vozaca, a ne vozac da vozi motor. Uozbiljite se, vidite da i Ivana /nadam se/ shvata da mora da ide postupno. Kakve crne Nindze 6R i ostali motori R performansi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Januar 29, 2010 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan ikke jel se ti krstiš kolika je crkva ili koliko možeš? Moj drug vozio srada 99.god 136ks to mu prvi motor i svi mu pričali nemoj ovo ono ewo njega hvala bogu vozika ga laganica ne ide preko 120km/h tako da slušaj sve a radi kako hoćeš ti najbolje znaš šta ti leži ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Januar 29, 2010 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan @pronto Aj i ovde da napisem...ne bih htela naked-a... vise bih neku sportsku varijantu....i ne bih uzimala nista ispod 2000.god..ipak mi je sadasnji motor 2007.. Stariji je od 2000. ali je lep motor http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=47406.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Januar 29, 2010 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Aj i ovde da napisem...ne bih htela naked-a... vise bih neku sportsku varijantu....i ne bih uzimala nista ispod 2000.god..ipak mi je sadasnji motor 2007.. Godiste motora ti ne znaci ama bas nista i nemoj mnogo da gledas na to. 2008-e godine sam imao Ninju ZX6R 2001 godiste koju sam menjao za Yamahu YZF750R 1994 godiste i uzeo doplatu, jeste starija 7 godina ali je motor generalno bolji i u mnogo boljem stanju bez obzira na godiste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grunf2 1 Napisano Januar 30, 2010 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan mislim da smo svojim komentarima zbunili djevojku tako da ni ona sama vise nazna sta hoce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6798 Napisano Januar 30, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Moze i ovako. Niko ne moze da te zbuni svojim komentarma,ako znas sta hoces. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serbduck 15 Napisano Januar 30, 2010 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki SV 650 ( ili 600?) naked varijanta. Video sam jedan u Backoj Topoli. Zut. Prelep. 2006g. Ne znam kako se zove firma, ali imas ih na moto-berzi. Nisam ga vozio, al sam cuo da je poslusan, dovoljno jak i brz ako treba. Nije tezak i mislim da je dobar izbor za tebe. Eto, ne znam tebe, ne znam motor, a znam da ste jedno za drugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivana_dj 2 Napisano Januar 30, 2010 U prolazu, 62 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR 125,Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan @serbduck mislis na ovo? http://www.motobike.co.rs/polovnimotori.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serbduck 15 Napisano Januar 31, 2010 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da mislim bas na to, ali iskljucivo taj motor. Suzuki sv 650 - zut. Video sam ga. Zagledao sa svih strana i malo je falilo ( para ) da ga kupim. To je skoro nov motor i ako ga slucajno vidis uzivo - tvoj je. Zaljubices se i neces kuci bez njega. ;D Nadji na netu nesto o ovom motoru... Inace ja sam u B.Topolu isao po ZX-9R i zbog malog nesporazuma sa gazdom ( predracun ) nisam ga kupio. Ne kajem se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemoo 0 Napisano Januar 31, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: bihać-sisak Prijavi odgovor kao problematičan e jebiga odgovoriše te od devetke ??? ako hoćeš ninju 600 gledaj 2000-2001-2002 godiste-dva fara,usisnik zraka sve je isto kao i na zx9r ali je dosta mekši na gasu 2003 godina je novi model (kod nas prozvana kao TRLICA) svjetsko smeće,trese prednji točak i prije zavoja katastrofa,par puta sam skoro iscurio u zavoju i to sa tuđim motorom,mjenjač je osjetljiv do zla boga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Okin 21 Napisano Januar 31, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Modriča Republika Srpska Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Razmisli i o Hondi CBR600 F.... Odličan motor!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...