Master Z-ed 77 Napisano Januar 23, 2010 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Kawasaki ZX9R, 1995 god. Presao 37.000 km. Masina u odlicnom stanju, gume nove, lanac i lancanici dobri. Cena 2.500 evra u zameni 2.700 evra. Moguca zamena za mladji 750-1000ccm do 4500 evra, cruzer od 650ccm i vise ili Busa. Skuteri i stariji motori ne dolaze u obzir. Damir Katanic 063/7-119-009 damirkatanic@yahoo.com Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Januar 23, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Registrovan? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3090 Napisano Januar 23, 2010 Drug član, 1177 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Sto se meni ovo jos uvek strasno svidja... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Januar 23, 2010 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Zamena za Ducati 996?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 77 Napisano Januar 25, 2010 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se zbog kasnih odgovora. Motor nije registrovan, potrebno je uraditi servis, staviti nove prednje zmigavce i promenuti retrovizore. Masina je odlicna, agilna i trazi da se forsira. Ja sam pristalica vise teske kategorije tipa Hayabusa, sa dosta konja, da je tezak motor i da je glomazan. Menjao sam CBR1000F za ovaj motor ali vidim da taj motor nije za mene previse je zivahan, a ja ne mogu da odolim iskusenju. To je glavni razlog za zamenu ili prodaju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Januar 26, 2010 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Mislis da je hayabusa mekanija za voznju?Sta je ta crna kutija na desnoj strani? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 77 Napisano Januar 26, 2010 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju, nikada nisi cuo za crnu kutiju na avionu isl.??? Salim se drzac za cuclu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Januar 27, 2010 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Pomislio sam da nije rezervni ignitor! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 77 Napisano Mart 10, 2010 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Narednih 10 dana cena 2100 evra samo kes Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 77 Napisano April 15, 2010 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan LOCK Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...