Vuja 35 Napisano Januar 24, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Sada mi je jasno da zezanja više nema i da će ovaj motor jako dobro izgledati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Januar 27, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Na es-a ce svi novi srafovi,prohromski. Nasao sam u merkuru povoljno proromskih vijaka,nisam danas imao mere svih koji idu na motor,pa sam uzeo samo neke kojih sam se setio. 8*30 mm sa sestougaonom glavom je nekih 10din komad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 27, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Na es-a ce svi novi srafovi,prohromski. Nasao sam u merkuru povoljno proromskih vijaka,nisam danas imao mere svih koji idu na motor,pa sam uzeo samo neke kojih sam se setio. 8*30 mm sa sestougaonom glavom je nekih 10din komad. promeni sve safove na masini zameni ih imbusima ja sam to kod mene uradio imao sam oko 30 kom.... kostalo me oko 500 din... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Januar 27, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Srafovi od masine su svi kao novi,izgleda da joj je ovo bilo prvo rastavljanje,to ostaje. Ono ulje koje sam sipao u amorte je bilo neko motorno,koje je neko sipao u tu flasu. Uporedio sam sa pravim atf uljem,ovo je redje dosta. Sad cu da probam sa pravim atf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 27, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Srafovi od masine su svi kao novi,izgleda da joj je ovo bilo prvo rastavljanje,to ostaje. Ono ulje koje sam sipao u amorte je bilo neko motorno,koje je neko sipao u tu flasu. Uporedio sam sa pravim atf uljem,ovo je redje dosta. Sad cu da probam sa pravim atf ja menjao ne sto su losi nego zbog lakseg sastavljanja i da je bolje dotegnem.... imbuse je lakse zategnuti nego sasciger safove,,,, :) t kako hoces,,,, ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 28, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Na es-a ce svi novi srafovi,prohromski. Nasao sam u merkuru povoljno proromskih vijaka,nisam danas imao mere svih koji idu na motor,pa sam uzeo samo neke kojih sam se setio. 8*30 mm sa sestougaonom glavom je nekih 10din komad. U Svilajncu je 9.5 din imbus ovih gabarita, okasti su jeftiniji...oko 6-6.5 din!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Januar 28, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pricas o prohromskim ili obicnim pocinkovanim srafovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Januar 28, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam dileme , stavio bih inbuse, na Crncu su se dobro pokazali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 29, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Pricas o prohromskim ili obicnim pocinkovanim srafovima. Ako mene pitas, o najobicnijim-pocinkovanim... Svraticu do ove prodavnice(to je prodavnica u sklopu jednog od najvecih distirbutera srafovskom robom u Srbiji)ovih dana, trebaju mi srafovi za DKW, doduse ove cene koje sam naveo su bile kada sam menjao srafove na bobber-u, videcu sad koje su!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Januar 29, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za prohromske pricao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 29, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za prohromske pricao E sad' ste me zbunili oko toga prohromski i pocinkovani ??? ??? Svraticu ovih dana pa cu videti tacno koji su-od cega su-i koliko su Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Januar 29, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Meni za ceo motor prohromski izadju nekih 600 dinara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 29, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Meni za ceo motor prohromski izadju nekih 600 dinara... nije to neka para mejaj to .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Februar 2, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Slabo sad imam vremena za emzu,poceo sam konacno da ucim (doslo vreme)... A ni finansije nisu nesto... Sad sam ocistio karburator detaljno,skinuo rdju sa delova koji nisu aluminijumski,napravio nove dihtunge,i sve podloske u njemu zamenio novim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Februar 2, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Stari srafovi i po koji prohromski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Februar 23, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam danas trophy sablone Darku,uskoro bi trebalo da bude gotovo farbanje. Inace skoro nista ne radim sad,malo samo smirglam aluminijum za poliranje,koliko stizem,finansije su mi nikakve,a i ucim stalno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Februar 23, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Šta ti još nedostaje od delova? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Februar 24, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Stampar,preko karburatora idu aone alu dekle,pa se on ni ne vidi,a te dekle poliram. Od delova za masinu: -lezajevi(ovaj put moram staviti nove,radje necu ni sklapati nego da vratim stare,pa posle opet rasturam zbog toga) -Klip -busenje cilindra -jedan semening radilice -zupcanici kurble,mada to ako ne nabavim,obrusicu taj poslednji zub na polumesecu,koji glavi Ostalo: -hromiranje solja(ako se ne skupi bice ok i ovaj stari hrom ;D) -hromiranje zbica,u krajnjem slucaju cu da ih ofarbam -sajla prednje kocnice -2 smigavca -retrovizor za es-a i jos neke sitnice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Mart 21, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan koliko vremena radis taj motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Mart 21, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Krajem leta,prosle god. sam poceo. 5-6 aprila stizu delovi sa farbanja,tad cu imati i vremena par dana pa cu malo vise da radim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Mart 21, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan ja sam za mesec dana zavrsio motor kad bi kao ti radio takosporo vec bi bio u bolnici od nerava uf baki kako imas zivaca da ga toliko sredujes ja nebi izdrzao radio bi i nocu i danju dok ga nebih zavrsio pare bih pozajmio ako nebih imao i zavrsena stvar kad se hoce ide to brzo nemoj misliti da te kritikujem ali ipak je to mz skraceno moj zauvek ne treba cekati godinu a da se ne vozis na njemu brze malo i daj da vidimo neke slicice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Mart 21, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Moze se motor sklepati i za pola dana,dan,da pali radi i ide,medjutim,neke restauracije,ozbiljnije,mogu trajati i vise godina.Tu ima tako puno stvari koje jednostavno traze vreme,znanje a i dosta novca,sa kojim svi kuburimo,uglavnom.A jurcanje kvalitetnih delova je druga prica. Floyde,samo gas...........izbunario sam neki cilindar i glavu za to cudo,moram da ga pregledam,a sto se klipa tice ili krati onaj etz ili pijaca....jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 21, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Floyd* radi polako i metodicno. Stara je izreka - " Sto je brzo - to je kuso " . Osim toga, ima motor koji vozi, ide u skolu i jos radi da zaradi . Nego ti Peco bolje postavi neku sliku tvog motora da vidimo kako si ga sredio , a ne da druge pozurujes ! > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Mart 22, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ja sam za mesec dana zavrsio motor kad bi kao ti radio takosporo vec bi bio u bolnici od nerava uf baki kako imas zivaca da ga toliko sredujes ja nebi izdrzao radio bi i nocu i danju dok ga nebih zavrsio pare bih pozajmio ako nebih imao i zavrsena stvar kad se hoce ide to brzo nemoj misliti da te kritikujem ali ipak je to mz skraceno moj zauvek ne treba cekati godinu a da se ne vozis na njemu brze malo i daj da vidimo neke slicice Druze voleo bi da zivis 5 dana mojim zivotom pa bi te pitao za koliko bi zavrsio... Daj slike te tvoje jednomesecne restauracije,koliko te kostalo,jesi sam sve ispolirao za tih mesec dana itd? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano April 11, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan e Flojd ja sam motor radio 2005 a da slikam svaki motor kojeg sam radio nije mi padalo na pamet, tako nesto polirao sam sve rucno od dekli nove spice dobose felne sve rucno ako mi ne verujes raspitaj se u klubu knm vrsac tamo ces naci ljude koji me znaju pa neka ti oni kazu za koliko sam to zavrsio a kostalo je oho oho,oko 650evra ne racunajuci vreme koje sam potrosio radeci ga, slike imam ali ne prihvata ovaj sajt tako velikog formata a ja zaista jos neznam kako da to postavim ovde. reci mi treba li ti nesto od delova posto je moj tavan bio prepun delova od es 150/2 i es 175/2 pa ako imam deo vrlo rado cemo ga pokloniti samo da ga zavrsis sto pre da se ne mucis toliko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...