Jump to content

Moto Zajednica

Ko ce od fantasticne cetvorke biti sampion?

Ko ce od fantasticne cetvorke biti sampion?  

58 članova je glasalo

1. 1. Ko ce od fantasticne cetvorke biti sampion?

• Valentino Rossi
      35
    • Jorge Lorenzo
      5
    • Dani Pedrosa
      4
    • Casey Stoner
      14

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 132 postova

Ja sam pocetkom sezone 2009 usao u verbalni konflikt sa Lalajkom i ljudima koji na "detinjast" nacin

komentarisu voznju najveceg motorcikliste svih vremena - Valentina Rossija. Tom prilikom sam rekao

da vise necu nista pisati dok se sezona 2009 ne zavrsi i da cemo tad videti ko ce biti sampion.

Naravno, Rossi je uspeo po 9 (deveti) put!

Ove godine - hmmm... bice jaaaako tesko!!!

Glasao sam za Rossija ali bogami...

Stoner je super vozac ali Jorge je daleko zajebaniji.

Dakle moj poredak bi bio:

1. Rossi/Lorenzo (nisam siguran - zato dele)

2. Stoner

P.S.

Lalajko - jedna naspram devet titula (1<9)!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Ja sam pocetkom sezone 2009 usao u verbalni konflikt sa Lalajkom i ljudima koji na "detinjast" nacin

komentarisu voznju najveceg motorcikliste svih vremena - Valentina Rossija.

Kao prvo, ko je detinjast moze da se vidi iz tvoje retorike: nije isto napisati "najveci vozac do danasnjeg dana" i "najveci vozac svih vremena". Ovo "svih vremena" znaci i proslih i buducih, sto je, nadam se da ces se sloziti, detinjasto. Ne mozes da znas kakvo cudo od vozaca ce se roditi u sledecim godinama.

Lalajko - jedna naspram devet titula (1<9)!

Ma treba se raspitati, mozda nije devet, mozda je i u skoli ili predskolskom bio sampion u necemu, pa uvrstiti i to u MotoGP titule :) Opet si detinjast! :) Sem toga, Rosijevo doba je na izmaku, Stonerovo tek dolazi. Pitanje je i ove godine sta bi se dogodilo da nije bilo one bolesti, ma sta rosijevci pricali o tome. Ove godine ce za Njega biti jako cupavo, Lorenco konacno dobija isti motor kao On, nema vise povlastica, a mali je drcan i zeljan pobeda. Slicno je sa Pedrosom i verujem sa Spies-om. O Stoneru koji ulazi potpuno zdrav u sezonu (u proslu je usao posle operacija clanka) necu ni da pricam.

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

Lalajko nikada ne gubi nadu u svog konja ;D Ima Lorenzo da ga brija ko seviljski berberin ;D ;D ;D

@ Lalajko

Stvarno si teoreticar... to ti priznajem!

Sama ideja da si mi pisao razliku izmedju "svih vremena" i "do danasnjih dana" ide u prilog tome.

Da, njegovo vreme prolazi ali to ne umanjuje ono sta je postigao!

Da Stoner nije bio bolestan... hmmm bilo bi mnogo teze. A sta da je Rossiju radila Yamaha 2007...

Uostalom, u pravu si! Ne vredi - drzacemo svoje strane obojica do sutra...

Obozavam MotoGP i postujem SVE vozace koji ucestvuju a isto postovaje delim i prema

svim clanovima ovog foruma!

Izvinjavam se ako sam otisao u off!

Obozavam MotoGP i postujem SVE vozace koji ucestvuju a isto postovaje delim i prema

svim clanovima ovog foruma!

Izvinjavam se ako sam otisao u off ili uneo neku "nervozu".

Ma kakva crna nervoza, zasto bi je bilo?? Ovo su samo drugarska caskanja, kojih ima puno tokom sezone, pa mi pomalo nedostaju! Cek da vidis kad se Acim naostri, pa Stampar i jos par pravih rosijevaca koji zaista veruju da je on najveci vozac "svih vremena" :)

@ Lalajko

Stvarno si teoreticar... to ti priznajem!

Sama ideja da si mi pisao razliku izmedju "svih vremena" i "do danasnjih dana" ide u prilog tome.

Naravno, zato ja vodim racuna o svakom slovcu koje napisem, treba biti precizan.

Ma radi se o tome da svaki vozac koji osvoji titulu to i zasluzuje!

Npr. 2007. iako je Rossijeva Yamaha bila krs zivi - to ne umanjuje Stonerovu titulu.

Ducati "spremio" ludu makinu, a ovaj jos ludji pa je jedini zna voziti onako!

Ali mi se cini da svi koji ne navijaju za Rossija umanjuju njegova postignuca:

- da nije Dzeremija ne bi on tako...

- pa kad on ima drugu (bolju) masinu

i sl.

Ne mozete ocekivati da Rossi nacrta motor i agregat, napravi, testira, i osvoji titulu.

Pa to ni Stoner ne radi  ;)

P.S.

Smatram se fanom na nivou Acima  ;D

Dakle - svaka cast Stoneru. Nadrljao je u budocnosti sto se tice Loranza!  ;D

Ali Rossi je najbolji DO DANASNJIH  DANA i to treba ceniti i postovati.

Eto toliko.

Auuu, moramo jednom da se nađemo svi i organizujemo jedan obračun kod OK Korala (u ispijanju piva i mezećenju neke jagnjetine) i to za vreme neke trke. Dakle, eto predloga, hajde da se dogovorimo samo gde će biti ovaj "OK Koral", možda negde kod Mladenovca jer tamo ima dobre jagnjetine, čujem, a ima i u Žagubici, pa gde hoćete. Samo da proverimo da kafana ima TV sa odgovarajućim kanalom ;D

A možemo i sami nešto da organizujemo, eto, kod spdzlle ima ono lepo jezero u Kovinu, pa možda nešto tamo onako pored jezera. Samo nemoj da jagnje bude banatsko (tovljeno).

• Drug član, 1537 postova
  • Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa

Ma dobri su i Stonerko i Lorenzo ali su se na njihovu zalost rodili u pogresno vreme........mozda da se okusaju u SBK  ili da se nadaju da ce Rossi poceti na vozi Ferari...........sto se nece desiti....ipak nada poslednja umire pa neka se nadaju....

Auuu, moramo jednom da se nađemo svi i organizujemo jedan obračun kod OK Korala (u ispijanju piva i mezećenju neke jagnjetine) i to za vreme neke trke. Dakle, eto predloga, hajde da se dogovorimo samo gde će biti ovaj "OK Koral", možda negde kod Mladenovca jer tamo ima dobre jagnjetine, čujem, a ima i u Žagubici, pa gde hoćete. Samo da proverimo da kafana ima TV sa odgovarajućim kanalom ;D

A možemo i sami nešto da organizujemo, eto, kod spdzlle ima ono lepo jezero u Kovinu, pa možda nešto tamo onako pored jezera. Samo nemoj da jagnje bude banatsko (tovljeno).

Slazem se! Samo ako cemo da pratimo trku, moramo biti negde gde postoji neki >80cm LCD TV, sa kablovskom ili Sat antenom :) I naravno, da ima rostilj i ostalo potrebno za pracenje trke.

• Drug član, 3618 postova

Slazem se! Samo ako cemo da pratimo trku, moramo biti negde gde postoji neki >80cm LCD TV, sa kablovskom ili Sat antenom :) I naravno, da ima rostilj i ostalo potrebno za pracenje trke.

Nista bez rostilja i ostalih potrebstina!  :D Ja sam uvek za.

Gde nam je Mixa?

• Ne silazi, 5473 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

Tu sam, tu sam. Ma ljepota gledati ovu diskusiju, grehota da se mijesam. Ima vremena, duga je sezona.

Dok god ne zavrsim, nisam motorizovan, sto znaci da ne mogu da idem na te BJB GP ekskurzije, ali ideju podrzavam u potpunosti.

Dok god ne zavrsim, nisam motorizovan, sto znaci da ne mogu da idem na te BJB GP ekskurzije, ali ideju podrzavam u potpunosti.

Postoji i za to resenje! :) Skupimo se kod tebe za jednu trku, ceujem da je u Trebinju lepo :)

• Drug član, 1537 postova
  • Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa

Ja mislim da se ove godine konacno postoje uslovi da se poseti jedna GP trka recimo u Brnu........pa da konacno i mi prisustvujemo na jednom takvom svetskom dogadjaju........

Iuuuuu kad se setim kako je u Opatiji i na Grobniku bili doroooooo..........100000ljubitelja motociklizma na jednom mestu....bruka

A u povratku svratimo u Louis (Beč) ;D

A da znate šta još ima na granici između Češke i Austrije, aiiiii ;D ;D ;D

Strip bar, pa kuća, pa dva strip bara, pa kuća, pa strip bar, pa kuća, pa dva, tri strip bara, pa kuća, pa tako redom ;D ;D ;D

Evo jednog: http://www.moulin-rouge.cz/

Nisam bio, samo sam prošao tuda, a ovaj sam izguglao. Čitav gradić (Chvalovice) se bavi striptizom. To je kada se iz Brna krene malo prema Pragu, možda 70km, pa se onda skrene ka Beču.

• Ne silazi, 5473 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

Postoji i za to resenje! :) Skupimo se kod tebe za jednu trku, ceujem da je u Trebinju lepo :)

A problem je sto ni u Trebinju nisam dok ne zavrsim. :'(  No , nadam se makar do maja da ce biti gotoFo, tako da poslije toga, velkam, velkam. I da, Trebinje je lijepo.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja