spdzlla 0 Napisano Januar 29, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se kolega, mislim da nas ceka odlicna sezona. Bice borbi na sve strane i oko svega: za titulu, za ugovor, mesto u timu, promene istog... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gringo 2 Napisano Februar 1, 2010 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd>kod Bigz-a Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pocetkom sezone 2009 usao u verbalni konflikt sa Lalajkom i ljudima koji na "detinjast" nacin komentarisu voznju najveceg motorcikliste svih vremena - Valentina Rossija. Tom prilikom sam rekao da vise necu nista pisati dok se sezona 2009 ne zavrsi i da cemo tad videti ko ce biti sampion. Naravno, Rossi je uspeo po 9 (deveti) put! Ove godine - hmmm... bice jaaaako tesko!!! Glasao sam za Rossija ali bogami... Stoner je super vozac ali Jorge je daleko zajebaniji. Dakle moj poredak bi bio: 1. Rossi/Lorenzo (nisam siguran - zato dele) 2. Stoner P.S. Lalajko - jedna naspram devet titula (1<9)! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Februar 1, 2010 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Iako bih to jako voleo, uopšte mi se ne čini da još uvek bilo ko može doktora da skine sa trona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Februar 1, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pocetkom sezone 2009 usao u verbalni konflikt sa Lalajkom i ljudima koji na "detinjast" nacin komentarisu voznju najveceg motorcikliste svih vremena - Valentina Rossija. Kao prvo, ko je detinjast moze da se vidi iz tvoje retorike: nije isto napisati "najveci vozac do danasnjeg dana" i "najveci vozac svih vremena". Ovo "svih vremena" znaci i proslih i buducih, sto je, nadam se da ces se sloziti, detinjasto. Ne mozes da znas kakvo cudo od vozaca ce se roditi u sledecim godinama. Lalajko - jedna naspram devet titula (1<9)! Ma treba se raspitati, mozda nije devet, mozda je i u skoli ili predskolskom bio sampion u necemu, pa uvrstiti i to u MotoGP titule Opet si detinjast! Sem toga, Rosijevo doba je na izmaku, Stonerovo tek dolazi. Pitanje je i ove godine sta bi se dogodilo da nije bilo one bolesti, ma sta rosijevci pricali o tome. Ove godine ce za Njega biti jako cupavo, Lorenco konacno dobija isti motor kao On, nema vise povlastica, a mali je drcan i zeljan pobeda. Slicno je sa Pedrosom i verujem sa Spies-om. O Stoneru koji ulazi potpuno zdrav u sezonu (u proslu je usao posle operacija clanka) necu ni da pricam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Februar 1, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko nikada ne gubi nadu u svog konja ;D Ima Lorenzo da ga brija ko seviljski berberin ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Februar 1, 2010 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Da je pitanje bilo za koga se navija, ja bih kucao Lorenzo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gringo 2 Napisano Februar 1, 2010 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd>kod Bigz-a Prijavi odgovor kao problematičan @ Lalajko Stvarno si teoreticar... to ti priznajem! Sama ideja da si mi pisao razliku izmedju "svih vremena" i "do danasnjih dana" ide u prilog tome. Da, njegovo vreme prolazi ali to ne umanjuje ono sta je postigao! Da Stoner nije bio bolestan... hmmm bilo bi mnogo teze. A sta da je Rossiju radila Yamaha 2007... Uostalom, u pravu si! Ne vredi - drzacemo svoje strane obojica do sutra... Obozavam MotoGP i postujem SVE vozace koji ucestvuju a isto postovaje delim i prema svim clanovima ovog foruma! Izvinjavam se ako sam otisao u off! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Februar 1, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Da je pitanje bilo za koga se navija, ja bih kucao Lorenzo. Ja navijam za Stonera, i verujem da ce biti sampion. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Februar 1, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Obozavam MotoGP i postujem SVE vozace koji ucestvuju a isto postovaje delim i prema svim clanovima ovog foruma! Izvinjavam se ako sam otisao u off ili uneo neku "nervozu". Ma kakva crna nervoza, zasto bi je bilo?? Ovo su samo drugarska caskanja, kojih ima puno tokom sezone, pa mi pomalo nedostaju! Cek da vidis kad se Acim naostri, pa Stampar i jos par pravih rosijevaca koji zaista veruju da je on najveci vozac "svih vremena" @ Lalajko Stvarno si teoreticar... to ti priznajem! Sama ideja da si mi pisao razliku izmedju "svih vremena" i "do danasnjih dana" ide u prilog tome. Naravno, zato ja vodim racuna o svakom slovcu koje napisem, treba biti precizan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Februar 1, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam već napisao da će Lorenzo da brija Stonera, ne Rossi ;D Pogledaj gore... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gringo 2 Napisano Februar 1, 2010 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd>kod Bigz-a Prijavi odgovor kao problematičan Ma radi se o tome da svaki vozac koji osvoji titulu to i zasluzuje! Npr. 2007. iako je Rossijeva Yamaha bila krs zivi - to ne umanjuje Stonerovu titulu. Ducati "spremio" ludu makinu, a ovaj jos ludji pa je jedini zna voziti onako! Ali mi se cini da svi koji ne navijaju za Rossija umanjuju njegova postignuca: - da nije Dzeremija ne bi on tako... - pa kad on ima drugu (bolju) masinu i sl. Ne mozete ocekivati da Rossi nacrta motor i agregat, napravi, testira, i osvoji titulu. Pa to ni Stoner ne radi P.S. Smatram se fanom na nivou Acima ;D Dakle - svaka cast Stoneru. Nadrljao je u budocnosti sto se tice Loranza! ;D Ali Rossi je najbolji DO DANASNJIH DANA i to treba ceniti i postovati. Eto toliko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Februar 1, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno! I molim te, nemoj da se povlacis iz diskusije. Cenim da ce nam uskoro ponestati pravih rosijevaca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Februar 1, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Auuu, moramo jednom da se nađemo svi i organizujemo jedan obračun kod OK Korala (u ispijanju piva i mezećenju neke jagnjetine) i to za vreme neke trke. Dakle, eto predloga, hajde da se dogovorimo samo gde će biti ovaj "OK Koral", možda negde kod Mladenovca jer tamo ima dobre jagnjetine, čujem, a ima i u Žagubici, pa gde hoćete. Samo da proverimo da kafana ima TV sa odgovarajućim kanalom ;D A možemo i sami nešto da organizujemo, eto, kod spdzlle ima ono lepo jezero u Kovinu, pa možda nešto tamo onako pored jezera. Samo nemoj da jagnje bude banatsko (tovljeno). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Februar 1, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ma dobri su i Stonerko i Lorenzo ali su se na njihovu zalost rodili u pogresno vreme........mozda da se okusaju u SBK ili da se nadaju da ce Rossi poceti na vozi Ferari...........sto se nece desiti....ipak nada poslednja umire pa neka se nadaju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Februar 1, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Auuu, moramo jednom da se nađemo svi i organizujemo jedan obračun kod OK Korala (u ispijanju piva i mezećenju neke jagnjetine) i to za vreme neke trke. Dakle, eto predloga, hajde da se dogovorimo samo gde će biti ovaj "OK Koral", možda negde kod Mladenovca jer tamo ima dobre jagnjetine, čujem, a ima i u Žagubici, pa gde hoćete. Samo da proverimo da kafana ima TV sa odgovarajućim kanalom ;D A možemo i sami nešto da organizujemo, eto, kod spdzlle ima ono lepo jezero u Kovinu, pa možda nešto tamo onako pored jezera. Samo nemoj da jagnje bude banatsko (tovljeno). Slazem se! Samo ako cemo da pratimo trku, moramo biti negde gde postoji neki >80cm LCD TV, sa kablovskom ili Sat antenom I naravno, da ima rostilj i ostalo potrebno za pracenje trke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Februar 1, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Auuu, moramo jednom da se nađemo svi i organizujemo jedan obračun kod OK Korala (u ispijanju piva i mezećenju neke jagnjetine) i to za vreme neke trke. Dakle, eto predloga, hajde da se dogovorimo samo gde će biti ovaj "OK Koral", možda negde kod Mladenovca jer tamo ima dobre jagnjetine, čujem, a ima i u Žagubici, pa gde hoćete. Samo da proverimo da kafana ima TV sa odgovarajućim kanalom ;D A možemo i sami nešto da organizujemo, eto, kod spdzlle ima ono lepo jezero u Kovinu, pa možda nešto tamo onako pored jezera. Samo nemoj da jagnje bude banatsko (tovljeno). Slazem se! Samo ako cemo da pratimo trku, moramo biti negde gde postoji neki >80cm LCD TV, sa kablovskom ili Sat antenom I naravno, da ima rostilj i ostalo potrebno za pracenje trke. Nista bez rostilja i ostalih potrebstina! Ja sam uvek za. Gde nam je Mixa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Februar 1, 2010 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Tu sam, tu sam. Ma ljepota gledati ovu diskusiju, grehota da se mijesam. Ima vremena, duga je sezona. Dok god ne zavrsim, nisam motorizovan, sto znaci da ne mogu da idem na te BJB GP ekskurzije, ali ideju podrzavam u potpunosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Februar 1, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto kazes kolega, sezona je duga, bice prilike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Februar 1, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Dok god ne zavrsim, nisam motorizovan, sto znaci da ne mogu da idem na te BJB GP ekskurzije, ali ideju podrzavam u potpunosti. Postoji i za to resenje! Skupimo se kod tebe za jednu trku, ceujem da je u Trebinju lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Februar 1, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da se ove godine konacno postoje uslovi da se poseti jedna GP trka recimo u Brnu........pa da konacno i mi prisustvujemo na jednom takvom svetskom dogadjaju........ Iuuuuu kad se setim kako je u Opatiji i na Grobniku bili doroooooo..........100000ljubitelja motociklizma na jednom mestu....bruka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Februar 1, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan A u povratku svratimo u Louis (Beč) ;D A da znate šta još ima na granici između Češke i Austrije, aiiiii ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Februar 1, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Staaaa reci nam????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Februar 1, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Strip bar, pa kuća, pa dva strip bara, pa kuća, pa strip bar, pa kuća, pa dva, tri strip bara, pa kuća, pa tako redom ;D ;D ;D Evo jednog: http://www.moulin-rouge.cz/ Nisam bio, samo sam prošao tuda, a ovaj sam izguglao. Čitav gradić (Chvalovice) se bavi striptizom. To je kada se iz Brna krene malo prema Pragu, možda 70km, pa se onda skrene ka Beču. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Februar 2, 2010 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Dok god ne zavrsim, nisam motorizovan, sto znaci da ne mogu da idem na te BJB GP ekskurzije, ali ideju podrzavam u potpunosti. Postoji i za to resenje! Skupimo se kod tebe za jednu trku, ceujem da je u Trebinju lepo A problem je sto ni u Trebinju nisam dok ne zavrsim. :'( No , nadam se makar do maja da ce biti gotoFo, tako da poslije toga, velkam, velkam. I da, Trebinje je lijepo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gringo 2 Napisano Februar 2, 2010 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd>kod Bigz-a Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam hteo da idem u Brno ali jbg... na civilnoj sam do kraja avgusta... Tako da je Balaton moj "prisilni" izbor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...