The_One 53 Napisano Februar 20, 2010 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan Moze neka mapa? sklepana (tačka ne + je žurka) @Obelix ja se toga ne sećam, mora da je zbog udarca u glavu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Februar 20, 2010 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Poison girl! Vidimo se.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deyan76 0 Napisano Februar 20, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Poison girl! Vidimo se.... ;D od hvala nema nista nego ladno pivoooooo da narucis :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8745 Napisano Februar 20, 2010 nekrunisani kralj moto cigana, 3209 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan pao dogovor, krecemo mrleta, ja, DrBane, boki oko 20h... vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Februar 20, 2010 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Poison girl! Vidimo se.... ;D od hvala nema nista nego ladno pivoooooo da narucis :D :D ;D ;D to se podrazumeva! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljilja-pei 98 Napisano Februar 20, 2010 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Trešnja Prijavi odgovor kao problematičan Pa, dečice moja, onda se gledamo večeras... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Februar 20, 2010 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Evo mi krecemo! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Eto i mi stigli posle 2 ipo sata zivi i zdravi kuci, puno pozdrava ekipo bilo je lepo upoznati sve vas Armine pa de ono BJB papirče sto reče da ce postaviš za lokejšn?? Ja ga nevidoh.. U svakom slucaju extra zurka, naroda je bilo izobilju, sjajna mjuza i pre svega sjajni Domacini ! BRAVO !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Februar 21, 2010 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan dakle, nedovoljno vremena za toliko dragih lica! divan osećaj i jedva čekam sledeći susret, braćo, prijatelji, forumaši... naravno baš lepo što su "neki" naučili kako se ponaša u biblioteci! biće slika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Februar 21, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Jebi ga, ja se razbio na slaninijadi u Kačarevu pa i ne stigoh do žurke. :'( Nadam se da ste se lepo proveli i bez mene. ;D Potpis: Pijano Govedo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Žurka kao po običaju VURHUNSKA :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skaki 5 Napisano Februar 21, 2010 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Žurka kao po običaju VURHUNSKA :D bilo je loodo burazeru, loodo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Žurka kao po običaju VURHUNSKA :D bilo je loodo burazeru, loodo Tebi pogotovo :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Februar 21, 2010 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Tebi pogotovo :D Kashljuc, ovaj... Bane ustao si? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skaki 5 Napisano Februar 21, 2010 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Žurka kao po običaju VURHUNSKA :D bilo je loodo burazeru, loodo Tebi pogotovo :D sta da ti kazem, I am the lucky bastard ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran_vs 15 Napisano Februar 21, 2010 U prolazu, 46 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan bio sam,nasao svoje iz kluba i naravno super se proveo.organizatorima svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan013 3 Napisano Februar 21, 2010 U prolazu, 29 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: jamaha xj600 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je super ,muzika odlicna ,atmosfera jos bolja ali VELIKE ZAMERKE NA PIVO NA TOCENJE ,DRUGAR OD JEDNE CASE PIVA POVRACA CEO DAN A NI MENI NIJE PRIJALO ,tako da vise NE KONZUMIRAM PIVO ,SEM U FLASI SA SVEZIJIM DATUMOM NA ETIKETI. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Februar 21, 2010 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je super ,muzika odlicna ,atmosfera jos bolja ali VELIKE ZAMERKE NA PIVO NA TOCENJE ,DRUGAR OD JEDNE CASE PIVA POVRACA CEO DAN A NI MENI NIJE PRIJALO ,tako da vise NE KONZUMIRAM PIVO ,SEM U FLASI SA SVEZIJIM DATUMOM NA ETIKETI. možda nije od piva... mi (nas 9oro) smo "pratili" od prvog do poslednjeg bureta i niko nema posledice brz oporavak vam želim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noveski 150 0 Napisano Februar 21, 2010 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za organizaciju zurke bilo je fenomenalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
armin1 35 Napisano Februar 21, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan hvala vam svima sto sto ste bili i tako pomogli da i ova zurka maksimalno uspe, zao mi je sto grad pancevo nema neki adekvatan prostor koji bi i nama odgovarao a da moze da primi jos jedno 300 ljudi vise. ja sam konacno stigao kuci i i ostao sam bez glasa a kineza su mi pronasli ljudi. hval vam i u to imcucu se koliko sutra sa poisonkom pa ce mo verujem i neku slicicu up- loadovati da se vidi i delic atmosfere. po za sada nezvanicnom podatku zurci je prisustvovalo oko 800 ljudi , a pored poznaatih i svima nama dragih ljudi iz srbije u goste su nam dosli i motorisit iz slovenije, njih oko 40, zatim ljudi iz bosne i jedan bajker iz hrvatske - siska. bane i fuz su odradili posao oko svirke za sve pare a ekipa iz omladinskog pokrila zvucno - besprekorno zao mi je sto cujem da se neko razboleo od piva, sretna je okolnost da su u pitanju samo dve osobe4, naravno ne racunajuci nekolicinu koja je popila koj gutalj vise pa je zbog toga eventualno iimala malo problema. JOS JEDNOM HVALA SVIMA STO STO DOSLI, NAJBOLJI STE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Februar 21, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Molim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ildi 22 Napisano Februar 22, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Mužlja www.motoklubmuzlja.com Motocikl: Kawasaki GPZ 500S Prijavi odgovor kao problematičan Super žurka, dobra muzika, prepuno ljudi ali nisam zadovoljna prostorijom... Pretesno čak i za dobar stiskavac hahhahhaha:) Valjalo bi naći neku veću. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 247 Napisano Februar 22, 2010 Drug član, 1032 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Super žurka, dobra muzika, prepuno ljudi ali nisam zadovoljna prostorijom... Pretesno čak i za dobar stiskavac hahhahhaha:) Valjalo bi naći neku veću. U pravu si,sve je bilo ok,samo prostor,stvarno je premali za onoliki broj ljudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Februar 22, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Mi se extra provedosmo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Februar 22, 2010 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Molim! Pa zar si ti bio tamo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...