markobp 0 Napisano Januar 19, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Imam havarisan ducati monster i trebaju mi neki delovi pa me zanima da li neko od vas zna gde bih mogao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Januar 19, 2010 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Koliko HAVARISAN i sta ti konkretno treba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Januar 19, 2010 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan sta ti je potrebno od delova? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markobp 0 Napisano Januar 20, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna mi je kontrolna tabla,fazasteri,zabica koja drzi rezervoar,cdi(bb1105),retrovizori,korman ili ti volan i nosac za auspuh odnosno top... Ako se setim jos necega ja cu dodati Kontrolna tabla je ona bez obrtomera. U pitanju je monster 600,95 godiste zdm 600 m Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...